+4 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Merhaba kızlar, eşimle gebelik planlıyoruz ancak bu süreci çevreden bir süre saklı geçirmek istiyorum kayınvalidem çok boş konuşan birisi öğrence bırakın sülaleyi tüm dünyaya yayar vs ben de pek bunu kaldırabilecek birisi değil bir süre sadece eşim ve ikimiz bilelim cinsiyeti ile birlikte aileye söyleyelim diyoruz. Sizce ilk gebelik ne kadar süreye kadar saklanabilir açık bir kadınım. 

9 Cevaplar

+3 oy
(496 puan) tarafından

Bence 5 aya kadar saklanabilir. Benim karnım 5. Ayda belli olmuştu doğru düzgün. 

-Reklam-
+3 oy
(1,552 puan) tarafından

İlk gebeligimde kaynanamla yasiyodum kusmamdan falan anladı herkes ikincide  bir gün geçmeden kızım kaynanama söyledi saklayamadik😀

+3 oy
(2,700 puan) tarafından

Biz en yakınlarımıza söyledik diğerlerine ise üç ay geçtikten sonra söyledik 

+3 oy
(8,500 puan) tarafından

Biz 3 ay dolunca söyledik herkese. Olması gereken bu çünkü ilk 3 ay düşükler çok fazla oluyor.

+1 oy
(4,217 puan) tarafından

Ben ikisininde 12 haftalıkken söyledim sorun yaşamadım 

+1 oy
(1,702 puan) tarafından

ben testi yağar yapmaz söylemiştim hayatta saklayamam 😂😂 dur önce bir doktora git, kese görünsün sağlıklı gebelik mi öğren ona göre söyle yani😂😂 bu konularda ağzım hiç sıkı değildir.

göbeğin çıkana kadar gizlemek istiyorsan gizle canım. kiminin erken çıkar kiminin geç. kuzenim 7 aylık hamileyken karnı dümdüzdü😂😂

nasıl rahat ediyorsan öyle yap

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Eşiniz söylemezse 5.aya kadar saklanır benim karnım çıkmadığı için 2.gebeliğimde annemlerdeydim arkadaşıma söylediğimde inanmadı 6 aylık olduğuna 

0 oy
(21,360 puan) tarafından

20 hastalığa yakınken karnım çıkmaya başladı bence 12-14 haftaya kadar saklanabilir tabi normal bir hamilelik yaşanıyorsa benim bulantım fazla idi saklamak istesem de saklanacak gibi değildi mesela 

0 oy
(1,111 puan) tarafından

İlk gebelikte genelde 20 haftalığa kadar belli olmuyor karın o zzamana kadar sakla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
14 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,490 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,451,315 soru

23,828,861 cevap

318,756 kullanıcı

...