+2 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (4,634 puan) tarafından

Kızlar bizim bir motorumuz var sürüyordum daha önce ama unutmuşum dedim demeyecem motordan düştüm kafam ve ellerim kanıyor eşimin derdi motorun sağı solu kırılmış şimdide diyor ki işte senin yuzunden motor kırıldı diye hayla kafam kanıyor yüzüme bile bakmadı direk motoruna koştu siz olsanız böyle durumda tavır yapmaz misiniz bide üstüne bir yığın laf söyledi 

14 Cevaplar

+5 oy
(3,648 puan) tarafından

Allah o eşine akil fikir versin inşallah 

(4,634 puan) tarafından

Amin inşallah canım teller girdi başıma başım ve dizim kaniyor dizimede teller girdi başım birde dizim kanıyor o hayla motora bussuru masraf çıkmış 

(3,648 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım canin sağ yaa çok şükür gerisini boşver takma onu 

(4,634 puan) tarafından

Öyle canim pansuman yaptım 

-Reklam-
+3 oy
(600 puan) tarafından

Kocan için motoru daha degerli demekki ben olsam konuşmam alsın motorunu başına çalsın 

(4,634 puan) tarafından

Bende öyle dedim al motorunu başına çal dizim başıma ve dizime teller girdi kanıyor başımda dizimde o hayla motorun masrafının derdinde 

+3 oy
(9,532 puan) tarafından

Elime bir keser dogrardım o motoru parçalardım al bemden degerlini paşa paşa kullan die

(4,634 puan) tarafından

Zaten hasat oldu düşünce canım ama direk motora gitti sonrasında motoru söyleyip durup sinirlenip küfür etti sonrasında eve gelmiş anahtarı almaya hayal motoru ne hale getirdin diye söyleniyordu başım ve dizime teller girdi kanıyor 

+3 oy
(2,944 puan) tarafından

O motoru ona monte ederim bide buraya soruyorsun bacim nasil bi cevap bekliyorsun 

Çogunluk eşin dogru yapmiş dese gidip ozur mu dileyeceksin

(4,634 puan) tarafından

Kız yok zaten bağırdım al motorunu başına çal diye anlatacak kimsem yok yazayım dedim işte. 

(2,944 puan) tarafından

Ne diyim sabirli kadinmişsin vesselam

(4,634 puan) tarafından

Saol canım öyleyim 

+2 oy
(4,634 puan) tarafından

Kızlar bir bakın 

+2 oy
(1,575 puan) tarafından

Benim kocam olsa önce sen iyi misin der eve gelince de üç ay lafını yapar yapmasın diye de mağdura oynardım ben olsam  😀😃 ama önce seni dusunmememsi hiç doğru değil ayıp yani can bulunmaz mal bulunur. Araç altında kalabilirsin ölebilirsin de. Yani hersey olabilir bu sahneleri düşününce bile ben sorasım geliyor gerçekten sen nasılsın canım 

(4,634 puan) tarafından

Başım ve dizim kanıyor teller girdi başıma bide dizime ellerim morardı oda ilk motora gitti sonrasında motoru söylüyor burası şöyle olmuş burası böyle olmuş yüzüme bile bakmamış ki başımın bile kanadigini komşumuz görmüş o söylemiş 

(1,575 puan) tarafından

Mümkünse böyle bi adamdan cocuk yapmayın çünkü size bu durumda bunu eden evladıniza neler etmez. Kusura bakmayın üzülüyorum bunu derken özür dilerim kırdıysam da ama gerçekler bu malesef. 

(4,634 puan) tarafından

Sonradan pişman oldu ama iş işten geçti 

(1,575 puan) tarafından

Son pişmanlık neye yarar ?

(4,634 puan) tarafından

Aynen öyle 

+2 oy
(11,493 puan) tarafından

Sen ciddi misin :/ 

Çok geçmiş olsun

(4,634 puan) tarafından

Saolsin canım başım ve dizime teller girdi kanıyor yüzüme bile bakmamış ki motora koşmuş diyor ki işte motorda çok hasar oldu hasat olmuş motor falan dedi bende sinirlendim al motorunu başına çal dedim konuşmuyorum dedim 

(11,493 puan) tarafından

Inanmıyorum ya motor kazası hiçbir şeye benzemez Allah beterinden korumuş. Yazıklar olsun eşine

(4,634 puan) tarafından

Saolsin canım bende öyle dedim 

+2 oy
(1,148 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun malesef bazı kişilerde mal daha önemli  

(4,634 puan) tarafından

Kız başım ve dizim kanıyor teller girdi ama yüzüme bile bakmamış o hayla motor hasat olmuş diyor arkadaşım demiş işte başı kanıyor falan diye görmüş komşum o söylemiş motoru içeri koyunca gelip bakıyor 

(1,148 puan) tarafından

Allah merhamet versın

(4,634 puan) tarafından

Amin sonra arkadaş diyor ki işte demiş motor önemli değil dedim o kadar lafın üstüne ona kim inanır 

+2 oy
(1,210 puan) tarafından

Motoruyla evlensin boşan abla arkandayım 

(4,634 puan) tarafından

Ne yaparsa yapsın ne diyim başım ve dizime teller girdi 

+2 oy
(5,376 puan) tarafından

Geçmiş olsun iyi misin keşke hastaneye gitsen kusarsan falan direk hastaneye git şimdi olayın sıcağı ile anlamazsın boşver sen kocanı şimdi önemli olan sensin şu an yarın bakarsın kocanın icabına 

(4,634 puan) tarafından

Canım kafama bide dizime teller girdi kanıyor ikiside o motoru içeri alırken benim komşum görmüş kafası yarılmış demiş motoru içeri koyunca gelmiş bakmaya çokta umrundaydi sanki 

0 oy
(3,816 puan) tarafından

O motoru yerden kaldırıp tekrar atardım paramparça olsun diye,sonra acile gidip tedavimi olurdum 

(4,634 puan) tarafından

Kız bide utanmadan gitti yattı 

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Ay çok geçmiş olsun eşya nedir ya yerine gelir de sağlık yerine gelir mi canın sağolsun de geç yani bu kadar ne var büyütecek ya da önce bir sor iyi misin hastaneye gidelim mi de bu erkekler gerçekten bazı şeyleri düşünmüyor 

(4,634 puan) tarafından

Evet sonradan pişman oldu ama iş işten geçti 

(1,021 puan) tarafından

Sonradan pişman olsa neye yarar ki o kadar kırdıktan sonra neyse sana birşey olmamış en azından 

(4,634 puan) tarafından

Aynen canım benim 

0 oy
(1,694 puan) tarafından

Eşinizi siz tanıyorsunuz işte..

Sahsen allah korusun eşim asla maldan önce tutmaz beni..

Ben onun aplle telefonunu yanlışlıkla 3 kattan altımda eşim sesini cikarmadi

(4,634 puan) tarafından

Canım sonradan pişman oldu ama bir ize yaramadı 

0 oy
(1,767 puan) tarafından

motorun kırılmayan yerlerini de ben kırardım! 

(4,634 puan) tarafından

Kırdım canım 

(1,767 puan) tarafından

çok geçmiş olsun 

(4,634 puan) tarafından

Saol canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
+1 oy
6 cevap 208 göst.
+2 oy