Güle güle sağlıkla kullan canım
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam benim ❤️ 🤲
Güzel ya mutfaktaki kalabili.alir kaşık ufak tefek legenleri duzneli olur güle güle kullanın
Evet Tost makinem ve plastik leğenlerimi salça vs içine kattım düzenli oldu çok içime sindi çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️
Güle güle kullan canım hayırlı olsun 🤗
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️
Kızın nasıl oldu daha iyidir inşallah 🤲 hastaneden şikayetçi olacaktınız o ne oldu?
Eşim dedi ben senin kadar anlamıyorum doktor ne dedi ne etti hani ilglenmedi için bu hale geldi hani sürekli ben kızımın yanındaydım sen ifade ver dedi çıktık kızla ilglendim iş güç bayram sonu ben şikayetçi olacam Allah'ın izniyle kızım da daha iyi şükür fazla hareketli oldu için arada ağrısi oluyor bunada şükür çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam
Çok şükür kızın iyi ya şuan gerisi hallolur
Bin şükür aynen öyle Ablam ☺️
Hayırlı olsun canım güle güle kullan♥️
Güle güle kullan canım
O üstündeki mermer dolaba mı yapışıktı yoksa sen mi koydun
Yapışık değil dolabın üst tahtasını Yok onlar direk mermer katmış yapışık değil kaldırınca kalkıyor mermer bide o mermer çok ağır komple tüm şekilde imkânsız aşşa indiremezdik çok teşekkür Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️
Anladım canım senin mermerinle birebir aynı dolap kulpları aynı şekilde çok güzel tesadüf olmuş işini de görmüş
Cümlemizden inşallah 🌸
Ay evet benimkide aynı model benim mutfak dolabımdan daha güzel bu😁benimki kahverengi tüm kalabalığı aldı içine ben boş tezgâh çok seviyorum düzenli duruyor
Güzel olmuşşşş😊
Yaa bende çok beğendim mutfa ayrı bi hava kattı çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ☺️
Ağız tadıyla kullanın inşallah gülüm balım şekerim benim bacım
Bayramın mübarek olsun
Kızın nasıl iyimi şimdi
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam seninde bayramın mübarek olsun kızım bin şükür daha iyi çok hareketli oldu için arada ağrısi oluyor bunada şükür 🤲
Teşekkür ederim canım benim
İyi olmasına çok sevindim
❤️💐🫶
Rica ederim güzel ablammm ❤️😘🥰
Çok güzel olmuş güzel günler de kullan inşallah
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Iyi günlerde kullanın 😊sizin mutluluğunuz benide mutlu etti
1,491,443 soru
24,371,515 cevap
348,037 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın