Tatlı yemekten mi ki kızlarya sürekli seker tatlı bişiler atısrıyom resmen gobegim cıktı ben gibi olan varmı istahını durduramayan
bugun soktum hizaya kendimi bende iki gun veryansin ettim bayabi😂
Bende soksam bi hizaya bayram diye diye tıkındım durdum ;)
Şeker yiyorum ben😁😁cesit cesittb gidip gelip agzima atiyorum
Ramazanda üç kilo alan ben sayilirim
Bence :)
Bende rmazanda alanlardanım ;)
Toplam 2 dilim baklava 2 bayram şekeri ancak yemişimdir pek şekerli tatlı sevmiyorum o yüzden dert edecek bir kiloya sahip değilim
Oh ne güzelya
1.gun evdeydim cikmadim biryere ama dün baklava yemekten seker hastasi olucaktim bugun 1 tane yedim ama aksam annem en sevdigim yemekleri yapmis sarma karniyarik kizartma var Allah afetsin yedim baya yarın sıkı bir diyete baslamam lazim
😂😂😂 3 gundur her gittiğim evde kesintisiz yaprak sarması, börek ve baklava yiyorum. Iyi de yiyorum yani az maz değil 😁😁 beni seneye bayrama kadar idare eder artık hahah bayağı depoladım 😂
ne senesi dur laa onumuz kurban bayrami🤣
Hahaja doğru onu atlamışım kanka😂
Gebelik şekerim çıktı o yüzden istediğim gibi yiyemedim evde tatlı yapmadım bana gelen olmuyor biz gidiyoruz diye gittiğim yerlere göre az yiyip oralarda yaprak sarma yedim genelde
Dün annemde 1 sütlaç 1 kalburabastı yedim şekerim 186ya çıktı hemen 😔 bugünde 2 dilim küçük baklava 1 bayram şekeri yedim o kadar bugün yemeği az yedim o yüzden normal çıktı şekerim şükür ☺️ tatlıya çok düşkünüm şu 3 ayı biraz zor geçireceğim maalesef 😟
Hiç öyld şeker baklava tutkum yoktur. Çikokata. Severım ben o da bayrama özrl değil :).
Kocam yoldan çıkarıyor beni yoksa tutuyorum kendimi annemdeydim orda saat 8 den sonra bişey yemedim midem kötü oluyor zaten yiyince geç vakit eve geldim bugün bu saatte köfte almaya gitti ama yemicem😅
Benimde öyle bide 2 gündür midem bozuk Cidden dayanılcakk gibi değil İshal koku duramıyorum ve bugün kendime gelebildim devamlı aksatmadan soda içe içe kendime geldim bidaha tatlı matlı yemeğe tövbe ettim 😂😂
Ben yedikce annem bana kızdı ama dayanamadım ben yedim baklava şeker var da
Ayyy sorma bende öyleyim dünyaları yiyorum 3 4 gündür
1,508,970 soru
24,626,050 cevap
364,838 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın