Bugün oğlumla çarşıya gittik gezdik biraz alışveriş yaptık nasıl olduysa cüzdanımdan oğlumun Bayram harçlıklarının bı kısmını kaybettim canım çok sıkkın
Ben de oğlumun bayram harçlığının birazını cebinde yıkamışım. Dolar üstelik 😏 Böyle kayıplarda hakkımız değilmiş ya da temiz para değilmiş demek ki diye düşünüyorum
Büyük terbiyesizlik etmiş o her kimse. Kız evlat nimettir.
Nasip değilmiş demek canım öyle haksızlık yapıldıysa eğer kızı erkeği mi olur bayram sonuçta
Aynen öyle o para iyiki kayboldu gitti dedim
Valla canım erkek çocuk diye diye kimi ölüp geberiyor ama kız çocukları genelde daha vicdanlı olup ailesine bakıyor
O kadarı Allah bilir ☺️
Ben yanımda taşimam eve koyarim hep cok bisey olmadı biseyler alacam onlara 700 tl oldu bide babam verecek 500 tl
Düşmüstur ozaman canım kötü olmuş iki amcam vardı bayram harclıği çocukların değil 3 bin benim çocuklarin 700 tl oldu kurbanlığa koydum 3 bini 700 tl kurbana bayramlık alirim çocuklara
Ay galiba bu yorumu üçüncü defa okuyorum. Babanızın da sonradan vereceğini belirttiğiniz için aklımda kaldı. Çok ihtiyacınız var sanırım. Allah size bir yerlerden daha fazlasını da nasip etsin inşallah. @Prensesp
Yabancı kimsede vermedi babaanne dede görümce eşi eşimin dayısı ve benim kardeslerim
Yok canım ihtiyacim babam vermedi de babam sonra verecem dedim tm dedim çocuklara biseyler alacam bende kurbana şukür artık öyle durumlar kötü değil daha da iyi ye gidiyoz
Bildigim herkes verdi bizimde bi babam vermedi onunda yaninda nakit yokmuş sonra dedi
Bende harçlık kaybedenler arasındayım aslında kaybetmedim de değişik bir olay oldu helal hoş olsun ne diyeyim 😄
1,451,269 soru
23,828,173 cevap
318,718 kullanıcı