+1 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

3 yıldır evliyim 11 aylık oğlum var eşimden şiddet gördüm bu sefer şikayet edip darp raporu da aldım uzaklaştıma kararı da var ama gidecek bir yer olmadığı için acıdım aldım eve ama içim içime sığmıyor çok soğudum boşanmak istiyorum elim kolum bağlı ailem ve gelirim işim olmadığı için oğlumu tüm bu sebeplerden benden alacağını söyledi daha önce de şiddetleri oldu ben aşağılayıcı muamele görünce sırf karşılık verip hakkımı savunduğm için dayak yiyorum kızlar ama bu kez tüm konu komşuya rezil oldum herkes bana acıyarak bakıyor çok utanıyorum dışarı balkona markete bile çıkamıyorum ezikliğimden onurum gururum kırıldı önce boşanma davası açıp sonra da kadın sığınmya gitmek istiyorum ama oğlumu benden alir mi sizce bu arada 2 aylık hamileyim lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım

6 Cevaplar

+2 oy
(3,835 puan) tarafından

Bebekleri senden alamaz da sen 2 bebekle nereye gideceksin tek başına nasil yapacaksın Allahim çok  üzülüyorum. aklin yok mu niye korunmuyorsun niye beraber olmayı kabul ediyorsun daha 2 aylik hamilelik 11 aylik bebek kadın sığınmada da bie sure kalabilirsin ömrünün sonuna kadar sana bakmazlar ailenin birinin destek olması laizm 

(6,515 puan) tarafından

Aynı şeyleri düşünüyoruz 

(3,835 puan) tarafından

Hem üzülüyorum hem kızıyorum. Akli mantığı olan herkes böyle düşünür zaten 

-Reklam-
+1 oy
(12 puan) tarafından

Kadın kinayin diye derdini anlatmamis

0 oy
(22,394 puan) tarafından

Nasıl bir akıl verelim ki canım bütün tuşlara basmışsın. Şiddet olan evlilik gidecek yer yok. 11 aylık bebek derken üstüne tekrar hamilelik. Sahip çıkacak bir ailen akraban yok mu var da istemiyorlar mı ? Kadın sığınmaya gitsen bile orda belirli bir süre kalabilirsin. Sonrası ne olacak iki küçük çocukla da çalışamazsın ki :( Rabbim sana sabır eşine de akıl fikir merhamet versin 

0 oy
(6,515 puan) tarafından

Hadi ilki oldu şiddet gördüğün halde hangi akla hizmet 2 ci oldu o yavrulara yazık değil mi ya 

0 oy
(2,040 puan) tarafından

Ah canım benim yaa ailen arkanda değil mi? 

0 oy
(374 puan) tarafından

Aren bebek olayindan sonra ben bosanma olayina baskasiyla evlenme olayina birlikte olma olayına karşı oldum.Annesinin sevgilisi 2 yasindaki cocugu nasil dövmüş orspu cocugu.Allah askina maddi gucun yoksa gidip cocuklari rezil etme.Ailen arkanda degilse rezil etme.Esinle konus yapmasın olan çocuklara oluyor.Allah Muhammet aşkına kocasi pislik olan cocuk yapmasin ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 422 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aydanm (6,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 747 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elisa bebek (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,249 göst.
31 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,247 göst.
7 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Nurun (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,435 soru

23,933,438 cevap

324,164 kullanıcı

...