+4 oy
207 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (21 puan) tarafından

Cinsiyet I kaçıncı haftada öğrendiniz

Ve de özel mi devlet e mi óğrendiniz 

Bu yıl çoğunlukla kız bebeğe hamile olanlar var 

Gebe anneler bebeklerinizn cinsiyet I nedir

13 Cevaplar

+3 oy
(368 puan) tarafından

İkisinde devlet birincisini 16 da öğrendim kız 

İkincisinde bir supriz yumurta idi tedavi görüyordum hamile kalma olasılığım düşük diye korunmadik 😅😅veeee 5,5 aylıkken hamile oldugmu öğrendim 🤣TLC konusu oldum bilinmeyen gebelik oda kiz

-Reklam-
+3 oy
(1,112 puan) tarafından

16 da devlette öğrendim

+3 oy
(220 puan) tarafından

11+5 haftalık özelde öğrendim :) 

(1,048 puan) tarafından

Bana da 11+3 de erken dedi doktor. Sonra 16.haftada gittim. Cinsiyetini biliyor musunuz dedi. Ben de evet 11+3 de erkek demiştiniz dedim o da yok ya sallamışımdır o zaman belli olmaz dedi baktı bu sefer kız dedi 😂😂 çok da güvenmeyin yani erken daha hafta ilerlemeden net belli olmuyor. Bana alttan fotosunu bile çekip vermişti çıkıntı vardı erkek dediği zaman. Ama 16 ve 20 de kesin kız dedi özeldi benimki de

(220 puan) tarafından

Kızım doğdu 2 yaşında 😃suan 11+5 kız dedi  ve hiç değişmedi 

(1,048 puan) tarafından

Valla doktor da açık açık sallamışımdır deyince dedim heralde belli olmuyor 😂

+3 oy
(835 puan) tarafından

Devlette öğrendim.13+2 de erkeğe benziyor dedi. 19 haftada yine erkeğe benziyor ama cihaz net gostermiyor dedi. 21+4'te detaylıda cinsiyet erkek dendi. Geçen gün gittim 30+4 te erkeğe benzettim dedi yine doktor. Şuan 32+4 oldum henüz doğmadı. Ama erkektir herhalde hiç kız demediler 

+3 oy
(3,712 puan) tarafından

Birazcık ağrım vardı özele gittik acile 12 haftalikti doktor şak diye 12 haftalik sağlıklı erkek bebek dedi şok olduk. Instagramda hoc öyle olmuyordu şemsiye falan aciyorlardi 

+3 oy
(1,868 puan) tarafından

Devlette 11. Hafta. Özelde 15. Hafta. İkisi de doğru çıktı

+3 oy
(100 puan) tarafından

Özelde 5.5 aylıkken öğrendim. Her gittiğimde cinsiyet belli mi diye soruyordum göstermiyor diyordu 5.5 aylıkken sormayacağım dedim baktım doktor kalp atışlarını dinletirken bunlar prensesinizin kalp atışları dedi.  O anın Mutluluğu tarif edilemez zaten. 😊

+3 oy
(3,099 puan) tarafından

20. Hafta da öğrendim. Üniversite hastanesine profosere gidiyorduk. O ana kadar hiç sormamıştım cinsiyetin detaylı ultrasonda sordum sadece. 

+2 oy
(161,459 puan) tarafından

12. haftada kan tahliliyle ogrendim

(8,491 puan) tarafından

Kan tahlilinde cinsiyet öğrenmeyi ilk kez duyuyorum biraz açıklar mısınız nasıl belli oluyor 

normak koldan damardan kan veriyosun kan ve cinsiyeti ogreniyosun ve %100 kesin sonuc

ben belcikadayim burda bu sekilde ogreniyo herkes ultrasonla ogrenen yok burda bu islem turkiyedede varmis ama ucretli oldu icin yaptiran yok denecek kadar az

(8,491 puan) tarafından

Süpermiş 

evrt harika bisi 😀 sonucu mail atiyo hastane 

(803 puan) tarafından

Türkiye'de  fetal DNA diye geçiyormus galiba.  Yanilmiyorsam eğer 

+1 oy
(479 puan) tarafından

14 de devlet tahmin etti erkek dedi. 16 da özele gittim o da erkek dedi. 16 da kesin oldu yani

+1 oy
(1,592 puan) tarafından

11 hastalıktır ozelde öğrendim 

+1 oy
(803 puan) tarafından

Bu gün gösterdi    😅   13+5      Dr kagida yazdi akşam eşimle açicaz.  Meraktan çatliyorum      

Oğlumda 15. Haftada öğrendim.   Ikiside devlet

image

+1 oy
(3,747 puan) tarafından

İlk çocuğumu 11 haftalıkken kemik yapısı erkeğe benziyo yüksek ihtimalle erkek dedi erkek çıktı. 2. Çocuğa hamileyim 15 hafta oldu daha tık yok elini oraya koyup sakliyo 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 507 göst.
0 oy
23 cevap 385 göst.
0 oy
14 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,450,363 soru

23,816,683 cevap

318,095 kullanıcı

...