Sorum başlıkta
Kendim abdest alıp çocuğuma da normal banyo yaptırmıştım bu kadar
Ben de Kerem de öyle yaptım balım, nete de baktım kafam karıştı yanlış mı yapıyorum diye. Yine normal yapayım, sağol çiçeğim
Yaa sen miydin kuzum fark etmedim 40 bitti mi yaa ne hızlı geçiyor zaman Rabbım bağışlasın inşallah canim 💜
Evet yavrum benim 😂
Kız ben de dedim kendi kendime "canı bir şeye sıkkın herhalde" diye, soracaktım valla 😂
Yarın çıkıyor çiçeğim, Allah razı olsun cümlemizin evladını inşallah 🤲💜
Annem süzgeçle doldurdu suyu içine altınlarımı küçük kahve yanına sodaya kattıkları günlerden koyduk normal yıkadık. Önce ben yıkandım sonra kızımı yıkadı
Anladım canım, teşekkür ederim
Rica ederim
Bizim eşimle yaptirdik..
Suyun içine 40 tane taş attım alyansimi anahtar birde..
Kuveytin icinide suyu doldurup tuz attii. Bebegi tuzlayıp sonrada duruladik..
Bende sonra duş aldım..
Bunları ikindiye kadar yapmak lazım..
Benim bildiğim bu
Teşekkür ederim canım
Kayınvalide gelmişti birlikte yaptık ne bilim tesbihi çekmişmi okumuşmu suya attı o suyla abdest aldırdı bana suya azdaha ekledik kızımı yıkamıştık
Teşekkür ederim, ben oğlum da normal yapmıştım bunda da öyle yapacam
Suya bişeyler koyma, o suyla abdest alma yok efendim kırk uçurma gibi şeyler dinimizde yok. Eski Türk Şamanizm geleneklerinden kalma olduklarını okumuştum. Kendim girdim duş aldım abdest aldım. Zaten bebeklerimi de her gün yıkıyordum onları da bir güzel yıkadım bitti gitti.
Ben de öyle yaptım canım
Ben kendim girdim abdest aldım güzelce sonra bebeği yıkadım çıktık
Ben de öyle yaptım valla
Yapmadım çünkü dinimizde yok, Kuran'da bile yazmaz.
Ben de normal yaptım valla
normal gusül abdesti alacaksin sadece
Öyle yaptım abla
benim iki anne geldi yuzukle biseyler okudular yok o suyla bebegi yikadilar gusul alinca kirk adim atmak gerekirmis falan filan dediler soguktu gitmedim bir yere batil inanc hepsi sadece gusul almak yeterli
Bi kırk tas su döktü kaynanam birde gusül aldırır gibi ağzınq burnuna su sürüp yıkadık
Bebeğe öyle yaptık bende direkt gusül aldım
Ben normal yaptım bunda da
Kızıma ben yaptım oğluma teyzem annem yaptık atayım resmini bu arada 3 yıl öncrsine ayıt bu
Normal yaptım canım
Kadının kırkı olur bebeğin değil
Biliyorum Pakize, ben de onu sordum zaten
1,451,342 soru
23,829,138 cevap
318,769 kullanıcı