Selam hanımlar nasılsınız.
Akşama menüde neler var yaptınız mı yapacak mısınız
Ben biraz keyifsizim çorbami blandira vurayım diye pirize takdim o ara oğlum ağladı ona bakayım dedim kablosu tencerenin altına girmiş yanmış Allah'tan birşey olmadı prize takiliydi
Akşama menüde
Tarhana çorbası taze fasulye ve pirinç pilavı var sadece pilavım kaldı onuda eşimin gelmesine yakın yapıcam oğlumun pilavı var şimdilik
Hem bebe doyuruyorum hem oğluma cevap veriyorum hem Kadir izliyorum hem buralarda dolanıyorum ve canım sıkılıyor 🙄🙄🙄
Memleketten eve dönüyoruz. Eşyaları eve bırakıp anneme gidicez bayramlaşmaya
İyi yolculuklar canım
Sağol bacı
Bende simdi post actim aklimda hicbirsey yoktu ogluma simdi patates koftesi yapmak icin patates hasliyorum aksama ne yapsam bilmiyorum
Yorum yaptiydim yapmaktan çok düşünmesi yoruyor insanı
Çikolatasız da meyve yemem diyorsun😀
Çok seviyorum ciklotla kahvaltı da yemem ama meyveyle yemek için alıyorum
Sen de haklısın. Meyvelerin tadı kalmadı ki. Anca çikolatayla tatlanır.
Her zaman ki gibi ev tertemiz düzenli maşallah Büşra ☺️
Bende annemi iğneye götürdüm kardeşimle akşama fırında börek menemen çay yapıcam bugünlük böyle olacak her gün yemek yemek insan bulamıyor vallahi menü.
Geçmiş olsun canım iyi getirdin aklıma benimde kuru yufkam var onuda yapayım Sabah kahvaltida eşim yer işe gider benim içinde kolay olur
Teşekkür ederim canım toplu olmayı severim oyuncak dağınıklığı olur oda beni asla rahatsız etmiyor tersine oyuncak dağınıklığıni görünce Rabbime şükürler olsun diyorum 🤗
büşü okuldan geldim karnim ac aksami dusunemiyom bile😬
Gel ben hazırlayım sana
Oruç musun
cumartesi basliycam.oruca hocam busu hazirla gelirim❤️🖤❤️🖤
Ovv pamuğum yaa maşaAllah uykusu bereketli olsun. Çadır efso.
Hihi dun goreydin pamugu eve zor dustuk butun gun perisan etti bizi
Benim oğlum da 14 nisan doğumlu, kaç yaşında sizinki maşallah uyusun da büyüsün
Olsun elhamdülillah diyeceğiz napalım çıldırtıyorlar
2022li canim
Tavuklu pilav yapıcam inşallah yanına ne yaparım bilmiyorum sizede afiyet olsun canım 🤍
Ellerine sağlık canım
Seninde ellerine sağlık ❤️
nisanli kardeşimin mutfağını yerlestirmeye geldik buruk bı mutluluk var içimde
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım
Afiyet olsun canım 🙏 Allah hayır etsin.
Benimde sabah tandır bı ağırlık var üzerimde keyifsiz im temizlik yaptım mercimek çorbası yaptım. Başka da ne yapacam bilmiyorum ve akşamda kuzenimin düğünü var
Hayırlı olsun canım yap bı makarna oldu bitti
Tşk ederim canım.
fırında tavuk patates bize tek cesit yetiyor elanin sevmedigi olursa ilave yapiyorum
Ellerine sağlık canım eşimin yemek takıntısı yok çok şükür sadece çorba bile yapsam eyvallah der ama ben çok seviyorum terapi gibi geliyor bana
maşallah sana iki cocukla ne guzel yapiyosun
1,487,590 soru
24,318,107 cevap
345,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın