Abiside az insan olsaydi ortami o sakin tutsaydi
Benimde erkek kardesim var o zaman kardesim kirilmasin diye kendim mi uzulmeliyim
Ben post sahibinin yasadigi gibi çok olay yasadim
Bu dunyada anne baba kardes bile olsa saf olani eziyorlar kullaniyorlar insani sanki sorun sendeymis gibi manupile ediyorlar yani her şeyede ilimli yaklasilmazki her kesin bu gururu haysiyeti var
Yazik 3 ay sonra bu kizda dogurucak oda lohusa olucak oncelikle lohusalik çok zor bir sureç ama bir hastalik degil lohusayim diye kimseyi ezmem kucumsemem arayipta agzima geleni sayip kalbini kirmam
Ben 2 cocuk dogurdum ustelik sezeryanle bir tek akrabam gelipte oldun mu kaldin mi demedi bi kuruslarini gormedim ustelik annem gelip bana bakiyor diye yengelerim dayilarimi doldurusa getirdiler ustume saldilar o halimle neler cektim gunlerce agladim
Şimdi gozum açildi diye benden cekiniyorlar sanki hic bir sey yasanmamis gibi davraniyorlar ama nafile ben asla o gunlerimi unutmam
Şimdi soyleyecegim o ki bende lohusalik gecirdim ustelik çok agir bir sekilde ama kimseyi arayipta kalbini kirmadim agzima geleni saymadim
Bana bi gecmis olsun nasilsin deseler tamamdi
Keske bu post sahibi gibi bi akrabam olsaydi ne guzel beni dusunmus der mutlu olurdum
Ama bazi insanlarin gozu doymuyor hep bi kavga pesindeler e bu kiz ne yapsin daha ne kadar ilimli davrana bilirki karsindaki insan saygidan anlamadigi surece istersen psikolog ol yinede yaranamazsin bazilariyla anladigi dilden konusmak gerekir
Yinede post sahibinin kendi dusuncesi onemli o nasil isterse oyle davranacak burdan biz ne desek boş