Kızlar bir akıl verin Allah aşkına. Üst komşuma 2 senedir tahammül ediyorum. Gece karı koca köpek gibi kavga ederler. Gece yarısı çocuklar evin içinde at koşturur asla durmalar. Son 3 gündür matkap sesi geliyor hep bu saatlerde. İnsanların evde talimatları olur ama bu saatte yapılmaz diye düşünüyorum. Yukarı çakmaktan sıkıldım onlar utanmadılar. Evimiz yapılıyor, burada en fazla 2 sene daha kalıcaz kimseyle kavga etmek istemiyorum ama sabrım iyice tükendi. Asansöre yazı asıyım diyorum, çok mu saçma olur
Çocuklar konusun da haklı olduğunuzu düşünemedim çocuktur bu oynar sonuçta he evde bebek vardır engelli yaşlısı vardır ayrı ama siz de çocuk olmuşsunuzdur siz hiç koşturup oynamadiniz evinizde sanırım büyükler içinde anlayışlı olmaları lazım sadece kendi yasamiyorlarsa apartmanda bir şeylerden odun verecekler
Kusura bakmayın ama gece 12-1 de çocuk bile ses yapmamalı. Dediğim çocuklar 7-8 yaşında, 6 aylık bebek değil. Çocuklar özgür olmalı ama bu başka insanları rahatsız edebilir anlamına gelmiyor. Bende çocuk oldum, annem akşam 9 dan sonra evde sessiz yürüyün aşağıdaki belki hastadır bilemezsiniz diye uyarır dururdu
Sabah aksam bizde tartışıyoruz malesef.gündüz yokuzda.çocuklarda ses yapabiliyor. Ve üzgünüm bnde bu durumlara..hani alt komşuyuda anlıyorum da...
Ama gece de tamirat yapılmaz.
Yönetici yokmu o uyarı mesajı atsa .yada yazıyı o assın
Valla ses yapılan saatler hep gece yarısı. Ben dahil sesten uyuyamıyorum çoğu zaman. Eşim gruba yazdı sustular ama yarın devam ederlerse kapıya dayanmama az kaldı
Yada sey yap.polisi arayın cok gürültü yapıyorlar rahatsız oluyor insanlar diye üst katın adresini verin.polislik olacakları için adam kendine cekidüzen verir .sizin bilgiler saklı kalır.
Bende çekiyorum. Durup durup gece 12den sonra bağıra bağıra kavga ediyorlar. Gece 1-2de kavga da edilmez be uykudan uyanıyorum seslerine.
Bizim üst katta ki komşu da öyle. Ona komşu demeye bile dilim varmıyor. Gece boyu kendi kendine konuşuyor. Evin içinde koşuyor. Yaşı 40 bir sorunu var. Biz polisi arıyoruz. Ya uyarıyorlar ya da bir gün hapiste kalıp geri geliyor. Kardeşleri de çok şikayetçi ondan. Kardeşleri bile arar polisi.
Öyle birileri inşallah alt komsularıma denk gelir inan biz asla ses yapmayız esımle televizyonu en kısıkta izleriz hatta az önce kaynım gelmiş eşime kıs dedım diyo ki daha ne kadar kısacak sadece oğlum bazen zıplar onlar uyarmadan özür diledim hakta verdim ama sürekli şikayet terlik dahi giymem 10 dan sonra çocuğa da laf geçmiyor onlar yine şikayetci
Valla bıktık artık. İnsan belli saatten sonra ses yapmaz, çocuklarin bile uyuması lazım diye düşünüyorum
1,447,810 soru
23,781,994 cevap
316,441 kullanıcı