+4 oy
1,786 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından

Selamun aleyküm kardeşlerim komşumuz hem polis aynı zamnda ek olarak da mobilya yapıyor ben daha kızım hastaneye yatmadan önce dedim 2 kapaklı elbise dolabını ne kadara yaparsın fiyat almak için sordum asma yeri olmasın dedim Yeni kıyafetleri yok çünkü hep gündelik sadece raf istedim tamam abla ben sana en uygun en güzel şekilde yapacaam dedi dedim durumumuzu biliyon abi ne olur dedim sen fiyatını boşver ben halledecem dedi sen sabret dedi bu konuşma 1 ay önce oldu bugünde dolap geldi dolap hayal ettimden daha güzel evet çok beğendim dediim borucmuz ne kadar 6 bin 500 dedi eşimle ben şoka girdik ben dedim ben en fazla 3 bin düşündüm hani bu kadar büyük de istemedim dedim adam dedi başkasına 11 e veriyorum dedi en son 5 buçuk olur dedi dedim 5 de desen veremeyiz dedim cocukalrimin bayram harçlığı vardı 2 bin onu adama verdik gerisini de kafana göre oldukça taksitle veirrisin dedi 5 buçuğa saydım el emeğimi almadım dedi eşim bana çok kızdı burda benim suçum var mı ben bu kadar istiyceni nerden bilebilirim bide evdeki ayağı kırık camı kırık gümüşlük altı dökülüyor fare geliyor onun tahtasına ben bişey görmedim doğdum doğalı çok çile çektim bin şükür cocukalrimin olsun dediim bu keyfi bişey değil ihtiyaç sonuçta eşim de strese girdi bende aynı şekilde Rabb'im inşallah ödeme kolaylığı versin dua eder misiniz 🥲birde sizde bakın bakalım birkaç kişi bu paraya daha güzelini ve ucuzunu alırdın dedi çok canım sıkıldı şuan beynim çok kötü ağrıyor sevinemedim bile içimi rahatlatlatın kızlar bu arada evimize sıfır aldımız tek şey bu oldu 

image

image

43 Cevaplar

+4 oy
(193 puan) tarafından

Buna benzer iki tane dolap çocuklarım için yaptırdık geçen sene kaça yaptırdık hatırlamıyorum da eşime sorar alta yazarım tekrardan ama internetteki lerden pahalıydı internettekilerin hepsi sunta yani dayanıksız malzeme biz MDF olsun dedik kaliteli olsun uzun süre kalsın diye yani sizinkinin malzemesi de MDF ise pahalı olduğunu düşünmüyorum. İnternetteki fiyatlarla bakıp canını sıkma öyleyse 

(193 puan) tarafından

TV ünitesini internetten almıştık sunta mesela dört yıl olmuş üç taşınma gördü ve dağılıyor şu anda

(193 puan) tarafından

İki tane ayrı ayrı üç Kapaklı ikisi de

(396 puan) tarafından

Siz uyguna almışsınız öyleyse ama 1 yıl önce diyorsun biz pahalı mı aldık şimdi kardeşim anlamadım beynim durdu

(193 puan) tarafından

Bir yıl önce bide ilden ile de değişebilir. Şırnak'ta yaptırdık biz onu şimdi yaptirsak 7 bine bir tanesini yaptırırız anca

(396 puan) tarafından

Anladım kardeşim herşey çok pahalı şimdi o fiyata almazdın 

-Reklam-
+4 oy
(1,041 puan) tarafından

image

image

image

image

image

buranin tamimida 5500 TL canım belki adam alır geri bence pahalı geldi falan de Bir de yatak olsa tamamen bir çocuk odası kurmuş oluyorsun neredeyse
(396 puan) tarafından

Oda dolar hepsini alsam şuan sadece elbise dolabı var soracam yarın bakalım inşallah alır çocuk odamız yok iyi olurdu aslında 

(1,041 puan) tarafından

Evet canım Bir de yer yatağı yaparsın yatak alana  kadar yeter en kötü ihtimalle paletten yatak yapıyorlar ya o şekilde palet bulursunuz karyola gibi yaparsınız çok da güzel olur bence

(396 puan) tarafından

Hiç ayrı uyumadilar salonda hep birlikte uyuyoruz paketten ilk defa duydum oluyorsa 2 adet lazım bana 😊

+3 oy
(14,399 puan) tarafından

2 bin lira varsa elinde demonte bir sürü dolap var sevgi madem gücün el yapımına yetmiyor baştan bu topa çıkmasaydın keşke. Benim evde birçok mobilya demonte. Ünite,kiler vs. 7 yıldır da sağlamlar evet sunta ama işimi görüyor 

+2 oy
tarafından

Burada kızılması gereken komşun. Sana önce bi fiyat söylemesi gerekirdi sana parasını düşünme deyip de almak zorunda bırakmamalıydı

(396 puan) tarafından

Evet söylemedi ısrarla sordum halde söylemedi ben 5 buçuğu bır arada kaç defa gördüm nasıl ödiycem hem huzurumu kaçırdı hem çok canımı sıktı 

+2 oy
(1,708 puan) tarafından

Tahminen 3 bin civarı maliyeti var bunun max. Kullandığı plaka 2300 civarı kesim bantlama dahil. Bir plakadan biraz fazla gitmiştir. Akseurlar falan toplam 3 bin tutmuştur max. Dedi eşim. O da hobi olarak yapıyor böyle şeyler

(396 puan) tarafından

Plaka dediniz şey nedir bilemiyorum MDF dedi MDF olarak da mı aynı tutar acaba 

(1,708 puan) tarafından

Pek mdf ye benzetemedim ama mdf ise daha pahalı olur tabi

+2 oy
(628 puan) tarafından

Mdf ise olması gerektiği gibi fiyatı ya internettekilerin çoğu sunta oluyor ya kullanışlı olmuyorlar ama adam haksız en başında fiyatını söylemeliydi sonuçta ona az gelen sana çok gelebilir 

(396 puan) tarafından

Ona göre çerez parası ☺️bizim bütçeyi fazlasıyla aşıyor ama Rabb'im her zamn büyük az az da olsa ödiycez inşallah evet mdf bı kaç kişi çok dedi çok üzülmüştüm çok sağolun Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️

(628 puan) tarafından

Suntaya göre çok demişlerdir ya bir de Trendyolda gördüklerin hep demonte geliyor onu eşinin monte etmesi gerekirdi monte ederken en az iki kişinin olması lazım bir de 

+2 oy
(4,509 puan) tarafından

Özel yapım ürün herzman pahalı olur sevgi canım. Ondan flyatı yüksek . Ama daha kaliteli olur . İnternet ten ne gelecek belli olmaz sürpriz dir hep ve eksik gelir kırık gelir incecik gelir şok olursun. 

Bence taksit dediyse eline geçtikçe 50 100 at kenara verirsin . Olmuş artık . Önceden dese fiyato sende ona göre karar verirdin bi anlaşmazlık olmuş . Olsun bakalım güle güle kullanın canım sıkma canını. 

(396 puan) tarafından

Abla hiç yaptırmadik bile komşu hani uygun yapar diye de düşündüm kendi de en uygun en güzel şekilde yapacam dedi ondan taksit dedi eline ne geçerse dedi güveniyor bize 3 yıldır burda oturuyoruz verecemizi bildi için sorun etmedi letgoda baktım 2. El dolabı eve getirsem kırılacak taşırken 2 bin yazıyordu dedim ona verene kadar sıfır olsun uzun yıllar kullansınlar böyle kısmetmiş Rabb'im can sağlığı ve ödeme kolaylığı versin inşallah öderiz Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim canım ablam Allah'ım razı olsun inşallah ☺️❤️

+2 oy
(53,592 puan) tarafından

dolap çok güzel güle gule kullanın adamin sormadan kafasina gore yapmasi dogru olmamis

(396 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ısrarla sordum sonra hastaneye yattık unuttum gitti bugün direk eve kadar getirdi unutmuştum bile ben 

+2 oy
(22,253 puan) tarafından

Adam ayıp etmiş. Ben böyle fiyat soylenmedigi zaman sinir oluyorum. Keşke sen de kesin fiyat öğrenmeden yaptırmam deseydin. Böyle olacagini bilsen sen de ona göre davranirdin tabi. Allah ödeme kolaylığı nasip etsin. Dolap çok güzel. Malzemesi sağlam görünüyor. Güle güle kullanın 

(396 puan) tarafından

Israrla sordum söylemedi ben sana en uygun şekilde yapacam dedi ondan bende bu kadar beklemedim hastaneye yattık sonrasında bende dolabı bile unuttum bazılarına göre Uygun ama benim bütçeme göre değil Allah büyük yavaş yavaş öderiz inşallah MDF dedi bide baya uğraştı sallanmasin diye çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️🥰

(22,253 puan) tarafından

Evet fiyatı uygun geldi bana da. Annemler de yakında dolap yaptırdılar. Cundan biraz daha büyük ve çok daha pahalıydı. Ama ne de olsa ödeyecek.olan sensin. Fiyatını söylemesi gerekirdi. Herkes ona göre düşünür taşınır yani. Yaptığı yanlış. Neyse güle güle iyi günlerde kullanın artık. Olan olmuş. 

+2 oy
(7,488 puan) tarafından

Eşin ne iş yapıyor ve kaç çocuğun var canım 

(396 puan) tarafından

2 tane çocuğum var bir kızım bir oğlum eşim eskici kardeşim

(7,488 puan) tarafından

Eskici maaşı ne kadar bilmiyorum ama bence her postunda maddi durumunu veya aldığın her şeyi bu kadar paylaşma bir süre sonra inandırıcı gelmez artık insanlara

Allah yardımcın olsun 

+1 oy
(2,367 puan) tarafından

Canım ben bunun +1 kapak daha olanını aynı şekilde çekmecesi falan aynı 2 sene önce 5 bine aldım. Şuan bu fiyata çok normal yani senin aldığın aradaki tek fark benimki 3 kapaklı. 

(396 puan) tarafından

Herşey pahalı eşim dedi çok diye benimde kafam karıştı pişmanlık duygusu geldi ama normal dolaptan baya büyük içide boyutu da 2 sene önce o fiyatsa bu fiyat çok normal onzamn içim rahatladı çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 

(2,367 puan) tarafından

Amin canım senden de Allah razı olsun. Almışsın bir kere kafanı karistirma hiç güle güle kullanın 

+1 oy
(8,117 puan) tarafından

Dolap baya sağlam adam çok istememiş . Sen netten dandik dundik atılan dolaplara aldanma sakin . 

(396 puan) tarafından

Görüntüsü de kaliteli duruyor pek anlamam da bende ama mdf dedi uzun süre kullanırsin dedi çok sağol kardeşim ☺️

+1 oy
(512 puan) tarafından

Bence dolabı verme sağlam duruyo zaten acele etme eline geçtikçe verirsin demiş fiyatında gayet iyi güle güle kullanın 

(396 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah evet sıkıntıya girme dedi eline ne geçerse dedi güveniyor ödiycemizi biliyor yoksa kabul etmezdi 

+1 oy
(1,152 puan) tarafından

Fiyatı gayet uygun bunun bir benzerini 3 ay önce 6 bine aldım. Ama takıldığım ya ödeyemesek falan diyorsun yüksek mıktar değil kı ödeyemeyesın.ama sende hata var kusura bakma diyecektin şu bu miktarda olsun. 2 3 bine dolap mı kaldı plastık olan şifonyer bile bin tl.

(396 puan) tarafından

Sadece bunun ödemesi yok ki kardeşim kira elektrik faturası su ev ihtiyaçlari bizi zorluycak ama Rabb'im ödeme kolaylığı versin inşallah 🤲ben hiç almadım fiyat konusunda bilgim yok 3 bine yapar diye düşündüm 😏 kısmet böyleymiş çok beğendim yavaş yavaş ödiycez inşallah 

+1 oy
(2,441 puan) tarafından

Gülüm moralini bozmak istemem , olanda olmuş ama bundan sonra ayağını yorganına göre uzat. Bu fiyata 4 kapılı dolap alırdın , adam resmen seni kazıklamış geçmiş olsun 😔

(396 puan) tarafından

Çok sağol 😥Eşimde aynsiini dedi kazıkladi bizi dedi 4 Kapaklı alsaydım hepimiz kullanırdık ne güzel olurdu ben uygun olsun diye 2 kapaklı olsun dedim ben bu fiyatı söylicenj hayal bile etmedim abla dedim en fazla 3 olsun istedimden fazla raflı yapmış ve baya büyük yapmış isteidmi yapsa onada 4 isterdi Galiba 

(2,441 puan) tarafından

Olsun sağlık olsun canım çıkacağı varmış . İleride daha iyilerini alırsın 

+1 oy
(3,280 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim ne güzel olmuş maşallah güle güle kullanın 🌺🫶🏻🥰

+1 oy
(5,933 puan) tarafından

Sadece sormuşsun senin durumunu biliyor fiyat vermeden model sormadan dolapmı yapılır istemiyorum deseydın keşke seni yumuşak huylu bulunca dolabı bırakıp gitmiş ne kadar ayıp ya devletin maaşı çalışanı olacak bide üzülme artık napacaksın senin suçun yok

+1 oy
(3,235 puan) tarafından

Kusura bakma ama kazıklanmışsınn canım 6.500 ne demek ya 🤔 seni de anlıyorum ona güvendin çok para söylemez zannettin ama sen deseydin bana yapacağın fiyat bu mu kardeşim diye 

(396 puan) tarafından

Zorla 5 buçuğa düştü o güveni kendisi verdi ben ısrarla sordum fiyatını söylemedi sonra kız hastanede yattı ben unuttum dedim heralde yapmiycak 1 ay oldu çünkü 

+1 oy
(10,052 puan) tarafından

Cnm bişey diycem yanlış anlama neden çoğu postunda durumunuzun olmadığını bastıra bastıra belli ediyorsun 

Şahsen bnm de durumum olmasa kimse bilmesin diye hiçbir şekilde belli etmem yani

+1 oy
(4,066 puan) tarafından

E geri verseydiniz bacim almak zorunda misin esini zora skkmasaydin adamda emrivakiyle is yapmis oyle sey mi olur ben olsam geri gonderirdim tama guzel mi guzel saglam da duruyo da durumunu biliyo tuh neyse nasip boylemis demekki caninizi sikmayin o zorla sattiysa durumunu bile bile sende ne zaman musait olursan o zaman verirsin 

(396 puan) tarafından

Aradı bugün ev sahibim kabul etmiyor mağza olmadı için 5 bine düştü MDF o ondsn dedi sunta olsaydı 3 bindi dedi kendi de aynısını dedi taşınsan bile sonra ver deid güveniyorum size dedi bende eşime dedim stres yapma yavaş yavaş öderiz İnşallah 

(4,066 puan) tarafından

Hakkinizda hayirlisi boylemis canim kendinizi uzmeyin cikacagi varmis bizimde kombi bozuldu 2500e anlasti esim bi yerle o kadar ugrasti indirim yapsinlar diye bu kadar yapabildi en son kaynim eski kombici tanidik getirtti 900e anlasmis bos yere gitti bak demekki cikacak yani en azindan senin elinde omurluk bi dolabin oldu 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 645 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 723 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 650 göst.