+2 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (4,554 puan) tarafından

Kızlar ben dün ve bugün evi dip bucak temizledim süpürdüm sildim bugün kaynanam gelecek diye işte kaynamam gelmeden de komşu uğradi bana kızı elinde bisküvi varmış her yeri biskuvi olmuş komşu tam çıktı kapı çaldı geldiler bir baktım ki 3 gorumcemde kocasına gelmis mutfakta yemeğe başlayacaktim görümcem atladı ki ben yaparım neyse tamam dedim işte tencereleri cart lari curtpari verdim o sıra küçük görümcem geldi biz odayı süpürelim süpürgeyi bize ver dedi ben süpürecem diyorum inatla hayır biz sulurecez diyor bende sinir oluyorum evimde iş yapılmasından neyse örtüyü kaldırdılar kırıntılar işte sen supurmemise getirdiler sonrasında da kapıyı kapatmışlar içerde konuşuyorlar neyse yemeği yaptık ettik çok kalabalıklar herşeyim var ama yetmiyor komşudan iki baktaniye aldım samimi komşumdan eşimin annesi hemen başlamış baba para gönder ben size baktaniye Alaçam işte 3000 gönder falan demiş kız yigenlerin desen kendini beğenmiş tekiler şimdi ben abartiyirum yoksa haklı miyim sinir olmakta 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,001 puan) tarafından

Aaman bırak yaparlarsa yapsınlar alırlarsa alsınlar. Geç köşeye misafir gibi otur. Bir şey derlerse ben oturucam siz hizmet edeceksiniz köleler de. Sonuçta kendileri istemiş bunu sen değil. 

(4,554 puan) tarafından

Kız evimde sonradan bir şey yapılması sinirimi bozuyor ya 

-Reklam-
+2 oy
(1,795 puan) tarafından

Neden sinir oluyorsun o anda yapmışlar herşeye takılma bence. 

(4,554 puan) tarafından

Canım laf fakn edecekler biliyorum ondan sinirlerim bozuluyor 

+1 oy
(843 puan) tarafından

İşte bu yüzden misafir gelecekse yemeğimi her zman için bir önceki günden hazır ederim geriye sadece salata kalır tabak takımlarını çatalları bardakları bile bir önceki günden tozlanmıştır diye makineye atar yemek masasının üstüne koyar üstünü kapatırım sofram dahi hazır olur sen de bu şekilde yap canım bence

(4,554 puan) tarafından

Canım haber vermediler ki Cat kapı geldiler gorumcele gitmişler yemeğe görümcem alıp bize gelmiş 

(843 puan) tarafından

O kadar kalabalık pat diyede gidilmezki yaa 😕

(4,554 puan) tarafından

İşte neye uğradığını şaşırdım yani eşimin yigenleri de büyük yani  3 görümcem eslerinle gelmiş çocuklar kaynanam yani birden bire şok ldum diyor bana gelmişlerdi bende aldım geldim 

+1 oy
(20,989 puan) tarafından

Ben komşuna daha çok sinir oldum insan çocuğun eline bisküvi veripte ortalığa salmaz 

(4,554 puan) tarafından

Sorma bir anda damladı ne diyeceğini de şaşırdım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 271 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dilekyhy (182 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 264 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Baharyagmuru00 (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (3,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 894 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,552 soru

23,777,997 cevap

316,269 kullanıcı

...