iyi akşamlar hanımlar bayramın ilk günü hiç te yolunda gitmedi bunada şükür Rabb'im daha büyük acıyla sınamasın Filistin'de ki insanların yardımcısı olsun çok acı bir duygu tarifi yok 5 aylık oğlumun kolu kurulacaktı nerdeyse göz deyip geçiyorum önlem amaçlı doktor 1 hafta alçıya aldı kollunu kırık çıkığı yok çok şükür film çektik fakat doktor kolumdaki bir kemiği gösterdi burdan hasar almışsa bu kemiği goremiyiz dedi kolunu evirip çevirdi nasıl ağladı yavrum nasıl canı yandı sonra alçıya aldı 1 hafta sonra kontrole getir dedi inşallah geçer dünyanın en zor imtihani 😔 sizin ilk gün nasıl geçti neler yaptınız
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin 🤲
Çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun 🌼
Çok geçmiş olsun canım Allah şifs versin
Çok teşekkür ederim canım benim Rabb'im razı olsun 🌼
Ah kyamam yaaa catlak olabililir oda rontgende bazen gorunmez cok hafifse cok gecmiş olsun kuzcuğa
Çok teşekkür ederim çatlak düzelir mi peki şuan alçıda her hangi bir bilgin var mı canım
Geçmiş olsun canım ben sol kolumu dirsekten 5 yaşında iken çatlamıştım soğuklar da sızlar ağrır mesala ağır kaldırınca hâlâ ağrır çatlak hep benimle birlikte yaşıyor
İnşallah hiç bir şey kalmadan kolu düzelir yavrunun
İnşallah canım ya daha küçük olduğu için çabuk toparlar bence
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin sadaka verin yerine
Çok teşekkür ederim canım 🤍
Çok geçmiş olsun Rabbim bol şifa versin yavruna inşallah cnm , nasıl oldu
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌼 annem ablama verirken kolunu ablamın arkasına doğru götürüyor ablaminda haberi yok kolu geriye doğru itiliyor bende emzirdihimde kolunu arkama götürür tabi dikkat ediyordum ben kaza geliyorum demiyor bol bol sadaka vermek lazım daha kötüsü olabilirdi elhamdülillah Rabbime
Ay canım benim kıyamam canı yanmıştır kuzucuğun şimdi 😢 Rabbim daha beterinden saklasın inşallah yavruna bol sağlık sıhhat şifa versin inşallah🌼
Çok hemde o kadar agalfiki çığlık çığlığa kaldı amin inşallah canım 3🌼
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Amin inşallah canım ❤️
Çok geçmiş olsun kuzum noldu ya 🥺 kıyamam
Teşekkür ederiz teyzesi annem ablamin kucağına verince kolu arkada kaldı 🥺
İnşallah iyileşiir valla çok üzüldüm ama onun daha kıkırdak olduğu için çabuk iyileşir annesi Allahın izniyle 🤲💖
İnşallah canım ya bizde çok üzüldük dünden beri ellerini heyecanla çırpıyor kaldırıp indiriyor tutuyor ağzına götürüyor poliklinik kapalı olduğu için p.tesiye götüreceğiz artık yoksa bugün alçıdan çıkarmayı düşündük
geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim canım benim 🤎
1,446,696 soru
23,764,971 cevap
315,630 kullanıcı