+3 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Eşimden ayrıyım iki kızım var 1yıldır iş arıyorum maddi olarak çok zor durumdayım ailem ilk zamanlar hiç destek olmadı ama şimdi babam her hafta 2bine yakın para gönderiyor... 

Babam annemle imam nikahlı evli başka kadına resmi nikah kıymış hep onunla yaşıyor annemin de market vs yapıyor annem 65 yasında biz 4kardeşiz hepimiz çok çileler gördük hiçbirimizin tutunacak dalı yok öyle olunca babama hiç ses çıkaramadık annemde dısarda kalmasın diye.. Babam gizli evlenmiş ben tesadüf ögrendim anneme söyleyemedim eski eşim herkesi arayıp babamın evlendiğini söyledi öyle likle duyuldu ama annem asla dinlendirmez babam çok zengin bir insandı ama hiç birikim yapmadı bize gelecek hazırlamadı bekarken iş yerinde kot pantolon giydim diye eş*ek gibi dayak attı neyse işte hep böyle birşey desek ya anamı bosayacak yada bizi küsecek diye ses cıkarmadık ben iş arıyorum aylardır iş arıyorum yok yok bulamadım bunun da iyi çevresi var hani kaç kere dedim ne olur bir fabrikaya koy hemen diploman var mı diye sorular sorar..(önlisans mezunuyum) Kızlar biz herkesten öndeydik ama sırf onun hayatına müdahale etmeyelim diye bize hiç arka çıkmadı yeğenlerine bizden çok değer verdi kendi çalıştıgı yere muhasebeci olarak yeğenini soktu (lise mezunu) ben neden beni koymadn dediğimde sen çay mı dağıtacaksn dedi kendi yeğenleri araba sürer sigara kullanır makyaj full babaları dolmuşlar bayram gezer ama bizde tam tersi bugün aradım içim içimi yiyor ama nereye gitsem iş yok cv bırakn diyo dedim aylarca iş arıyorum bana iş bulmak bu kadar mı zor dedim ay hemen beddua etmeye başladı kapattım engelledim çok ağladım bide üzerine beddua ediyo.. Annem durumu kabul etmiş tamam bizde ses cıkarmadık o ara tarla aldı dedim anne üzerine yapsın vs yok şimdi yarın bu kadın gelip mirasa ortak olamayacak mı? Annem köyde akşama kadar yaz kış demeden çalışıyor babam bize birşey yapmadığı gibi birde ortakçı çıkardı neyse onu da kabul ettik ama bizimle hiç alakası yok kendi kaderimizi bırakmış madem öyle baştan bıraksaydı belki yolumuzu çizerdik herşeye karıştı şimdi 1liranın hesabını yapıyorum kendi karısıyla gezip tozuyo onun malında zerre gözüm yok sadece dedim iş bulsun yok kapı duvar bende artık görüşmek istemiyorum bana beddua etti çok agrıma gitti benden dolayı anneme kızarsa diye bu sefer çok korkuyorum

8 Cevaplar

+3 oy
(1,229 puan) tarafından

Ah ah kıyamam sana, Allah babanı ıslah etsin.

İnşallah döktüğün gözyaşı hürmetine rabbim sana bir iş kapısı acar da, sen çalışırsın, ona hiç muhtaç olmazsın yaa...

Ya hiç mi çevreden birileri iş bulamıyor, market vs giremez msn oralara..

Rabbim babanı pişman ettirsin de, sana yaptııı haksızlık için.

İnşallah bulursun bir iş yürekten diliyorum sana.

Takılma bedduasına , hakketmedin ki, annene kızsa ni olacak ki, maddiyatı mı keser 

(328 puan) tarafından

Aslında iş var ama benim 3ve4yasında çocuklarım var devlet bana kreş desteği veriyor ama iş bul çalıs diye benim o saatler arası iş bulup calısmam lazım hafta sonu çocukları kime bırakacam sabah7aksam5 hafta sonu tatil o şekilde iş arıyorum

(1,229 puan) tarafından

Kreş desteği olsa da yakınında biri olmalı, misal annen kardeşlerin bir akrabaya yakın değil msn,? Bazı günler idare ederlerdi seni..işte 5 çıkış ama senin çocukları alman için daha erken çıkman gerekiyor.. uff rabbim yardım etsin inşallah 

(328 puan) tarafından

B bu saatten sonra ailemenden hiçbir konuda destek istemem annemde dahil zaten kendisi köyde başta bıraksaydı babamı belki bu kadar çile çekmezdik ne kendi hakkını ne bizim hakkımızı asla savunmadı hep bosayacak bu beni dedi korktu sindi zaten boşanmasa ne zaten resmi yok birşey yok.

Rabbim kapı açarsa inşallah kreşi iş yerine yakın bulacagım yoksa diğer türlü zor olur

(1,229 puan) tarafından

Ayyy çok çok zor. Pasif anne olunca ne kendine ne sana hayrı dokunuyor işte...

Keşke elimizden birşey gelse, aynı şehir olsa. 

Rabbim yardımcın olsun inşallah..

(328 puan) tarafından

Allah razı olsun canım çok sağol

-Reklam-
+2 oy
(943 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun nasıl böyle sorumsuz iki bin lira neye yeter hem desteği yok hem beddua ediyo böyle baba mı olur. İŞKUR yok mu ordan araştırsan iş belki bulursun

(328 puan) tarafından

İşkura da gittim ama benim için saatler önemli eşimden ayrı olduğum için maddi durumum da olmadığı için devlet kreş desteği verecek ama illa iş bulmam lazım ama nerden bulacağım sabah 7 aksam5 işi. Başım çok ağrıyo ne yapacağımı bilmiyorum

+2 oy
(3,528 puan) tarafından

Tanıdığım biri babamın çok mali var bize bir şey vermiyor diye dava açtı 3 kız kardeşlerdi babasının bir evi bu kızların üstüne yapıldı öyle bir şey isteyebilirsiniz

(328 puan) tarafından

Ay bide dava mi açacam kendi derdim bana yeter Allah büyük 

(3,528 puan) tarafından
+3

Allah yardımcın olsun bence anneni yanına al o kadın da surunmesin senin çocuklara baksın sen de istediğim saatte iş bul daha rahat edersin 

+1 oy
(511 puan) tarafından

Nerede yaşıyorsunuz?

(328 puan) tarafından

Konya

(511 puan) tarafından
+1

Konyada yaşayıp da yardım eden çıkar umarım izmir de olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdık iş konusunda 

(328 puan) tarafından

Canım Allah bin kere razı olsun. 

Benim iki kızım var 3ve4yasında eşim sahip çıkmadığı için devlet kreş desteği veriyor ama diyor ki önce iş bul çalış 

Benim iş saatim sabah 7 akşam 5 hafta sonu tatil cünkü çocukları bırakacak kimsem yok annemde zaten köyde öyle olunca iş bulmak daha da zorlaştı çok yorgunum sürekli çocuklara bağırıp duruyorum 50bine yakın borcum var 3aydır aidat ödeyemiyorum psikolojim alt üst düşüncen için Allâh razı olsun 

(511 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah 🙏 biri yorumu görür de yardımı dokunur umarım 

+1 oy
(8,449 puan) tarafından

Sen şimdi a101 bim şok gibi marketlere başvuru yap yarın işe alırlar nasıl iş bulamıyorsun anlamadım. İş beğenmiyor olabilir misin? 

(8,449 puan) tarafından

Yorumları şimdi okudum hafta sonu tatil olan iş arıyormusaun çünkü aksi olsa boşta kalmazdin. Çağrı merkezlerine başvurabilirsin. Sagem belgesi alıp acente veya sigorta şirketlerine çok rahat girebilirsin. Hafta sonları tatil. 

(328 puan) tarafından

Yok canım niye beğenmeyim bim a101 maaşları da çok iyi ama iki kücük bebeğim var ve bırakacak kimse yok o yüzden benim için saatleri önemli yoksa temizlik bile yaparım gocunmam asla baskasına muhtaç olmaktansa ama işte denk gelmiyo bide canım biliyor musun herkes tanıdık biriyle iş buluyor 

(8,449 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım en iyisi çağrı merkezleri sigorta sirketlerinin başvur 

+1 oy
(328 puan) tarafından

:( öyle işte kızlar sabaha kadar baş agrısından uyuyamadım bana dua edin lütfen 

+1 oy
(2,443 puan) tarafından

Canım çocuk bakımı falan dusunsen ? Valla ben bakıcı bulamadığım için çalışamıyorum.

0 oy
(1,885 puan) tarafından

Allah ıslah etsin inşallah ya üzüldüm ne diyeceğimi de bilemiyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah 

İlgili sorular

Kategoriler

1,445,996 soru

23,755,109 cevap

315,124 kullanıcı

...