Mevsim bahar Aylardan Kış
Ay gerçekten öyle yaa hava buz gibi ama burası çok güzelmiş neresi burası 😍
Ordu burası
Gel de bi Rusya’yı gör kar yağıyor 😐
Yurdum burası Rusya'yı merak edmiyorum ki 😃
Yani mevsım bahar aylardan kış yazmışsında ben de gel bir de benim gibileri gör demek istedim
Doğrudur...🌺
Fındık bahçesimi?
Evet fındık dalları 🌺
Çok güzel fındık bahçesini çok seviyorum yaa
Yazın biz Karadenizliler pek sevmeyiz 😅parası dışında....
Karadenizli değilim ama çok fındık topladım
Çok zort isler😅
merak ettigim bi konu vae karadenizde boyle cay bitkikerinjn arasinda fare falan oluyomu hani yesillik alanda cok olur diyolar yaa bu dogrumu
Lağam faresi değildir diye düşünüyorum. Tarla faresi denilen bişi var köstebek gıbı herhalde
Çay bahcesini bilemem ama burası fındık bahçesi bahçede tarla faresi filan olur elbette
benim ev otobanda yolun karsisi orman ve bayagi fare oluyo demekki her yesil alanda oluyomus
Kışın toprağın içine girer yazın çıkar fare olmaza doganin dengesi bozulur....
Doğanın bu tonuna bayılıyorum ☺️
Aralık ocaktada yaz mevsimi yaşadık şaşırmıyorum artık. Rabbim hasret bıraktı bizleri mevsimlerimzie demekki biyerleerde yanlış yaptık
Bı yerlerde yapdik evet insanlar cokdegisdi mazlumdan zalim var
Ayy maşallah sübhanallah tam benim istediğim yer yaa içim gitti 🥹😍😍❤️❤️
Yasemincim sözün vardı zaten yanıma gelebilirsin mutfak pencerem burası
Kız ne ara söz verdim 🤔😂🙄 ama valla manzara müko tam olarak nereliydin Batman dimi
Aaa baya ayıp ediyon he.. verdiğin sözü unutup 😅 üstüne nereli old.unutmak 😅orduluyum ordu....
Ahahahah valla kusura bakma kardeşim yaa inan ki hafıza denen şey bende kalmadı 🥺 inşallah Karadeniz turumuz var rabbim nasip ederse niye olmasın ☺️😁🩷🩷🫶🏻
Ege ve Akdeniz haric cogu bolge de 23 nisana kadar kış sayilir. Hatta 23 nisana kadar meyve-sebze dayanirsa yaza mahsul bol olur yoksa kış almış derler.
Edirne 'de mayis 15 te kar yagmisti 5 gun heryer bembeyazdı :)
Hayırlısı....
1,450,531 soru
23,818,538 cevap
318,179 kullanıcı