+3 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar eşim hastanede güvenlik, 1 sene önce aynı hastanede bir kadınla mesajlarını yakaladım. İlişki gibi değil ama ben rahatsız oldum. Sonra eşimle kavga ettik yalvar yakar affettim. Sonra kadın hastanenin başka bir binasına geçti. 1 senedir de numarası dahi engelliler listesindeydi. Bayram sonrası eşimin hastanesine yeni ametem binası yapıldı. Her binadan güvenlik aktardılar, eşimde geçti. Meğer o kadın da gelmiş ama eşim bana söylemedi. Vardiya wp grubuna o kadın da girmiş, sonra geri çikmiş. Normalde asla telefon kurcalamam ama dün gece baktım. Numarasının engellini açmış. O kadar kırıldım ki, asla konuşmak içimden gelmiyor. Dünden beri eşim derdini anlatmaya çalışıyor ama asla güvenmiyorum. Az önce sanki ben suçluymuşum gibi trip atıp uyudu. 

6 Cevaplar

+10 oy
(1,462 puan) tarafından

Valla bana ister yobaz desinler ister geri kafalı ama benim eşim ve karşı cins bir birey asla seviyesiz veya benim hoşlanmayacağım şekilde bir konuşma gerçekleştiremez . Tamam benim eşim Bratt pit değil bende bratt pitten hoşlanmıyorum mesela ama 😅 sonuç olarak evli bireyler bunlara dikkat etmeli empati kurmalı bakalım sen yapsan seni nasıl ne ile itham eder . Eşin yüzlü çıkmaya çalışmış . Benim eşiminde iş arkadaşları telefonunda ekli hani konuşmaları var ama hep iş üzerine . 

(2 puan) tarafından

Bu konuda çok uyardım eşimi. Şimdi affedemiyorum

(1,462 puan) tarafından

Valla bak sana şöyle anlatayım eşimin telefonunda müşteri ebru diye biri kayıtlıydı . Dedim ki bu kim dedi işte telesekreterden alıyoruz numaraları kaydedip arıyorum sanal markette çalışıyor eşim bu arada . Bu kızı sil şunun profiline bak dedim wp den sildik sonra ben yine baktım yine aynı kız müşteri olarak eklenmiş gecenin köründe kaldırdım bunu hayırdır dedim neden ekledin sürekli sipariş veriyordur şöyle Böyle aldım elime bıçağı buna salladım acımam yani. Bir yanlış anlaşılma olsa da aramızda o korku ona yetti diye düşünüyorum ben rahatsızsam onun orada işi yok kardeşim saplarım 😂😅

(915 puan) tarafından

İdil benim kafadansın  canım benim yapmadığım birşeyi karşımdakide yapmamalı 

Yoksa sonuçlarına katlanır.

(1,462 puan) tarafından
+1

Değil mi ama canım biz bir şeyler için evliliğimiz için  çabalarken bunun her iki tarafında yapması gereken bir şey tek taraflı çaba birinin böyle kalleşlik yapması kesinlikle bir bedel ödenir 

(915 puan) tarafından

Aynen canım ❤️

-Reklam-
+2 oy
(764 puan) tarafından

Yani esse.gin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun sen uyarininyap geç eşin korksun nesne böyle üst üstte o kadını mimliyorsun ki zaten engelli listesine eklemiştim kadın illaki fark etmiştir engel yediğini ayrıca yani kocan senin huyunu bilmiyor mu ki kadınla konuşmuş şimdi daha kötü olacağını bildiğin halde konuşuyorsan hadi hodri meydan diyeceksin 

Şöyle laf söyleyip yada dinleyip kenara çekilirseniz daha çok hakliyken suçlu olursunuz biraz çemkirin tabiri caizse çirkef çingene ol derler.

(2 puan) tarafından

Laf falan dinlemedim. Son kavgada boşanma raddedisinden döndük. O kadar koymuştum kafama ayrılmayı. Yalvar yakar barıştım ama şimdi lavga bile etmek istemiyorum içimden gelmiyor

+1 oy
(3,273 puan) tarafından

Cidden çok ayıp etmiş hatası yetmezmiş gibi bide sana trip atıyor dikkat narsist biri 

(2 puan) tarafından

Bu kadın yüzünden boşanma raddedisinden döndük ama hâlâ umrunda değil

(3,273 puan) tarafından

Allah eşine akıl fikir versin inşallah 

0 oy
(5,907 puan) tarafından

Ben iş yerinde kadın erkek çalışırken bir arada iş harici konuşmayı normal bulmuyorum günaydın hayırlı akşamlar harici saçma geliyor azıcık gülümsesen karşı taraf farklı yere çekebilir eşimin çok nadir iş arkadaşları arar iş ile ilgili bir şey sorar yada doktor randevusu bulamazlar eski iş yerindekiler arayıp rica eder ama benim yanımda konuşur çünkü ben acayip kıskanç biriyim paralarım hiç bakmam ben eşimi kendi çocuklarım hari kimseyle paylaşamıyorum o yüzden seni haklı görüyorum kavga etmeden güzelce tavrını koy anlasın seni

(2 puan) tarafından

Mesafeliyim zaten, çok kırıldım elimde değil ki 

(5,907 puan) tarafından

Kırılırsın tabi sürekli şüphe ile yaşayacaksın çok bilmiş eşin kendisini senin yerine koysun uyumak yerine daha iyi olur bu şekilde kaçamaz

(2 puan) tarafından

Yemin ederim bir daha engeli kaldırmayacam diyor ama inanmam. Çünkü ben onu en başta uyarmıştım, bina değiştirme bak burada kal diye. Ama orası yeni daha rahat olur diye geçti. Şimdide ne bıleyım onunda geleceğini diyor

0 oy
(1,041 puan) tarafından

Engelini kaldıran yazmıştır da nett

(2 puan) tarafından

Kız yazmasa bile beraber aynı binada çalışıyorlar şuanda. Kesin konuştu biliyorum. Konuşmadım diyor, engelle bir daha kaldırmayacam diyor ama artık inanmıyorum

(1,041 puan) tarafından

Bencede inanmamakta haklısın canım niye kaldırmış konuşmak için hiçte engellemem geri konuşsun istediği kadar önüme bakarım 

(2 puan) tarafından

Bende öyle dedim, artık istediğini yap umrumda değil diye. Bu da onun zoruna gidiyor. Dün geceden beri barışalım diyor

0 oy
(616 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Gece vardiyası olan işler maalesef sıkıntılı. Özellikle kadın erkek bir aradaysa daha da sıkıntılı. Birinden biri illa gevşeklik yapıyor. Cıvık cıvık ortamlar. Hastanede çalışan çok arkadaşım var. Onlarda da görüyorum arkadaşlarıyla olan samimiyeti. Bazıları iyi niyetli olabilir ama bazıları gerçekten ahlaksız. O kadar kavgaya ve boşanma raddesine gelmesine rağmen hala konuşuyorsa demek ki normal bir arkadaşlık değil diye düşünürüm. 

(2 puan) tarafından

Vardiyeyi asla istemiyordum zaten ama bu yeni binada henüz sabit çalışma yok. Söyledim, eski binana geçmenin yolunu bul beni alâkadar etmez diye

(616 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 413 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 394 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
8 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (8,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,629 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,597 soru

23,935,560 cevap

324,372 kullanıcı

...