https://www.instagram.com/reel/DHQPBNVMxHP/?igsh=MTB1ZXppdzV4b3dnMw==
annelik 😍🥹
izlediğimde gözlerim doldu. ben de bebeğimi küvezden alınca ona böyle sarılmıştım 🥹🥹
Gecen bende gordum bunu 🥲
içim parçalandı ya
🥲 anne cins farketmeksizin hep anne 🥲…
Bu arada yanlışlıkla sana istek attım galiba 😂. Oğlumu uyutuyorum, sesi hemen kapatayım diye ekrana bastım istek gönderildi dedi ama bilmiyorum görmedim 😂
gelmiş gelmiş😅
Hastanede kırmızı alan da beklerken bizde böyle sevinebilseydik keşke 😭😭😭
Canim bendelerdi zaten 40 lari çıktı evlerine gittiler iki gün sonra oldu cuma vaktiydi eşim aradı eşimle oğlum aynı yerde çalışıyor gelin oğlanı aramış Ali nefes almıyor mosmor diye oda oğlan da babasini aramış ambulans aramış çalıştıkları yer eve uzak eşim beni aradı Asaf kötüymüş çabuk git diye aramız da 15 dakikalık mesafe ama araç ile tabi araba bulamadım yol ortasinaa durdum hiç bir araba durmadı komşuya gitmeyi akıl ettim hemen gittim abulans gelmişti ama çok geçti 45 dakika ambulans da müdahale oldu sonra dedile biz geldigimzde bebeğin kalbi durmuştu hemen bizimle hastaneye gelin dediler gittik ama 1 buçuk saat da orda müdahale oldu 😭😭😭 doktor odadan çıktı sakın sakın dedim o haberi verme dememe kalmadan başınız sağ olsun dedi ellerini ayaklarını öptüm doktorun yerlere yattım biraz daha müdahale edin diye ama bundan sonrası zarar artık dediler gelin desen elinde battaniye ile kalkaldi bağırış çağıris işte böyle tabi 4 satıra sigdirdim ama öyle değil iste
Gerçekten çok zor. Düşündükçe kötü oluyorum. Allah yardımcınız olsun ve sizlere sabır versin. Evlat ile sınanmak çok zor olsa gerek. Ama bebeğin ömrü o kadarmış demek ki annesi de uyuyakaldığına göre. Takdir-i ilahi 🥹
Abla acını çok çok iyi anlıyorum seni üzmekte istemem ama inan bu dünya imtihan dünyası, sizin yaşadığınız aynı şeyi tıpatıp yaşadım aynen 40 günlüktü kızım sabah 5.30 da aynı olayı yaşadım deli gibi ambulans çabuk gelsin diye terliksiz dışarı fırladım çıkarken mosmordu içeri girdiğimde annemin elinde nefes alıyordu çok şükür bende dedim kızım gitti diye, diyecegim o ki bizler inanan insanlariz çok şükür, nefesi bu kadarmis Rabbim sizlere sabırlar versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Rabbim size şeffafci kılacak inşallah onu 😔😔😔❣️
Elhamdülillah hiç isyan etmedim rabbimin verdiği başımız gözümüz üstüne işte insanoğluyuz ister istemez ağzımızdan çıkanın farkına varmiyiruz
Aynen acı zor bende kardeşimi kaybettim 14 yıl oldu acını anlıyorum Rabbim bol sabır versin
Hamileyken izlemiştim baya ağlamıştım 🥺🥺
hayva. n der geçeriz ama analık hep aynı
Aynen öyle valla
Anne işte 😢
anne, ne olursa olsun anne işte 😍
Benimde kızım küvezden çıkınca sarılık oldu Dr un biri 2 3 gece ışık altında tutmam lazım siz eve gidin kalacak boş oda yok dedi bırakmadım başka hastaneye gittim Dr muayene vs etti kızımı aldım ne diyecek diye bekliyorum istem dışı farkında olmadan o kadar sıkı tutmuşumki Dr kalktı yanıma geldi korkma yatış vermiyorum değerleri çok yüksek değil zaten 2 saati geçirmeden emzir sık sık dedi herşeyi yaparım yeterki benden almayın diye ağlamıştım 🥺
Allahım kimseyi ayırmasın evladından. 14 gün ayrı kaldım ben, biliyorum daha uzun kalanlar var, daha büyük imtihanlar yaşayanlar var ama bana bu kadarı bile yetti.
1,495,277 soru
24,427,582 cevap
352,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın