Selam bacılar nasılsınız 🤗🤗🤗
Akşama menüde neler var neler yapacaksınız yaptınız 🫣🫣
Çorba daha belli değil 🙄
Soğanlı bulgur pilavı ve sabah kanat sosladim onları kizartmayi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum ve üşeniyorum 🤣🤣🤣
Keyif yapmak daha çok kolayima geliyor 😂😂😂😂😂.
Paşamla 1 saattir uzaylı dansı yapıyoruz pilim bitti şimdi çizgi film seysi 🤩🤩🤩.
İyilik canım seni sormalı tavuk çekmişti canım buzluktan çıkarmayı unutmuşum ne yapicam oturdum düşünüyorum kara kara
Kıçımı kıvırmaktan yoruldum bı uzaylı dansımiz eksikti bide beğenmiyor Kendi gösteriyor oynuyor mus gibi de yapamıyorum da
Yapmaktan çok düşünmesi yoruyor insanı gerçekten
Bende açıyorum birlikte dans ediyoruz enerjilerini atamiyorlar
Öyle gerçekten
Afiyet olsun
Nohutlu yarmalı yoğurt çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarması
Etli kemikli madkmak yemeği
Değişik bi lezzet denenmeli aslında
Biz çok seviyoruz doyurucu da oluyor o varken başka yemek aramıyor insan
Demeyeceğim birgün
Allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun akşamdan beri aklımda birşey var ama bulamıyordum yarma ve barbunya ıslatacaktim şimdi ıslattım
Yaaa Allah senden razı olsun ne güzel dua ettin ❤️
Elhamdülillah canim iyiyiz bizde bugun isim yoktu esim gunduze gitti cok sukur dun temizlik de yapmistim 2 posta camasirda yilanmis peteklerin uzerinde sirayla kuruyodu sabahtan da bi posta attim onlarda kurumak uzereler son posta peteklerin uzerinde kuruyani hemen kaldirdim rahat oldu
Ekran suresini azaltmaya basladik 2 gundur guzel ilerliyoruz gunde yarim saat 1 saat kadar birlikte vakit geçiriyoruz anne ogul saati dun kitap okumustuk bugun hamur yogurmak istedi bizde tatli yaptik aksama
Menude mercimek corbasi var spagetti istediler salata yaparim tarlimiz çayımız tamamdir
Günde 2 saat hakkımız var doktorumuz da öyle söyledi haftaya özel eğitime basliyacagiz daha fırsatta olmaz birazdan bizde gireriz anne oğul mutfağa
Benimde kurutma da 2 makina var bitirmek üzere yemekleri yapınca katlarim
Bayram öncesi yapmadığım temizliğe giriştim oğlanın ahırından yeni çıkabildim . Kocam köyde muhtemelen yemeğe gelmeyecek dışarıdan bişey söylerim diye planlıyorum .
Benim oğlanın odası da beni çağırıyor ama azıcık daha dahitsin diye bekliyorum odadaki oyuncakları kaldırıp öbür oyuncakları koyucam azıcık daha sıkılsin
Aleykümselam kolay gelsin afiyet olsun bende kıymalı lahana sarması ve labada sarıcam yanına meyve suyu sıkarım yeter evdekilerin en sevdiğini yemek bir tencere yapıyorum hepsi bitiyor 😃
Ellerine sağlık canım
Selam canım afiyet olsun ben bi evi süpür sil yaptım eşim gececi sabah sınavı vardı ona gittik geldik şimdi kaylule yapıyor ben de mercimek çorbası yaptım. Banyo wc temizledim. Başka ne yapcam diye düşünüyorum bulgur pilavı yapayım ben de bari.
Fırında tavuk patates
Mercimekli pilav cacık yapıcağım inşallah canım .
Sanada kolay gelsin afiyet olsun 🌸
Çorba olarakta
Mercimek
Domates çorbası
Ezogelin çorbası
Yoğurt çorbası
Tarhana çorbası
Tavuk çorbası terbiyeli yada arabaşı
Yapabilirsin🙂
Ellerine sağlık canım domates yapım değişiklik olsun
Seninde ellerine sağlık ❤️ afiyet şeker olsun
Menü belli değil.
Uzanıyorum bugün tansiyonum çıkıyor mu düşüyor mu bilmiyorum başım dönüyor
Düşüyor büyük ihtimalle benim düşünce baş dönmesi yapıyor
Belki canım olabilir
bende kararsizim evde tavuk et kalmadı buzlukta yer yok yoksa almıştım. Bende bilmiyorum ne yapsam
Kokay gelsin cnm
Bizimde kız ateşliydi eşimle oğlum hastahaneye götürdüler bende fırsattan istifade evimi dip köşe temizledim balkon teras yıkadım camasr serdim simdi isim bitti bizimkilerde geldi evde yalnız temizlik yapmak bile terapiymiş ya simdi kıyma çıkardım pide yaptırcaz akşama
Kolay gelsin şimdi seni topa tutmasınlar dikkat et geçen ben eşimle Aşıya yolladım diye kötü anne damkasi yedim 😂
Ne münasebet canım onlara 😀 hiç umrum deil açıkcası ben anneysem oda baba ilgilensin bi zahmet
Bizde aliverise gitmistik
Balik aldik onu yaptik yanina kaşık salatası. Ne yapacagina karar vermem yemek yapmaktan daha zor :)
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı yapıcam. Yanına ayran turşu. Evde değildik bayramdan bu yana. Yarın alışveriş yapıcaz ınsaallah.
Arap tava pirinç pilavı yaptım
Patatesli tavuk fırında sebzexe var
Pilav
Sarma
Salata yoğurt
1,487,585 soru
24,318,036 cevap
345,164 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın