+3 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından

Selamlar 1 yıl önce lohusa sendromum kötü geçti, intihara teşebbüs ettim ve midem yıkandı tabi bu durum hastane raporlarına da geçti. Şimdi gayet iyiyim fakat kafama bir şey takılıyor. Öğretmenlik mezunuyum bu yıl KPSS’ye hazırlanıyorum . Çevrenizde bu durumda atanamayan , sağlık soruşturmasında elenen ya da tam tersi mesleğine devam eden biri var mıdır acaba?

5 Cevaplar

+4 oy
(452 puan) tarafından

Yanlış biliyorsam düzeltin. Memur olma şartlarında YÜZ KIZARTICI SUÇ işlememiş olmak yazıyor. İntihar yüz kızartıcı suç olarak geçmiyor 

(1,654 puan) tarafından

Evet doğru biliyorsunuz

-Reklam-
+3 oy
(548 puan) tarafından

hayır böyle bir şey olmaz.

terör suçu işlememiş ol yeter

+3 oy
(6,389 puan) tarafından

Polislik olsa evet öğretmenlikde olmaz güvenlik soruşturmasında geçersin 

+3 oy
(344 puan) tarafından

Eğer atanırsan ( yeni sistem ile akademiyi kazanırsan olur herhalde) heyet raporu isteniyor. Heyet raporunda psikiyatriden ilaç dökümü isteniyor. Resmi olarak bahsettiğiniz durum engel değil ama dolaylı olarak bir sorun yaparlar mı bilemedim. Temel eğitimde daha çok dikkat ediliyor okul öncesi ve sınıf. 

+3 oy
(2,022 puan) tarafından

Yani umarim sodun cikmaz ne ogretmenler var psikolojik olarak rahatiz belliki cevresinde donup cocuga osmanli tokadini geciren adam hala gozumun onunden gitmiyo atama sonrasi sorunlar yasayip daha kotu olanlar varken gecmisindeki bi hata yuzunden mesleginden olman cok uzucu olur 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 667 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
29 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ruveyda14 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 501 göst.

Kategoriler

1,442,806 soru

23,711,948 cevap

312,312 kullanıcı

...