+1 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından

Bugün oğlumla çarşıya gittik gezdik biraz alışveriş yaptık nasıl olduysa cüzdanımdan oğlumun Bayram harçlıklarının bı kısmını kaybettim canım çok sıkkın 

3 Cevaplar

+2 oy
(4,613 puan) tarafından

Ben de oğlumun bayram harçlığının birazını cebinde yıkamışım. Dolar üstelik 😏 Böyle kayıplarda hakkımız değilmiş ya da temiz para değilmiş demek ki diye düşünüyorum 

(4,613 puan) tarafından

Büyük terbiyesizlik etmiş o her kimse. Kız evlat nimettir. 

(340 puan) tarafından

Nasip değilmiş demek canım öyle haksızlık yapıldıysa eğer kızı erkeği mi olur bayram sonuçta 

(7,415 puan) tarafından

Aynen öyle o para iyiki kayboldu gitti dedim

(340 puan) tarafından

Valla canım erkek çocuk diye diye kimi ölüp geberiyor ama kız çocukları genelde daha vicdanlı olup ailesine bakıyor 

(7,415 puan) tarafından

O kadarı Allah bilir ☺️

-Reklam-
+1 oy
(9,667 puan) tarafından

Ben yanımda taşimam eve koyarim hep cok bisey olmadı biseyler alacam onlara  700 tl oldu bide babam verecek 500 tl 

(9,667 puan) tarafından

Düşmüstur ozaman canım kötü olmuş iki amcam vardı bayram harclıği çocukların değil 3 bin  benim çocuklarin 700 tl oldu kurbanlığa koydum 3 bini 700 tl kurbana bayramlık alirim çocuklara 

(386 puan) tarafından

Ay galiba bu yorumu üçüncü defa okuyorum. Babanızın da sonradan vereceğini belirttiğiniz için aklımda kaldı. Çok ihtiyacınız var sanırım. Allah size bir yerlerden daha fazlasını da nasip etsin inşallah. @Prensesp

(340 puan) tarafından

Yabancı kimsede vermedi babaanne dede görümce eşi eşimin dayısı ve benim kardeslerim

(9,667 puan) tarafından

Yok canım ihtiyacim babam vermedi de babam sonra verecem dedim  tm dedim çocuklara biseyler alacam bende kurbana şukür artık öyle durumlar kötü değil daha da iyi ye gidiyoz  

(9,667 puan) tarafından

Bildigim herkes verdi bizimde bi babam vermedi onunda yaninda nakit yokmuş sonra dedi 

+1 oy
(11,913 puan) tarafından

Bende harçlık kaybedenler arasındayım aslında kaybetmedim de değişik bir olay oldu helal hoş olsun ne diyeyim 😄

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 780 göst.
0 oy
21 cevap 1,262 göst.
0 oy
10 cevap 264 göst.
0 oy
9 cevap 213 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,269 soru