+2 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar görümcemin küçük çocuğu gelip çocuk odasının anahtarını almış kaybetmiş tabiki olabilir küçük sonuçta aradan bir hafta civarı geçti bu defada kayinpeder almış anahtarı saklamış sonra kaynana saklamış cocuk giyinemiyo bile odada 

Odayı temizlerken buldum anahtarı ranzanin üstüne fırlatmış resmen sakladım hemen anahtarı çocuk odasına bile koca burunlarini sokuyolar ya 

Gittim eşim olcak bebeye söledim yok anneme söyle diyo sürekli sinir oldum ben neyle imtihan oluyorum böyle anlamadım :(

9 Cevaplar

+3 oy
(14,323 puan) tarafından

3 kere okudum anlamadım 😅

tarafından

Kizz :) çocuk odasının anahtarını aliyo kaynana kayinpeder benden habersiz saklıyolar yani 

tarafından

Sebep canları mi sıkılmış 

tarafından

Aşağıda okudum tamam

-Reklam-
+1 oy
(789 puan) tarafından

Niye saklasinlarki anahtarı

tarafından

Çocuk ödev yaparken kapısını kilitliyo görümce çocukları geldiklerinde çok ses yapıyorlar diye 

Sürekli kapıyı kilitleme diyolar 

(789 puan) tarafından

Sizene desin 

tarafından

Ben onlara iyi bisey desem bile bagiriyolar işlerine geldiği gibi anliyolar bende anahtarı sakladim

+1 oy
(4,588 puan) tarafından

Kapının arkasına eski zaman sürgü kilitlerinden al tak o zaman napiyolar bak. Biz ilk evlendigimizde 3 ay kaynanamlarda kalmak zorunda kaldık . Eşimin hasta babaannesi gece 3/5 giriyodu odaya kilitliyoduk en son anahtarı da kaybetti bizde sürgü kapı kilidi taktık kapıya vurup vurup gidiyodu

tarafından

Öyle şey mi olur ya karı koca odasına girmek nedir 

İyi yapmışsınız 

(4,588 puan) tarafından

Alzheimer di kendisi 

0 oy
tarafından

Saklama amaçları nedir? 

Kaç yaşında çocuğun 

tarafından

Benim çocuk ödev yapsa bile gorumcenin çocukları odaya gircekmis odayı kilitleyemezmişim

tarafından

İzin verme herşeye boğun eyme

tarafından

Yok canım sakladım anahtarı iki anahtarı var kapının birini sakladım biri kapıda eğer bu defada alirlarsa bağırcam kaynanamla kayinpedere

tarafından

Saygını bozmadan gereken lafını söyle 

0 oy
(30,500 puan) tarafından

Onların sakladığını nerden biliyorsun ve saklamalarına nasıl bir anlam yüklüyorsun 

tarafından

Kendileri dediler odayı cocuklardan kiskaniyolar önceden görümce çocukları kullaniyodu odayı 

Bizi halâ kabullenemediler anlaşılan 

(30,500 puan) tarafından

Birlik mı otuyorsunuz öyle ise bir şey diyemem değilse asla müdahale ettirme 

tarafından

Evet ama kalkıp çocuk odasına karismalari çok cahilce 

0 oy
(6,346 puan) tarafından

Gec karşılarına bu anahtar bende duracak, lazım olduğunda çocuğum gelip benden alacak. Siz karışmayın çocuğumun odasına de.

tarafından

Ben onlara bisey desem hemen bagiriyolar anahtarı sakladım bende çocuk üstünü degistirdiginde ödev yaptığında kilitlesin diye 

0 oy
tarafından

Kız böyle olunca aklıma bir zamanlar Birlik oturduğum zamanlar aklıma geliyor benimle eşim de odamıza çekildiğimizde yani ister istemez Birlik oturduğumuz için kapıyı kitliyorduk ondan sonra kaynanam da hep kapıyı çalmadan direkt girdiği için de kitleme gereği duyuyorduk neyse tabii kaynanam her geldiğinde kapıyı çalmadan içeri girdiği için hep merak ederdi ve bu yüzden de benim anahtarımı sakladığı günler geldi aklıma 

tarafından

Aa karı koca anahtarı saklanır mi ya ne kadar ayıp ona neymiş sizin odanizdan 

tarafından

Merak ediyormuş niye kapıyı kitliyorduk diye gün içinde 😆😆

Deidm sen mi aldın yeminle etti filan ama eşim annesinin odasında görünce bizim anahtari bana inanmaya ve itaat etmeye başladı 

0 oy
tarafından

Cocugun odasini kilitliyolar neden 

0 oy
(6,406 puan) tarafından

Özel alana müdahale deyince özel bölge diye okudum postu da 3 kez baştan aşağı okudum yıne anlamadım noluyor anahtar saklayınca eş tarafıyla ne sorun oluşturuyor veya sizin açınızdan

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 925 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 840 göst.
0 oy
10 cevap 598 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,497 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,636 soru

24,608,619 cevap

363,971 kullanıcı

...