+2 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Tek ben mi yaşıyorum gerçekten çok yoruldum.esim olacak insan tamam çalışır eder eve hicbiseyini eksik etmez bana hiç danismaz kendi kafasına göre hareket eder çocuk odası yaptık yatak almis dedim banada bir sorsaydın supriz yaptım falan neyse tamam dedim.sonra  ikinci çocuk için yatak almis kafasına göre kızdım biz burda neyiz felan diye diye.neyse gittik beğendik yatak geldi çok başka neymiş yanlış gelmiş e gönder o zaman doğrusu gelsin.yok o güzelmiş beğendiğimiz değil başka bisey geldi antreye boy aynası almis öyle bir yere gidecek olsak aynı evin içinde destek olmak yok ne çocukla ilgilenme ne bir işin ucundan tutma.cevremde yakınımda tanıdığım yok .yaşlıların oturduğum site hepsi emekli yaşlı yan komşumuz davet ettim ben gideyim dedim iki küçük cocukla hep bir bahane üretti evin içinde o kadar daraldım bunaldım kicok yalnizim esimden bir destek yok ailesine karsi hicbir sey yapmadigim halde haksizliga ugradim ses cikardim diye suclu ben oldum artık evliliğini bitirme noktasına geldim.alti yıldır eşime anlatıyorum şu şekilde şöyle böyle karısı hesabına almıyor en son dedim yeter benim içimde sana karşı sevgi kalmadı geriye dönüp baktığımda bu evlilik bana sıkıntı stresten başka bisey getirmedi ettik bir nebze olsada bu evliliği yürütmeye mecalim kalmadı çok yoruldum aç davayı yeter bitsin gitsin.dedim 

3 Cevaplar

+3 oy
(1,320 puan) tarafından

Valla canım ben yaşamıyorum böyle sorunlar ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef burada çoğu  kadın senin yaşadıklarını yaşıyor hatta daha berbat hayatlar yaşayanlar var . Bilmiyorum çözümü ne olur ilk başta konuş eşinle güzelce sonra boşanmak istiyorsan yine boşanırsın yani bende eskiden bazı şeyler için direk boşanırım işte kabul edemem diyordum ama gel gör ki evlenmekten çok boşanmak daha zor oluyor ister ailen arkanda olsun ister kendin o güce sahip ol bazen evlilikler sen bitti deyince bitmiyor maalesef . Tabii sen kafana koyduysan gerçekten böyle mutlu olacağına inanıyorsan kendi hayat kaliten gereği bu kararın arkasından gidebilirsin 

-Reklam-
+1 oy
(1,298 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım açıkçası senin hayatından daha kötü hayatlar var, rabbim senin yuvana huzur versin. Ama kendi ayakların üstünde duracak bir mesleğin yoksa, baba evi bile bir çocukla gidip kalınabilecek bir yer değil, oraya gidip de umduğunu bulamayan çok var:(

Mesleğin varsa açıkçası böyle kendi başına buyruk bir erkeği çekmeye değmez, evlilik bir olmak demek ben ve benim isteklerim diyen bir kocayla zaten sen çok yıpranırsın..

Ben de bu tarz olmasa da eşimin sürekli evin içinde olması, dışarı hayatı olmaması, ilgi şefkat olamması,sürekli evin içinde bunalmaktan bikiyorum ama işte atanamadım hala..

Şuan kpss sonucumu bekliyorum ilk işim eşimi karşıma alıp bu iş böyle olmaz ya değiş ya boşanalım diyeceğm

0 oy
(1,591 puan) tarafından

Rabbım gic versin oluyor tabi çoğunda bazen tamam yeter diyosun ama nediyim canm akıl fikir versin inan bayanların işi çok zor omuzlarımızda yuk cok

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 249 göst.
26 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek03 (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 393 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 539 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 256 göst.