+3 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (6,482 puan) tarafından

Kizlar 6 hafta icinde 10 kg verebilir miyim esimle iddialastik veririm dedim eger verirsem istedigim birseyi yapıcak veremezsem dilinden kurtulamam bana acil taktik  lazim nasil veririm 🤣🤣

6 Cevaplar

+3 oy
(479 puan) tarafından

Canım ben bir ayda 8 kilo vermiştim. 75 kiloydum 

(6,482 puan) tarafından

Nasil verdin canim yaptiklarini soyler misin rica etsem 😇

(479 puan) tarafından

Spor yapmıştım Diyetisyene gitmiştim. Hatırladığım kadarıyla listeyi de yazabilirim 

(6,482 puan) tarafından

Cok iyi olur canım tesekkur ederim

(479 puan) tarafından

80 kg isen daha rahat verirsin canım

(479 puan) tarafından

Sabah 

Bir dilim peynir 

5 zeytin veya 5 çiğ badem veya 2 ceviz

Domates salatalık 

Bir yumurta 

Bir dilim kepek ekmeği

Öğlen

3 kaşık yulaf ve bir bardak süt karıştırıp lafa yapıyodum. Üstüne iki ceviz biraz tarçın bir elma doğruyodum 

Ara öğün 

İstersen bir sütlü kahve 

İstersen bir elma 

Akşam 

2 haşlanmış tavuk but

Salata 

İki dilim kepek ekmeği

Akşam 8-9 gibi

10 çiğ badem veya 2 ceviz 

Kuru meyve ( kayısı gibi) 

Benim en çok uyguladığım liste buydu canım o yüzden bunu çok iyi hatırlıyorum

(479 puan) tarafından

Bir de bunun üstüne haftada 3 gün yarım saatten egzersiz yapsan harika olur hafta da 2 - 2.5 kilo verirsin

(479 puan) tarafından

https://youtu.be/JL2e5uq1GXQ?si=OjR8e5no_7TgPqUl 

Bunu  ilk 15- 20 dakikasını anca yapabiliyodum ben 

(6,482 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim kiz su sporun yorumlari cok komikmis ben daha once leslie yapmistim bunuda yaparim ilk biraz zorlar hamligim gidince alisirim 

(479 puan) tarafından

Ben ilk başta 10 dk yapınca kan ter içinde kalıyodum bir dakika bir dakika arttırarak devam ettim daha iyi yapıyodum sonra 

(479 puan) tarafından

Rica ederim aklında bişey olursa sor bana canım yardım ederim 

(6,482 puan) tarafından

Tamam canim insallah veririm yoksam iddiamizi kaybederim cenesinden kurtulamam artik 😇😇

(479 puan) tarafından

Ahahah olsun azcık versen de senin yararına. Hadi sana başarılar 🤣🥰

(479 puan) tarafından

Heee söylemeyi unuttum. Bir hafta dukan birası yap gün içinde iç yavaş yavaş. Bir de sabah aç karnına bir bardak ılık suya bir kaşık sirke koy iç çok faydası oluyor inan 

(1,979 puan) tarafından

Cnm peki bu verdiğin dogum kilosumuydu? Bende 74 kiloyum. 2 ay da falan 10.kilo vermek istiyorum. Bende diyetisyene gidicem gerci

(479 puan) tarafından

Yok canım bekardım ben 2 yıl önce falan verdim. Şuan hamileyim doğumdan sonra aynı diyeti yapıcam tekrar

(1,979 puan) tarafından

Bende vermeliyim cnm. Tek sıkıntım bebek için geç uyuyorum. Acıkıyorum. Ama yaza fit girmek ne güzel olurdu

(479 puan) tarafından

Ara öğünlerini ona göre ayarlayabilirsin canım

(6,482 puan) tarafından

Kiz bu ne.bicim.spor biraz yaptim anam agladi leslie actim sonra bacaklarim hala aciyor 🤣🤣

(479 puan) tarafından

Oh oh en iyisi bak acısın yansın oralar. Kaç dakika yaptın? Dayanabildiğin yere kadar dayan canım 

(479 puan) tarafından

Diyetisyenim atmıştı bana bu videoyu çok iyi yağ yakıyor

(6,482 puan) tarafından

8 dakika yapabilmisim yat kalklar zorladi beni  canim leslieye gectim onuda 18 dk yaptim

(6,482 puan) tarafından

Adamlarda tık yok ben nefes nefese kaldım yarin insallah daha basarili.olurum 

(479 puan) tarafından

Ahahah ya kıyamam. Olsun iyi başladın ben de öyleydim 🤣🤣

(6,482 puan) tarafından

Ama iyi terletiyor hakkini yemeyim 8 dakikada suyum cıktı hemen

(479 puan) tarafından

Diyeti uyguluyo musun canım 🥰

(6,482 puan) tarafından

12 de kahvalti yapicam canim  aralikli oruc seklinde ilerleyim dedim kahvalti aksam yemegi 1 tane de ara ogun dusundum

(479 puan) tarafından

Zorlanmaz mısın canım

(6,482 puan) tarafından

Yok canim gecen sene de bu sekilde vermistim ama sonra hic dikkat  etmedim  adam akilli dikkat edeydim coktan zayiflamistim 🤣🤣

(479 puan) tarafından

Yaa ben hiç yapamıyorum aralıklı orucu ya 🤣 

(6,482 puan) tarafından

Benim bir arkadasim var dogumdan sonraki fotografini atti birde simdiki halini gordum aralikli orucla incecik oldu gecen sene bende cok guzel vermistim sonra tatile gittik orda ipin ucunu bir kacirdim geri yakalayamadim simdi de ugrasiyorum tekrar iste istesen yaparsin canim vucut aliskin zaten normal oructan ciktik 

(479 puan) tarafından

Ben şuan hamileyim canım 7 aylık. Doğumdan sonra direkt diyete girmeyi düşünüyorum. Aralıklı orucu denicem doğumdan sonra. Kız beni allah korkusu hariç hiçbir kuvvet aç bırakamaz 🤣🤣🤣🤣 Bu sana attığım diyet o yüzden iyiydi hiç aç kalmadan zayıflamıştım

(1,979 puan) tarafından

Kizlsr dogum sonrasi diyette sut azalmıyor mu

(6,482 puan) tarafından

Sütü etkilemicek sekilde yaparsan sorun olmaz canim

-Reklam-
+2 oy
(2,057 puan) tarafından

Bende 165 boy 95 kiloyu gördüm ve psikolojim alt üst bugün hemen sıkı diyete başladım ne giderse şükür. 

imagelaktozsuz yağsız süt ile nesfitin kuru meyveli gevreğini hazırladım kahvaltımı bu şekilde yapıcam 

(6,482 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bol eksiler bende 80 kg esimle iddialastik 6 haftada 10 kg vermem lazim yoksam dilinden kurtulamam 😇😇

(2,057 puan) tarafından

Yani vermesi zor ama olmaz diye de birşey yok nasıl vermeyi düşünüyorsun? 

(6,482 puan) tarafından

Diyet spor canım  dükan birasi yapicam birde bir kac tane bitki cayi almam lazim yesilcay kayisi kiraz sapi gibi kisaca tum tuslara basıcam yuruyus yaparim diyordum ama bu ay yagmurlu hep oglumu cikaramam birde sekeri birakmaya calisiyorum onuda becerebilirsem iyi olcak 

(2,057 puan) tarafından

Bakalım ben neler yapıcam 🤭

+1 oy
(10,774 puan) tarafından

Kaç kilo olduğuna bağlı. Kiminin metobalizmasi hızlıdır verir. Benim.bundan 5 yıl önce 2.5  üç ay içinde 16 kilo vermişligim var ama şu ara hiç diyet yapamıyorum yapsam gider ama o kafaya bir türlü giremiyorum 5 gün yapsam 6. Gün bişey oluyo

(6,482 puan) tarafından

80 canım gaza geldim bende yoksam birakanlardanim hep

(10,774 puan) tarafından

80 kilodaysan çok rahat verirsin ben 63 kiloyim 55 olmak istiyorum da olmuyor 

(6,482 puan) tarafından

Sende basla canım

+1 oy
(3,199 puan) tarafından

20 gunde 6 kilo vermistim siki bi diyetle verirsin bence

(6,482 puan) tarafından

Insallah canim bismillah dedim basladim bugun bakalim

0 oy
(13,427 puan) tarafından

Kaç kilosun bilmiyorum ama kayınvalideme 33 günde 9 kilo verdirdim. Koruyor şuan yine başlayacagız

(6,482 puan) tarafından

80 canim ayy insallah bende veririm yoksam kocamin dilinden kurtulamam🤣🤣🤣

(13,427 puan) tarafından

Valla beslenmen nasıl bilmiyorum ama ekmek makarna pilav tatlı hamurişi kızartma Dalan tamamen kestik. Maya şeker atmayı bıraktı falan. Hergün 10.000 adım yürüdük. Öyle verdi yani

(6,482 puan) tarafından

Makarna pilav kizartma vardi ama artik yok canim yuruyus yapamam bu ay yagmurlu hep oglum var hasta olmasın o ama evde spor yapicam 

0 oy
(1,254 puan) tarafından

Birlikte verelim hahaha 😂

(6,482 puan) tarafından

Yaza fit girelim kiz 😇

(1,254 puan) tarafından

Ayy hadi inşallah ya 🤲🏻

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde poyraz3307 (186 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 130 göst.
1 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
15 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,006 soru

23,824,730 cevap

318,517 kullanıcı

...