+4 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (1,239 puan) tarafından

Totom başım aldı gitti yani. Çok moralim bozuluyor istediğim kıyafetleri giyemiyorum bugünden itibaren diyete başladım 😂. İki öğün ara öğünler derken halledeceğiz inşallah inşallah hadi birlikte başlayalım kız 😂❤️

image

15 Cevaplar

+4 oy
(2,425 puan) tarafından

bende tam istediğim kiloya ulaştım derkeeeen hamile kaldım:)) sana kolay gelsin canım 

(1,239 puan) tarafından

Ben hamile kalmayayım ya … bizim özel durumumuzdan dolayı normal yolla hamile kalmam sakıncalı sen inşallah sağlıkla al kucağına olsun ❤️

(2,348 puan) tarafından

Anormal yolla hamile kalınıyor mu ki :kkdhhs

(1,239 puan) tarafından

Tüp bebek yapmamız gerektiğinden bahsetmek istedim . Eşim sma taşıyıcısı olduğundan dolayı normal yolla hamile kalmam sakıncalı 

(1,548 puan) tarafından

Aa canım nasıl öğrendiniz sma taşıyıcısı olduğunu  

(1,548 puan) tarafından

Genetik twstle mi 

(1,239 puan) tarafından

Evet canım 

(1,548 puan) tarafından

Daha önce böyle bir durum yaşandı da mı genetik bakildi yoksa siz mi talep ettiniz 

(1,239 puan) tarafından

Yok şöyle oldu biz evlenirken sağlık ocağı zorunlu tuttu yoksa sağlık raporu veremem dedi 😂 bizde öyle öğrendik 

(2,348 puan) tarafından

Ama oğlun var şuan sağlıklı bildiğim kadarıyla 

(1,548 puan) tarafından

Aa öyle mi? Bieyi merak ettim mesela 2. Cocuk düşünüyoruz ya ilki sağlıklı ama ikinci Allah bilir yine ama bu genetik testi yaptırabilir miyiz? Çünkü ben hiç genetik teste girmedim 2020 de evlendim güncel bi şart bu galiba ama önceden evlenmiş olanlar için soruyorum. 

(1,239 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şimdi senle eşin gidiyor kan testi veriyorsunuz eşinde şüpheli çıkarsa sende bir şey çıkmazsa genetiğe eşin gidiyor ikinizde çıkarsa ikinizde gidiyorsunuz mesela ben de yoktu eşim de vardı o şekilde . 

Oğlum sağlıklı diye bile bile neden bildiğimiz bir şey için doğacak çocuğu tehlikeye atalım ? 

(1,548 puan) tarafından

Tabi canım doğru olanda tedbir almak zaten. Sağ ol canım bilgilendirdigin için. 

(1,239 puan) tarafından

Rica ederim canım . 

İkinciyi cümleyi senin için kurmadım ilk paragrafım geçerli senin için ❤️

(1,548 puan) tarafından
+1

Biliyorum bitanem ben üstüme almadım zaten rahat ol . ❤️

-Reklam-
+4 oy
(611 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bol eksilerin olsun inşallah canım.

Darısı başıma

(1,239 puan) tarafından

Ayy hepimize hepimize inşallah 

+4 oy
(1,210 puan) tarafından

Ay diyet grubu vardi burda . En son katılmıştım diyetimi de yapmıştım tam istediğim kiloya kavuşmuştum ki hamile kaldım

(1,210 puan) tarafından

Çok zorladı beni de halim kalmiyodu ama iyi verdim :)

(1,239 puan) tarafından

Ben aç kalarak değil de sağlıklı beslenerek bir diyet yapmak istiyorum en güzeli de bu 😂

(1,210 puan) tarafından

Evet canm ben hızlı kilo vermek jcin zorladım kendimj:) doğumdan sonra yavaş yavaş sağlıklı beslenerek vericem

(1,239 puan) tarafından

Hadi inşallah ❤️ bu inşallaha ben de dahilim 😂❤️

(1,210 puan) tarafından
+1

Ay inşallah inşallah 🤣❤️

+4 oy
(1,118 puan) tarafından

Başarılar dilerim bunlar bıle cok bence yumurtayı 1 e düşürün  derim afiyet olsun

(1,239 puan) tarafından

Eşim sporcu onunla birlikte hareket ediyorum canım fazla değil hatta 3 yumurta yiyem bile var spor yapıldığı için ben ikiye düşürdüm teşekkürler 

(1,118 puan) tarafından

Afıyet olsun o zaman 🙂

(1,239 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️🌺

+4 oy
(21,288 puan) tarafından

Bende başlayacağım herkes kilo verir ben Ramazan'da kilo aldım + 3 le kapadım maalesef :( 

(1,239 puan) tarafından

Ben oruç tutmadım yani ama abur cubur çok yiyorum ondan sonra gece beslenmelerim yok hazır gıda ağırlıklı artık bir dur deme zamanı geldi yaz geliyor benim göbek önde 😅

(21,288 puan) tarafından

Bende aylarca diyetle beyaz ekmeği pilav makarnayı rafine şekeri bırakmıştım Ramazan'da hem pilav ekmek yetip hem de üzerine şerbetli tatlılar yedim sonuç verdiğim kilolar geri geldi hem göbek hem bel simidi olarak. Tartıda görülen üç hissedilen 8 kilo fazlalık var 

(1,239 puan) tarafından

Neyse olsun geri verirsin sen de benimde simitlerim var ve ben hiç sevmiyorum senin gibi o görüntüyü sporla sağlıklı beslenmylle inşallah halledeceğiz 

(21,288 puan) tarafından
+1

İnşallah canım 

+3 oy
(1,523 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende diyetteyim gelişme yaşıyorum darısı başınıza 👐🤍

(1,239 puan) tarafından

Ayy hadi inşallah inşallh 

+3 oy
(6,476 puan) tarafından

Nasil yapmayi dusunuyorsun canim bende kocamla iddialastim 6 haftada 10 kg vermem lazim yoksam dilinden kurtulamam

(1,239 puan) tarafından

artık yeşillik ağırlıklı besleneceğim birde akşam 8 den sonra yemek yemeyeceğim spora da başlayacağım çünkü sporsuz sıkılaşıp incelemem sadece kilo veririm 

+3 oy
(2,039 puan) tarafından

Bol eksilerin hatta diyette olan ben ve diğer bütün arkadaşların bol eksileri olsun inşallah 🥰 bende aldım başımı gidiyorum kesin dur deme kararı aldım bugün diyete girdim sabah yağsız süt ile kuru meyveli nesfit yedim. Öğlen sade Türk kahvesi içtim akşam 6-7 yi bekliyorum yemek için inşallah bu son diyetim olacak ve bozmadan ilerliycem

(1,239 puan) tarafından

Bende ilk defa tam karar diyete başladım yani diyet yaptım ama hastalandım sonra bırakmıştım şimdi eski kıyafetlerimi giymek istiyorum artık göbeğimi sevmiyorum ya bugün estiler bana bir başladım ya bakalım inşallah bozmam bozmak istemiyorum dedim eşime bana destek ol diye o da sporcu ya inşallah istediğim fiziğe geleceğim

Ayyy amin amin bu arada 🤲🏻

+3 oy
(423 puan) tarafından

Ben iki bebeyle bir bardak su içemediğim için diyette özel öğünler hazırlayıp yiyemiyorum tabi:) dukan içeceği de hazırla ben de başlıycam tekrar. Beraber zayıflayalım. Bamyayı yaptın mı kız:) Bayramda giremedim buraya. 

(1,239 puan) tarafından

Bende tek bebe var geçen sene çok hareketliydi sürekli peşindeydim baya kilo vermiştim inceciktim sonra yine almaya başladım göbeğim var nefretttt 😂. Şimdi büyüdü öyle peşinden koşturmuyorum hareket yok gece besleniyorum abur dünür vardı artık işte bugün bir heyecana geldim bakalım inşallah veririz kıııız ❤️

Ay bamyayı da yaptım bu arada o kadar güzel oldu ki tam bayram yemeği yedik eşimde çok beğendi çok teşekkür ederim 

(423 puan) tarafından

Bende de insülin direnci var. İlaca başlamıştım beş ay önce ama düzenli kullanamadım. Pazartesi doktora gidip tekrar yazdırıcam. Günlerce aç kalsam bile bu illet yüzünden kilo veremiyorum ya. Sadece göbek varsa mekik çeksen bile fayda eder kız. Bir de ben bir vidyo izlemiştim sana linkini bırakıcam. Tabi çocukla yürüyüş zor ama maşallah biraz rahatladım diyorsun hiç olmadı akşam Ulaşı babasına bırakıp çıkarsın bir 45 dk. Vidyoyu izle ne demek istediğimi anlayacaksın:))) 

https://youtu.be/TgNvzUBnWZ0?si=Ms2v6owqbqfWnlq_

Ellerine sağlık canım rica ederim ne demek❤

+3 oy
(684 puan) tarafından

İnşallah azmin kazanır.bende 5 erkek diyeti yapıyorum 6 aydır şuan 56 kiloyum😊

(1,239 puan) tarafından

Senin diyete girmene gerek bile yok zaten o kadar iyi anlıyorum ki 😅. Benim de oğlum geçen yaz çok hareketliydi baya kilo vermiştim ama büyüdü artık öyle peşinden koşturmuyorum o yüzden göbüş yaptım 😂

(684 puan) tarafından

Benim es hasta büyük 15 14 11 bide 6 aylık oğlanlar o yüzden 5 erkek diyeti 59la doğum yaptım şuan 55 felan 😊

(1,239 puan) tarafından

Bende hamilelikten önce 55 tim ah ah 

Bu arada geçmiş olsun 

(684 puan) tarafından

Allah razı olsun valla söyle desem doğru olur eğer sağlığınız yerindeyse şükredin kilo iyi değil insan kendini iyi hissetmek istiyor ama sağlık dileyin hep gerisi bı şekilde devam ediyor 

(1,239 puan) tarafından

Kilo da sağlıkla orantılı aslında . Sağlıklı beslenerek kilo verirsen kendine bir güzellik yapmış oluyorsun bende kendime güzellik yapıyorum :)

+3 oy
(1,611 puan) tarafından

darısı başıma darısı başıma😂😂 bebemi sütten kestim ama hala iştahım kesilmedi benim😂😂

(1,239 puan) tarafından

Amin amin valla kıyafetlere bakıyorum böyle güzel güzel fizikle giyiyorlar benşm göbek önden yürüyor yani çok sinirleniyorum 😂

(1,611 puan) tarafından

hiçbir kıyafetim olmuyor 2-3 parça ile idare ediyorum. yeni bir şey de alamıyorum kilo var diye 😑

(1,239 puan) tarafından

Bende senin gibiyim gözde inan bayramda heveslendim bir etek aldım sonra kendime yakıştıramadım giymedim mesela yazında konyaya gidicem yeni şeyler almam lazım çünkü yazlık hiç bir şeyim yok en azından kilo vererek alayım yoksa sevdiğim şekilde giyinemeyeceğim yine 😕

(1,611 puan) tarafından

inşallah veririz🥹🥹

(1,239 puan) tarafından

Ayy inşallah inşallah 🤲🏻

+2 oy
(985 puan) tarafından

Bol eksilerin olur İnşaAllah bı ara bende başlamıştım ama geri bıraktım ben sinirlenince doymuyorum yedikçe yiyorum yedikçe yiyorum özellikle gece tekrardan başlayabilirim İnşaAllah 

(1,239 puan) tarafından

Valla bende öyleyim ama yaza istediğim gibi girmek istiyorum becerebilirsem 😅

(985 puan) tarafından

Becerirsin canım yeter ki içinden gelsin çok da kendini kısıtlama diyetisyenler de böyle söylüyor zaten eğer çok kısıtlarsan günün sonunda daha çok yersin

(1,239 puan) tarafından

Bende aç kalarak zayıflama yöntemine karşıyım yani bir kere öyle yaptım feci hastalandım sağlıklı beslenerek zayıflamayı hedefliyorum 

(985 puan) tarafından

Zaten o şekilde verilen kilo fazlasıyla geri alınıyor bende o hataya düştüm de fazla fazla aldım 

(1,239 puan) tarafından
+1

İnşallah sende verirsin canım ❤️🌺 

+2 oy
(7,384 puan) tarafından

Bende kilo alma diyetine gircem az kaldı milletin dilinden kurtulmak için 😂

(1,239 puan) tarafından

Herkesin derdi farklı işte 😂

(7,384 puan) tarafından

😂😂 sorma vermek kolayda almak zor 

(1,239 puan) tarafından

Bas cici bebeyi jdjdjdj

(7,384 puan) tarafından

😂 hiç sevmem kendilerini tatlı tatlı 

(1,239 puan) tarafından

Yapcek bir şey yok 😂

+2 oy
(2,035 puan) tarafından

Bende azönce diyetisyene yazdım cvp bekliyorum .  Ben şubat ayında diyet gruba katılmıştım 14 günlük 14 günde 3 bucuk kilo vermiştim şimdi biberibir yapmak için tekrar başlayacam bende göbekten kurtulmak istiyorum biran önce. 

(1,239 puan) tarafından

Evet simitlerim ve göbeğimden nefret 😂😂😂 benim diyetisyene verecek maddi gücüm yok ama eşim de sporcu olduğu için onunla birlikte yapacağız işte o bana yaptıracak 😂

(2,035 puan) tarafından

Spor yönünden çok şanslısın 🤌 diyetisyen çok pahali değil her bütçeye uygun aslında. Bol eksiklerin olsun sanada banada  💃💃💃

(1,239 puan) tarafından

Ayy hadi amin inşallh 🤲🏻

+1 oy
(4,141 puan) tarafından

Bende girmek istiyorum bu kervana ramazanda 4 kilo almışım çıldırcaam.. 

Ama daha 2 saat oldu File den geleli acayip şeyler aldım onları yemeden diyete başlayamam krize girerim heralde 🤣 

(1,239 puan) tarafından

Ben oruç tutmadım ama şöyle ben de çok abur cubur yiyorum gece beslenmelerim çok fazla hazır gıda tüketimim fazlaydı bu yüzden kendimi dizginlemek zorundaydım yaza böyle girmek istemiyorum 😂

(4,141 puan) tarafından

Ayy evet o aburr cubur olmasa zaten kilo almam

Kola ve cips aldım yine 🤦🏻‍♀️ harras ın cipslerine bayılıyorum yaa. Makaron aldım fındıklı tablet çikolata aldım harras waffle hamuru ve malzemesi aldım akşam yiyecem çayla 1 haftada anca biter gelsin kilolar 

(1,239 puan) tarafından

Hay maşallah bacım 😂

İlgili sorular

+7 oy
30 cevap 1,558 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 626 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,711 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 902 göst.
13 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,737 soru

23,821,460 cevap

318,312 kullanıcı

...