+4 oy
1,420 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından

Kızım birinci sınıfa gidiiyir , öğretmen ne zaman bı mesaj yazsa gruba bazı veliler kırmızı kalp koyuyor grup yazismaya kapalı , bugünde bayramı kutlamis gene kırmızı kalp bana aşırı saçma geliyir ki eminim ogretmende rahatsiz oluyordur , sizde ben abartıyor muyum , bence çok haklıyım ayıp ya 

43 Cevaplar

+4 oy
(278 puan) tarafından

En İyi Cevap

Öğretmen erkkek 30 yaşında falan 

(53,400 puan) tarafından

bizim öğretmen iyi bayramlar dilerim yazdi sizinki uzun uzun yazmis ne guzel

(278 puan) tarafından

Benim dediğim kalp emojiside , o gülme emojisi kadar saçma orda guluncek bı şey var mı sizce bazı insanlar çok yersiz davraniyor

(7,425 puan) tarafından
+5

var bir kisi gülmus . babanne olan . ogretmenimiz anne baba ve babannesi yazmis msjin basinda. sinifimizda bir cocuk annesi birakmis gtmis baska adamam babasi zaten ortalarda yok. bebeklikten beri cocuga babanne bakmis. coocugun velisi bababnnesi. ogretmenimiz babanne olarak ayriyetten yazinca kadinin hosuna gtmis muhtemelen :)

(7,395 puan) tarafından

Babaanne olarak belirtmesi ne kadar hoş😊

(988 puan) tarafından

Çok ince düşünceli bir öğretmen ❤️

-Reklam-
+25 oy
(483 puan) tarafından

Abartıyorsun

(1,595 puan) tarafından

Böyle insanlardan uzak dururum her hareketinde birşey ararlar net 

(1,401 puan) tarafından

Bencede ben çok rahatsız oldum bu kadından

(278 puan) tarafından

ALLAHim egoya bak hele 🤣🤣🤣 rahatsız olmuş muş

(1,401 puan) tarafından

Yorumları incelediysen yalnızca ben değil herkes rahatsız bu zihniyetten.Allah etrafınızdakilerin yardımcısı olsun inşallah

(1,434 puan) tarafından

Ben bunları gördükten sonra millete selam veremez oldum. 

+10 oy
(735 puan) tarafından

Bir öğretmen olarak bu yorum çok cahil ve yobazca geldi kusura bakmayın 

(599 puan) tarafından

İnanılmaz cahil ve yobazca +++

+8 oy
(7,186 puan) tarafından

Abartıyorsun 😂 

(278 puan) tarafından

Yapma beeee

(7,186 puan) tarafından

Yaptım bile 😄

(278 puan) tarafından

E canın sağolsun bayramın kutlu olsun askooo

(7,186 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım seninde bayramın mübarek olsun 

+8 oy
(14,022 puan) tarafından

Öğretmenim,abartmayın. Emin olun öğretmene tuhaf gelmiyordur. Kalp beğeni amaçlı konulur sosyal mecrada sevgi ifadesi taşımaz

(161,587 puan) tarafından

++++++++

+7 oy
(13,427 puan) tarafından

Yani grup konuşmaya kapalıymış nasıl tepki versinler 😄 bizimki de atıyor bizde kalp koyuyoruz çiçek koyuyoruz. Bizimki konuşmayada açık.

(278 puan) tarafından

Onca emoji vaeken

(13,427 puan) tarafından

Adam bayram kutlamış onlarda aynı fikirdeyiz işte beğendim anlamında kalp koymuş ne koyacaklardı

(81 puan) tarafından
+1

Onca emoji varken derken yani ne koysun 💩 bunu mu. Suc sende degil aslinda ulkece psikolojimiz bozuldu sen de haklisin

(1,055 puan) tarafından
+1

Allah iyiliğini versin inşallah bacım gece gece güldürdün ya beni benden sana++

+7 oy
(10,657 puan) tarafından

Kız instagramdaki gibi beğeniyolar işte ne olacak 😊 o zaman instagramda da yanlış anlasın herkes birbirini bu bana niye kalp attı diye

+6 oy
(3,323 puan) tarafından

Bizmde ana okulu konuşmaya kapalı grup bizde kalp atıyoruz ne var ki bunda ogretmende takilmiyordur eminim 

+5 oy
(5,235 puan) tarafından

Her kalp koyma cilvelesme mi ne alaka? Gordum ve begendim demek. Herseyde bisey aramayin. Bizimde ogretmenimiz yazar. Kutlama gibi biseyse begenir, kalp atariz. Odev gibi biseyse tamam anlaminda isaret atariz genelde. Bunlar sosyal medyada yazisma dili ve normal olan seyler.

+5 oy
(3,319 puan) tarafından

Çok takintilisiniz hayat böyle geçmez 

+5 oy
(8,499 puan) tarafından

Ne atsın erkek diye bomba mı atsınlar 

(14,022 puan) tarafından

Ahahhshs 🤣

+4 oy
(8,606 puan) tarafından

Yazısmaya kapalı gruba ne yapsınlar başka, mesaj beğenisimi yapıyolar kalp derken 

(278 puan) tarafından

Tamamda onca emoji varken

(8,606 puan) tarafından

Mesaj beğenisi zaten kırmızı kalp oluyor genelde ben bunda kötü niyet sezmedim post sahibi niye kafaya takmıs :D

(4,810 puan) tarafından

Bayramınızı kutlamış hangi emojiyi koysunlar ? Sanki adama öpücük atmışlar südyenli donlu emoji gbi tavrın var . Kalp atılması sadece aşk anlamınamı geliyor ne garip bir düşünce 

(278 puan) tarafından

Valla sonumuz hiç iyi değil hersyi nasılsa normalestiriyoruz 

(1,434 puan) tarafından

Bacım sen iyi değilsin haa. Ne demek herşeyi nasıl da normalleştiriyoruz. 😂😂

+4 oy
(3,356 puan) tarafından

Abartıyorsun sonuçta yazismalara kapali neyinden rahatsız oluyorsunuz bende grupta öğretmenin her attığına kalp çiçek böcek koyarım hatta instagramda sınıfla alakali şeyleri paylaşırken öğretmenide etiket yapıyoruz 

+4 oy
(360 puan) tarafından

Bizim pgretmen ayri ayri herkeae ozelden iyi bayramlar kizimiza iyi bakin sekere fazla seker yedirmeyin sali gunu donusu kotu olmasin ❤yazmis simdi bizim ogretmen hem bana asik hem kocama asik.d.d.d

+4 oy
(7,395 puan) tarafından

Bizde kalp koyduk ❤️😊

+4 oy
(979 puan) tarafından

Bizdede aynı grup var. Öğretmende erkek. Bilgilendirme mesajı olunca 👍 bu onay emojisi koyuyoruz. Çocuklarımızın etkinlikleri fotoları paylaşınca kalp koyuyoz bizimki anaokulu. Bizim öğretmende kutlamış herkes kalp koydu bana garip gelmiyo ayrıca öğretmen toplantıda filan velilerle çok sempatik esprili konuşan çocuklarla çok ilgili sevilen bi öğretmen. Kalp filan koymak öyle tuhaf gelmiyo bize

+3 oy
(3,928 puan) tarafından

Canim kirmizi kalp begeni simgesi yani cok kqfaya takilacak birşey degil. Bizim patronda erkek bayram mesaji veya bezer seylerde hepimiz kapl ile begeninyapiyoruz mesajini. Yani uatelik grup yazismaya kapaliysa onemseme

+3 oy
(1,137 puan) tarafından

Ne varki bunda bizim ogretmende erkek bizde kap koyduk mesajına. O beğenmek anlaminda

(278 puan) tarafından

İşte öğretmen ne alaka öğretmene kırmızı kalp , veliler biraz daha ağır olmalari gerekmezmi ona karşı adam hiç bı mesaja kormiz kalp koymuyor bı tek gülümseme emojisi kulaniyor kaç aydır demekki ona normal gelseydi kulanirldi dimi

(8,606 puan) tarafından
+2

Bayramını kutlayan adama gülümseme işareti ne alaka beğeni atmıslar sadece beğenmisler oda kalp şeklinde gitmiş işte bu öğretmen olan senin kocan felanmı oyuzdenmi kıskanclık yaptın sen 

(3,356 puan) tarafından

Minnos bende suphelendim valla ısrarla halen aynısını diyor 

(13,427 puan) tarafından

Bu arkadaş veli değil öğretmenin eşi bence ondan zoruna gitmiş

(8,606 puan) tarafından

Bende öyle süphelendim nedense ondan dedim 

+3 oy
(16,477 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizim grupta da herkes kırmızı kalp koyar. Bence rahatsız edecek bir durum yok. Grubu bazen velilerin paylaşımı için açarlar ve öğretmen bizim yazdıklarımıza kırmızı kalp koyar. Ne varki bunda. 

+3 oy
(21,326 puan) tarafından

O da bırak öğretmenin sorunu olsun :) 

(21,326 puan) tarafından

Bende koyuyorum öğrencilerimin mesajlarına çünkü beğeni onay anlamında kullanıyorum benim için sıkıntı yok 

(21,326 puan) tarafından

Sen dar olmaya devam et milletin genişliği bırak milletin sorunu olsun karşı cins biri senin mesajına koymamış mesajı atan da alan da sen değilsin sonuçta :) 

(14,022 puan) tarafından

Kız ben de koyuyorum demiş altına milletteki genişliğe hayranım yazmışsın. Sosyal dil ayrı genel dil ayrı. Kalp beğeni amaçlı ya da mesajı gördüm amaçlı kullanılır. Okul panosu atarlar ona da kalp atarız çay parası ister ona da kalp atar iban paylaş hocam deriz. Geçen hafta yardım parası için gruba mesaj atmış din kültürü öğretmenimiz onda da 42 tane kalp var şu an baktın. 42 öğretmen hocamızdan etkileniyor olamaz. Suizan yapıyorsunuz 

(21,326 puan) tarafından

Ben böyle cevap verenlere dikkat ediyorum bir daha denk gelirsem kendimi yormayayım diye :) en edepli sensin ok. Deyip geçiyorum. Hayır mesajı o atmamış ona atılmamış başkasının attığı kalb neden ona dert olmuş ki onu da anlamadım bir de haksız mıyım bence haklıyım. Kendi kendini onaylamış zaten bizim fikrinize ihtiyacı yokmuş aslında 😅

(14,022 puan) tarafından
+2

Yorumunu ben uyardım az ne diyorum diye düşünür insan bilmiyor ki kalbi kötü olan o ondan böyle bakıyor

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,128 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 570 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 733 göst.
0 oy
22 cevap 1,214 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tuesdayy (63 puan) tarafından soruldu