Kızlar görümcemin küçük çocuğu gelip çocuk odasının anahtarını almış kaybetmiş tabiki olabilir küçük sonuçta aradan bir hafta civarı geçti bu defada kayinpeder almış anahtarı saklamış sonra kaynana saklamış cocuk giyinemiyo bile odada
Odayı temizlerken buldum anahtarı ranzanin üstüne fırlatmış resmen sakladım hemen anahtarı çocuk odasına bile koca burunlarini sokuyolar ya
Gittim eşim olcak bebeye söledim yok anneme söyle diyo sürekli sinir oldum ben neyle imtihan oluyorum böyle anlamadım :(
3 kere okudum anlamadım 😅
Kizz :) çocuk odasının anahtarını aliyo kaynana kayinpeder benden habersiz saklıyolar yani
Sebep canları mi sıkılmış
Aşağıda okudum tamam
Niye saklasinlarki anahtarı
Çocuk ödev yaparken kapısını kilitliyo görümce çocukları geldiklerinde çok ses yapıyorlar diye
Sürekli kapıyı kilitleme diyolar
Sizene desin
Ben onlara iyi bisey desem bile bagiriyolar işlerine geldiği gibi anliyolar bende anahtarı sakladim
Kapının arkasına eski zaman sürgü kilitlerinden al tak o zaman napiyolar bak. Biz ilk evlendigimizde 3 ay kaynanamlarda kalmak zorunda kaldık . Eşimin hasta babaannesi gece 3/5 giriyodu odaya kilitliyoduk en son anahtarı da kaybetti bizde sürgü kapı kilidi taktık kapıya vurup vurup gidiyodu
Öyle şey mi olur ya karı koca odasına girmek nedir
İyi yapmışsınız
Alzheimer di kendisi
Saklama amaçları nedir?
Kaç yaşında çocuğun
Benim çocuk ödev yapsa bile gorumcenin çocukları odaya gircekmis odayı kilitleyemezmişim
İzin verme herşeye boğun eyme
Yok canım sakladım anahtarı iki anahtarı var kapının birini sakladım biri kapıda eğer bu defada alirlarsa bağırcam kaynanamla kayinpedere
Saygını bozmadan gereken lafını söyle
Onların sakladığını nerden biliyorsun ve saklamalarına nasıl bir anlam yüklüyorsun
Kendileri dediler odayı cocuklardan kiskaniyolar önceden görümce çocukları kullaniyodu odayı
Bizi halâ kabullenemediler anlaşılan
Birlik mı otuyorsunuz öyle ise bir şey diyemem değilse asla müdahale ettirme
Evet ama kalkıp çocuk odasına karismalari çok cahilce
Gec karşılarına bu anahtar bende duracak, lazım olduğunda çocuğum gelip benden alacak. Siz karışmayın çocuğumun odasına de.
Ben onlara bisey desem hemen bagiriyolar anahtarı sakladım bende çocuk üstünü degistirdiginde ödev yaptığında kilitlesin diye
Kız böyle olunca aklıma bir zamanlar Birlik oturduğum zamanlar aklıma geliyor benimle eşim de odamıza çekildiğimizde yani ister istemez Birlik oturduğumuz için kapıyı kitliyorduk ondan sonra kaynanam da hep kapıyı çalmadan direkt girdiği için de kitleme gereği duyuyorduk neyse tabii kaynanam her geldiğinde kapıyı çalmadan içeri girdiği için hep merak ederdi ve bu yüzden de benim anahtarımı sakladığı günler geldi aklıma
Aa karı koca anahtarı saklanır mi ya ne kadar ayıp ona neymiş sizin odanizdan
Merak ediyormuş niye kapıyı kitliyorduk diye gün içinde 😆😆
Deidm sen mi aldın yeminle etti filan ama eşim annesinin odasında görünce bizim anahtari bana inanmaya ve itaat etmeye başladı
Cocugun odasini kilitliyolar neden
Özel alana müdahale deyince özel bölge diye okudum postu da 3 kez baştan aşağı okudum yıne anlamadım noluyor anahtar saklayınca eş tarafıyla ne sorun oluşturuyor veya sizin açınızdan
1,507,636 soru
24,608,619 cevap
363,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın