Apartmanda 3. Katta otryorum pencerem kapım hepsınde sineklik var ve 2 günde bir evimi ace ya da domestosla siliyorum gece tuvalete diye uyandm yani bu sabah 5 bucukta yatak odasının köşesinden cıktı ayyyy allahım:((( ölüyodm ben cok korkarm esim öldürdü ve zor öldü daha da uyumadım ne yapıcam bi daha cıkar mı yaa :(((
Bidaha cikmaz ya tesadüfen gelmistir
Bu sene bende gördüm benim.evde bi iki defa 3.katta oturuyorum bende ama heralde evin kapısının altından dışardan gelmişti öyle çok üreyen türeyen bişey değil korkma canım dışardan girmiştir
Bazen öyle bi yerlerden geliyor Ya bize de tek tük siyah böcek geldi. Balkon gideri yada banyo giderinin kapağı açık olursa geliyorlar
Canim belki disardan biseyle getirdiniz eve belkide banyoda gider kapaklarindan geliodur bi taki p et bakalim bidaha cikicakmi ona gore gider kapaklarini kontrol edersin sineklik varsa camdan girmesi cok zor ama bence tek seferlik.bisidir
Zemin katta oturuyorum.Çoğunlukla lawabo gider we wcden çıkıyor kırkayak.Gördügüm günden beri bahara girerken 6ay etkisi süren ilaçla ilaçlıyorum ewimi,bu yıl hiç görmedim derken 3gün önce balkonumda gördüm baygın şekilde,ewinizi ilaçlayın derim ;)
407,080 soru
12,217,795 cevap
36,811 kullanıcı