yarına kaynanam, kayınbabam, görümcem gelecek yemeğe ne yapsam bilemedim.
kuşbaşı et ve tavuğum var.
bir yemek önerisi istiyorum hanımlar
Tavuk butun mu
yok bütün değil. kemikli de var göğüs de var ayrı ayrı
https://youtube.com/shorts/aCcu4BdlFiY?si=pnJ6ucRdjW3aYhoV
Sundan olmaz mi
parça tavuklarla olabilir aslında
Kiz bosver eti gozde etin kilodu kac para kendin ye kaynanaya tavuk cok bile yap bundan gec olmadi sosla ben gecen yaptim cok guzel oldu ondan yap ya bundan yap gec bosver
😂😂😂 yok kız kaynanam iyidir sağolsun.
bu tarz tavuğu severim, olmadı alttaki arkadaş çökertme yazmış onu da yapabilirim
Benim kaynanamda kotu degilde kebab hakedecek kadar degil.😂
😂😂😂😂 bizde kebabı kaynanam yapıyor, babası eski kebapçı ondan biz karışmıyoruz o işe 😂😂
Ya bos durmasin calissin diyosan o ayri yaptir sende ye az is tutsunlar 😂 seni guldureyim diye takiliyorum he yanlis anlama 2 gun sonra kaynanam gelecek afilli menu onerisi dersem sasirma 😂😂
😂😂 çok canım ne yanlış anlaması. eli lezzetli valla yapınca yiyoz 😂😂
Benim yerime de ye o zaman gece gece sus baslatma beyti soyleyecem yoksa 😂😂
yok aman, sakın 😂😂😂
Tavuk sote
Tavuk şiş
Çökertme kebabı
Sac kavurma
Pilav üstü döner
Fırında tavuk patates
Bunlar geldi aklıma
ay çökertme bayılırım patatesim yok eğer alırsak olabilir
teşekkür ederim
Rica ederim canım 😊
Patlıcanın varsa patlıcan bohça yap derim tam misafir yemeği eti sotele patlıcanı kızartma islim köfte gibi aynı bohça yap ver fırına
Tavuklada patates püreli tavuk sote yap üstüne kaşar beşamel sos n yaparsan çok güzel oluyo bunlar dene istersen
Mülayim çorbası biliyomusun onu yap bnm misafir çorbamdir o kim içse bayılır tavuk suyuyla yapsan on numara
çorbaya bakayım, tavuk suyum var buzlukta. patlıcanım yok valla. kemer patlıcan sevmem bem adana patlıcanı da çıkmadı daha
Patlıcanları közleyip, biraz sarımsak ve yağ ile kavurun. Borcam tabanına serin. Üzerine de;
Tavuk göğsü ya da kuşbaşı etinizi ufacık doğrayıp, soğan, bîber ile soteleyin. Tavuk ise krema ve köri ile, kuşbaşı et ise normal azıcık salça vê baharatlar ile harmanlayın. İki et için de biraz nişasta ekleyip yarım saat bekletirseniz etiniz yumuşacık olur.
Sonra eti de patlıcanın üzerine serin. Harikaa oluyor.
patlıcanım yok, ama çıksın yaz patlıcanı denerim bunu.
kusbasi etle et sote yanina pilav tavukla da patates puresi ustune sotr ikisini bir yapacaksan
ikisi fazla olur ya, güzel fikirler geldi kafam daha çok karıştı 😂😂
tekiyle mi yapacaksin
o zaman etle sote yap sebzeli kapya biberli falan yanina pilav çorba.
tavugu yapacaksan varsa guveclerde patates puresi ustune yine sebzeli tavuk sote yanina bulgur pilavi corba yapabilirsin
teşekkürler canım 🤗🤗
ben ikisinide yerim sorun yok cok dusunme hangisi kolayina gelirse ☺️
et çıkaracam birazdan buzluktan 😅
1,486,804 soru
24,306,799 cevap
344,475 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın