+2 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından

Merhaba, iyi bayramlar. Evde esim uzun sureli iş seyahatinden geldi geleli, son zamanlarda şu 1 ay icinde, evde farklı saçlar buluyorum. Biri kizıl bir sac yumagıydı, şuanki kıvırcık ama kısa erkek saçıda olabilir ama kızda olabilir. Daha once evde bu kadar farkli saclar bulmuyordum. Esim cok sessiz icine kapanık ve sinsidir ama aile bagina sadakata onem verir. Ihtimal vermek istemiyorum ama insan acaba mı diyor? Uzun zamandir aramizda soğuk. Ama aldatmaya ve aldatan insanlara acayip sinirlenir ve karaktersiz der, en nefret ettigi seydir. Yani bilmiyorum kafam çok karışık. Evden surekli cikan kalan biri de degil. Evden ise, işten eve. Ama aramizda cok uzun zamandir iliskide yok. Yani sizce? Onun gunahinida almak istemiyorum ama korktum. Lutfen beni anlayin.

image

Saç fotografinida ekliyorum. 

11 Cevaplar

+3 oy
(2,069 puan) tarafından

Öncelikle yapanlara tepki göstermesi onun yapmıycağı anlamına gelmiyor bazı erkekler adamlar demiyorum çünkü herkes adam olamıyor maalesef. Bazı erkekler böyle yalandan ayıplar ama daha fazlasını yapar peki sen neredeydin yani sen o evde yaşamıyor musun sen varken eve kadın nasıl getirebilir sen gittiğinde mi getirdiğini düşünüyorsun yani farklı farklı saçlar evde buluyorsan şüphelerinde haklı olabilirsin vardır bunda bir bit yeniği. 

(41 puan) tarafından

Bacim cok uzgunum yıkildim bu ikinci oldu. Balkomdan geliyor olabilir diyorum. Toplu sitelerde yasiyoruz ama o yokkende balkon kapisini cok actim hic yoktu boyle saclar. Disaridan geliyor olabilir. Evden hic cikmiyorum nerdeyse

(2,069 puan) tarafından

O yokken gelmiyor da neden o varken saç buluyorsun bilemedim biraz takip et eşini 

(1,894 puan) tarafından

İlla eve kadın getirmesine gerek yok ki dışarıda da yer o naneyi.

-Reklam-
+1 oy
(18,908 puan) tarafından

Bunu eşin için değil genel olarak söylüyorum bazen insanlar kendi yediği naneleri başkaları yapınca küfür eder beddua eder bunun adı suç bastırma dikkat çekmemedir eşin yaptı diyemem ama önce çevreni bi kontrol et camlar açıkça rüzgardan evin içine uçabilir yukardan biri bişey sirkelerken cama yapışmış sonra eve girmiş olabilir yada evinize gelen birinden misafir gibi onlardan düşmüş olabilir önceliğin çevre kontrolü olsun eğer cevreden eminsen o zaman takip et eşini

(41 puan) tarafından

3 yildir bu evde yasiyorum ama ilkkez boyle cesitli saclar buluyorum cok garip, ruzgar ucuruyorrdur dicem artik. Dikkat ediyorum ama esim acayip kurnaz ve sinsidir, ipucu vermez bana kolay kolay. Ama yapan insanda bu kadar gizli tutamaz bir yerde patlak verirdi elbet diye dusunuyorum.

(18,908 puan) tarafından

Hiçbişey gizli kalmaz cnm dünyanın en sinsi insanı bile bi yerde açık verir en basit eşinin cebine gizli kamera koy eve ses kaydı yerleştir sen yokken o deli uykudayken parmak iziyle aç telefonunu eğer cevreden eminsen ama şimdiden eşine söyleyip suyu bulandırma elinde kanıt olmadıgı için tabiki inkar edecek önce emin ol araştır sonra kararını verirsin

+1 oy
(690 puan) tarafından

Elektrikli süpürge içini evdeki banyo mutfak lavabo çöplerini koltuk hali altlarini kontrol et. Bilemeyiz günahını da alma . Bir süre izle hiç çaktırma. Bişey yoksa ve bunların bı açıklaması varsa senin ve eşin açısından çok gurur kırıcı olur . 

Bir kere eşimin ceketinin cebinde bebek bandanasi ile büyüklere olacak bi saç tokası bulmuştum. O gün iş arkadaşı bizim arabamızı almıştı hem ailece arabayı kullanmışlar hem eşimin ceketini kullanmış. Arabada da kullanılmış ıslak mendil falan vardı . Beklemem eşimden ama gözüm kapalı da güvenemem kimseye . O günkü mesajlaşmalari konuşmaları gösterdi bana . Adamın profil resminde ki eşiyle çocuklarıyla fotoğraflarıni gösterdi. Adam mesajda demiş vaktin varsa arabayı temizletip vereyim eşimde yazmış benim acil işim var helali hoş olsun dert değil. 

Onları bana göstermese evimizde kıyamet kopacakti. 

+1 oy
(4,319 puan) tarafından

Toplu taşıma arac koltuk herseyden üstüne yapisabilir sakın 2 tel saç için ortalığı ateşe verme kendini de üzme önüne bak varsa birsey hayat getirir önüne.

Bak surekli farklı farklı saclar diyorsun olmama ihtimali daha yüksek.Hayata güven huzurunu durduk yere kaçırma

(4,319 puan) tarafından

Sorun aranızın eskisi gibi olmaması bu duruma ofkelenip öne 2 tel saçı bahane ederek çıkma

İlla konuşacaksan bize ne oluyor nereye kadar birbirimizi görmezden gelecegiz diyerek konuşabilirsin.Ama 2 tel saçı bahane etme benden sana abla nasihati..

(41 puan) tarafından

Dogru soyluyorsun aramiz hic iyi degil, bu da bir bahane gibi ama eger emin olursam belki ondan icim rahat bir sekilde nefret edebilirim

(41 puan) tarafından

Dogru surekli farkli kadinlarlada takilamaz yani o kadar yakısıklı veya flortoz de degil. Odun gini suskun biri

+1 oy
(1,033 puan) tarafından

Tek diyeceğim kim neyı çok kınarsa onu yapar. Saç içinde araştır belli etmeden kıyafetıne bulaşmış demek bellı olmaz bazı erkeklerin işi

+1 oy
(4,613 puan) tarafından

Eve gelen her kadın eşin için mi geliyor? Bizim evde de değişik değişik saçlar çıkar çünkü ablalarım kayınvalidem hepsi farklı renk ve şekillerde saçlara sahip. Şüphe varsa bunlar çok cılız delil bence. 

(41 puan) tarafından

Yok eve biri gelmiyor surekli evdeyim zaten mumkun degil. Suan calismiyorum. Disaridan mi geliyor diye dusunuyorum. Garip geldi bana neden once yoktuda simdi. Bu ara kotu seyler hep ardi ardina geliyor. Talih kapilarim kapanmis gibi hissediyorum.Kafami mesgul edecek bir konu daha

+1 oy
(820 puan) tarafından

Bu ara eşinle sıkıntı olduğun için sana herşey görünüyor olabilir mi canım belki de önceden de vardı ama sen çok dikkat etmiyordun insan sıkıntılıyken herşeye dikkat eder kendimden biliyorum ayrıca site de böyle şeyler olabilir canım ben mutfağımda iş yaparken üst kattan ocağımın üzerine baya büyük bir tutam saç gelmişti 

0 oy
(3,303 puan) tarafından

Brn olsan takipte kslirim sac bu neticede nerden feldigini bilemezsin otobusten dolmustan gelir biri bi sandalyeye oturur sobra esin oturur gelir uzeribe duser sen takip et caktirmadan bosanabilecek durumdaysan tabi bak gecen basima geleni anlatiyim sana biz birbirimizin telefonunu hic kurcalamayiz brn hoslanmiyorum ben hic ellemem edimde turkcell fsturasina falan bskiyo en fazla yaptigi ayda yilds bi fatura odenmis mi falsn diye gecen telefonu birakti dusa girdi en az 20 dk durur seytan dedi al bi bak sonra dedim sacmalama bisey yspiyosa bunula yuzlesmeye cesaretin var mi ki baska biseyde yaptigi yok he hic supheye dusurecek bisey yapmadi esimi cok seviyorum sonra dedim ya fark ederse napcan dedim netimi gordun dd boyle bi muamele yaptin bana dese ne dicen dedim vazgectim 

0 oy
(142 puan) tarafından

Rehberine bak vatsapa kaydettigi kişikerin fotosuna bak erkek diye kaydetmiş olabilir telefonunu eline al galeriye falan gir bi oyalan onun telefonuyla tedirgin oluyorsa kesin aldatuyordur Allâh korusunda uzun yol şöforleri malesef çogu malesef aldatır aldatmasada bi pavyona falan gittiyse yanındaki bayanın saçıda olabilir yani inşallah düşündügümüz gibi çıkmaz

0 oy
(849 puan) tarafından

Iliski neden olmuyor eşin mi istemiyor peki

0 oy
(654 puan) tarafından

Yoktur öyle bsey cnm insallh Rabbım korktuğunu ugratmasin dışarıdan gelmiştir saç bu uçuyor sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
0 oy
14 cevap 1,029 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 967 göst.
0 oy
12 cevap 765 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,267 soru

23,828,169 cevap

318,718 kullanıcı

...