+1 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından

Kızlar aile apartmaninda oturuyoduk sonra eşim annesinin evine taşınmak istedi zorla taşındık tabi 

Sürekli annem babam şuraya taşıncak bizde tasiniriz diyo artık bana gına geldi bunalmaya başladım yine 

Çocuk gibi daha doğrusu bebe gibi bişey 

Bi kaç sene önce kendi evimizde oturuyoduk istanbulda deprem olcak diye haberler vardı olsun tasinmayalim diyodu şimdi annesi babası başka şehre tasincaz demeye başladılar eşimde burda deprem olcak demeye başladı onlarla aynı eve tasincakmisiz yine 

Sinirlerim bozuldu boşanmayi düşünüyorum kızım küçük bosanamıyorum artık nefret ettim ya 

Anlatcak kimsemde yok napcam bilmiyorum bıktım bundanda bunun soyundanda 

5 Cevaplar

+3 oy
(20,989 puan) tarafından

Benim için boşanma sebebi çünkü ben sadece eşimle evlendim evliliği üç dört kişi yaşasam cinnet geçiririm sanırım 

(81 puan) tarafından

Bende boşancaktim bir sene boyunca ayrı kaldım cocuklarim var diye mecbur barıştım 

Evin tüm yüklerini üstüme yikmaya calisiyolar bende migrenim tuttu diye yalan uyduruyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,840 puan) tarafından

Senin bu sorunun esinin annesi vefat etmeden düzelmez canim. Maalesef böyle erkekler annelerinden uzaklasamiyor. Allah sabir versin 

(81 puan) tarafından

Böyle erkekler çıktıkları yere geri girmeye calisiyolar malesef :) 

Anası vs vefat etsede mezarlarina yatar bu defa bebecik nolcak 

Sağol canım amin 

+1 oy
(1,449 puan) tarafından

Gittiği yerde deprem olmuyormuymus acaba  😀 😉

Yanlış anlama canım ama çok saçma bi kafadlar yani esinde tam değişik yaa evinde eşin cocuguun var sanane ananın göçunden ya 

(81 puan) tarafından

Anası onun yaşama sebebi çünkü kendisi bebe :)

Utanmasa anasindan süt ister :) 

Eski kafalılar işte nefret ediyorum hepsinden 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Valla anne olayına takılmadım da deprem olayına takıldım eşine vahimi gelmiş ölüm  nerde nezaman gelir kimse bilmemez arpa ekmeğine buday unu bahane....

(81 puan) tarafından

İşine geldiği gibi konuşuyo önceden ayrı evde otururken ne depremi ben depremden korkmuyorum diye dayılanıyodu anası g...tünün dibinden ayrilcak süt alamiycak anasindan ona dert oldu galiba 

+1 oy
(366 puan) tarafından

Arkanda duran ailen varsa bosan derim kısa ve net !!! Yoksa şayet ortalığı ayağa kaldır dur demesini bil. Elini masaya vur hayırdır lan deee.  Ben senin kuklan mıyım madem ailenle yaşayacaktın benimle niye evlendin annenin babanın arasında yatsaydın de. Yanında yatmasına müsade etme gitsin anasının koynuna yatsın 

(81 puan) tarafından

Biz bu yüzden ayrildik bir sene boyunca ayrı kaldık sonra çocuklar için mecbur barıştık 

Babasına ona bagirdim neymiş babası laf sölicekmiş ben suscakmisim ne alaka dedim babası dedi ki biz yaşlıyız yani bize ne dersek cevap verme dedi ben de artık patladım benimde özel zamanlarım oluyo bende sinirliyim dedim ben utanacağıma o utansın 

(366 puan) tarafından

İşte benim kafadansın aynennn.  Benim ee..şş.ek kayinpeder içinde o öyle kaç yaşına gelmiş degistiremeyiz deyip her yaptığı haltı bana yutturmaya çalışyorlar.  Bende dedim bende böyleyim beni de böyle kabul edin. O yaslidir diyorsanız bende gencim.  Genctir cahildir deyip yaptıklarımı yapacaklarımı görmeyin o zaman dedim.  

(81 puan) tarafından
+1

Aynen öyle kız o cümleyi bende kurmuştum ha :):):) 

Gerçekten aynı kafadayiz seninle :) 

Bazen insanın sinirlerini bozuyolar moruklar nolcak :) 

(366 puan) tarafından

Herseye rağmen ama ben ne söylersem soyleyeyim koca da bitiyor hersey. O anacıklı olunca sen en ağır hakareti de etsen boş onlara. 

(81 puan) tarafından

Doğru diyosun valla 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 154 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde misafir098765 (81 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 428 göst.
+2 oy