Canım çıkmayın dışarı ortalık salgın kaynıyor kombinasyonlu salgılar biri bitiyor öteki devam ediyor insanı dalga dalga gelip ne hale sokuyor . Biz dayanamıyoruz el kadar kaç günlük bebek napsin yapma etme sonra başını vuracak taş ararsın bak diyim sana. Kalabalık bide Allah korusun herpeslisi olan olur influenza olanı h1n1 olanı olur bunu bilemezsin yani oanda bide sen dahi kapsan sana ilaç tedavi sunamazlar emzirme döneminde diye . Yapma canım geri dur. Bak gecende bir çocuk vefat etti bu yüzden. Lütfen gitme ara görüntülü gelecek bayrama toparlar 3 aylik olacak ozaaman çıkar. Bayram değerli evet ama evlat daha değerli canım benim. Olmaz böyle çocukların aklı ermez bebek hasta olur demezler ki yapisirlar aa çok minik diye. Bitane daha dogurr nedir yaa bide hiç sevmem bu ağızları.biz eşimle oğlum 40gune kadar kimseye temas ettirmedim kaynanayla yaşıyoruz bak hep ince battaniyeye sardık öyle verdik disardan gelen ilk 3 ,4 ay üstüne yeni kıyafet giymeden kucağına almadı babası dahi eller yıkandı üst değişti öyle.
Kaynanamlar 40 gün sonra anca opebildiler o da ensesinden felan yani. Yavaş yavaş yanaktan öptü felan.
İlk cocuk belki bilmiyorum ama kimseyi dinleme onu sadece sen koruyabilirsin tatlım. Hayır diceksin uygun bi dille Allah analı babalı büyütsün canım ❤️