birkaç parça daha bulursan, dik hale getir. o parçalarla raf yapıp kitaplık gibi yapabilirsin
Aa güzel fikir sagol
Bende oyle fikir vericektim direk dik sekilde duvara monte edebilirsin
Tv yi duvara montala
Altinada bunu tvnin kenarlarini cerceve yap guzel olur bence. Banyoya koyma fikride fena degil
Boylede olabilir
Niye atiyorsunki pinterestte fln bi suru fikirler var
Valla benim aklima bisey gelmese bile atamazdim herhalde 😂
Ben atarım aklıma bsi gelmezse :D Pinteresta baktım ama bunun muadili bir şey bulamadım
Pintereste nasıl modelleri bulabilirim acaba anlatabilir misiniz ev dekorasyonu hakinda hiç bilgim yok esyalar mobilyacı gibi duruyor kendimden bişey katmadim hiç
Pinterestte ev dekarosyonu yaz cikiyor bir suru fikir
Tam canım
Yani aklıma ilk gelen banyoya uygun ise dik konuma getirip tuvalet kağıdı vs koymak
Aaaa evet evet banyo geniş bunu da rahatlıkla alır tuvalet kağıdı yerine tütsü mum falan koyarım gorsel. Şuan verdim kararımi sanırım çok sağol :)
Yardımcı olduysam ne mutlu sizde saolun:)
Dik yapar banyoya havlu peçete vs için kullanırdım gayette güzel olurdu
Aralara raf koyup dikey şekilde ayakkabılık kitaplık gibi kullanabilirsin yada aynı şekilde dikey olarak mutfağında yer varsa fincan dolabı gibi kullanabilirsin
Aynısından bendede var bnd napsam diye düşünüyorum balkona astik başımıza düştü:) duvar taşımadi copede gitsin istemiyorum sn napcan cnm banadq fikir olur
Yorumlarda baya filir var bak canım
Çocuk odasına ya da normal odaya astir raf yap banyoya dik köy aksesuar havlu dolabı yap
Bu şekilde duvara montelet kitaplılk ve dıvar rafı olarak kullan
aralara birer raf daha ekleyip fincan rafi olabilir kahve kosesi gibi
Dik koyup mutfakta değerlendirebilirsin çok tatlı şık olur
1,452,059 soru
23,838,697 cevap
319,250 kullanıcı