Merhaba kızlar, eşimle gebelik planlıyoruz ancak bu süreci çevreden bir süre saklı geçirmek istiyorum kayınvalidem çok boş konuşan birisi öğrence bırakın sülaleyi tüm dünyaya yayar vs ben de pek bunu kaldırabilecek birisi değil bir süre sadece eşim ve ikimiz bilelim cinsiyeti ile birlikte aileye söyleyelim diyoruz. Sizce ilk gebelik ne kadar süreye kadar saklanabilir açık bir kadınım.
Bence 5 aya kadar saklanabilir. Benim karnım 5. Ayda belli olmuştu doğru düzgün.
İlk gebeligimde kaynanamla yasiyodum kusmamdan falan anladı herkes ikincide bir gün geçmeden kızım kaynanama söyledi saklayamadik😀
Biz en yakınlarımıza söyledik diğerlerine ise üç ay geçtikten sonra söyledik
Biz 3 ay dolunca söyledik herkese. Olması gereken bu çünkü ilk 3 ay düşükler çok fazla oluyor.
Ben ikisininde 12 haftalıkken söyledim sorun yaşamadım
ben testi yağar yapmaz söylemiştim hayatta saklayamam 😂😂 dur önce bir doktora git, kese görünsün sağlıklı gebelik mi öğren ona göre söyle yani😂😂 bu konularda ağzım hiç sıkı değildir.
göbeğin çıkana kadar gizlemek istiyorsan gizle canım. kiminin erken çıkar kiminin geç. kuzenim 7 aylık hamileyken karnı dümdüzdü😂😂
nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Eşiniz söylemezse 5.aya kadar saklanır benim karnım çıkmadığı için 2.gebeliğimde annemlerdeydim arkadaşıma söylediğimde inanmadı 6 aylık olduğuna
20 hastalığa yakınken karnım çıkmaya başladı bence 12-14 haftaya kadar saklanabilir tabi normal bir hamilelik yaşanıyorsa benim bulantım fazla idi saklamak istesem de saklanacak gibi değildi mesela
İlk gebelikte genelde 20 haftalığa kadar belli olmuyor karın o zzamana kadar sakla
1,508,289 soru
24,616,736 cevap
364,386 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın