O kadar bunaldım ki hergun huzursuzluk çıkarır her lafa karışır iftira atar bir türlü duzelmiyor ya .yüzüme güler arkamdan beni babasına şikayet eder . Her gün mutlaka babasını çıldırtacak birşey bulur .evlenmek istiyor ama babası vermiyor beni bunaltiyir desem babası cami avlusuna mi bırakalım diyor cikmazlardayim
27yasinda ve üniversite mezunu çocuk değil ona göre yorum yapın lutfen
Kaç yaşında kız
Kocaman kız ablacım karakteri böyle demek ki sen bir şey yapamazsın artik esini ikna et evlensin
İkna olmuyor ya ben çok bunaldım ya insan hergun sorun çıkarır mı
Bu şekilde olmasının nedenini bulmak lazım. Profesyonel bir destek alabilir, birlikte gitmeyi de teklif edebilirsiniz. Ama asıl dengeyi babasının kurması lazım. Siz karşılıklı olarak saygınızı koruduktan sonra sizlik bir sorun yok aslında.
Ben muhatap olmasam bile sürekli huzursuzluk çıkarıyor ya artık bıktım kedi köpek gibi eşimle hergun kavga eder hep o haklı
İşte bu agresifliğinin bir sebebi vardır mutlaka. Yoksa 27 yaş ergence tavırlar için çok ileri bir yaş. Muhtemelen nazı sizlere geçiyordur, çevresiyle alakalı sorun vardır.
Çok kıskanç birisi o yüzden çevresi yok kimse çok samimi olmuyor çünkü her konuşmayı yalan yalnıs babasına aktarıyor
27 yaşındaki kızın çoluk çocuğa karışma vakti gelmiş geçiyor cami avlusu ne alaka oldu olacak altını değişin agzina da bir emzik tamamdır
Aynen ve ben usandım artık şikayet etsem eşimle aram bozuluyor ama yeminle bıktım
Keşke baştan beraber oturmayı kabul etmeseydin canım
Sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında kız nasıl 27 yaşında ve bence kız haklı 27 yaş küçük bir yaş mı yuvasını kurmak istiyor çok normal babası haksız nereye kadar vermiycek
Canım eski nickin neydi senin :)
Benim mi
Çalışıyor mu kız? Evini ayırın bence çok büyük yaşı. Yapamaz tabi sizinle aynı evde. Insan yeri geliyor kendi annesiyle tartışıp kavga ediyor. Eşini ikna et tatlı dille gerisine de karışma.
Nasıl ikna edeceğim ki evini asla ayırmaz evlensin diyorum adayları beğenmiyor eşim kız dedi ben evlenmek istiyorum diye ona da kızıyor ne olacak bilmiyorum
Onun aynısından bendede var 20 yaşında aşırı bencil hep o haklı evde sürekli gerilim hattı gibi dolaşıyor benimde 2. Evliligim ama benim öz kizim bize çektiriyor
Çok zor baby boy gerçekten insan bunaliyor ya şaşırıp kalıyor
Şimdiki kızlar neden böyle hep bi mutsuzluk hep bi aileleri beğenmemezlik.
Evlenmek mi istiyorlar acaba
Benimkinin tek derdi babasının ilgisizliği zaten baban ilgili biri olsaydı boşanmazdim dedim boşandıktan sonra sizinle hiç birsekilde ilgilenmedi ama kızımın gözünde hep ben suçluyum ilerde anne olunca beni anlarsın dedim
Hiçbir şekilde mutlu olmuyorlar sadece anneler suçlanıyor zaten
Benim kendi büyük kızımda sorunlu oda sürekli beni suçluyor sebebi de babasına olan öfkesi diyor ona ne desem boş
1,444,563 soru
23,736,003 cevap
313,740 kullanıcı