Kızlar ah ben derdimi kime diyem
Karnım çıktı kilo aldım bu kiloyu vermem lazım acilen
😏
Birde bana sor psikolojikmen çok kötü durumdayım sürekli diyete giriyorum ve yapamıyorum artık dışarı çıkmamaya başladım
Kız daha çok psikolojin bozulursa bence kilo vermeye çalış bende çok bırakıyorum diyeti yine başlıyorum
Yulaf
Keten tohumu
Bunları yoğurdun içine karıştır ye tok tutar
Tşk ederim canım
Kefir yumurta , tavuk göğüs, salata, salatalık, domates zeytin elma, armut ,kuruyemis özellikle fındık ceviz, badem . Süt bol su yulafli yoğurt,
Yulafli yoğurt nasıl oluyo marketlerdeki
yulaftan mi bahsettin canım
Evet canım. Lifalif in ince öğütülmüş olanı var kum gibi daha ince yani onu al diğeri kapcuklu ağıza gelir sade olcak ama meyveli felan değil. İçine meyveyi sen koy kuruyemis de koyabilirsin ceviz , fındık olur yada üzümlecdiger yenisleri kombinle karıştır 5 dk sonra ye muz da atabilirsin lezzet verir
Tşk ederim canım alıcam ondan
Afiyet olsun şimdiden ❤️
Sağol canım ❤️😊
Az yiyeceksin canim. Karbonhidrati azaltacaksin. Ben kahvalti da sadece 1-2 dilim cok tahilli ekmek yiyorum. Aksama sebze ve protein agirlikli yiyorum.
Pazartesi basladim bende 2 ay yani kurban bayramina kadar dikkat edecegim. Daha once denemelerim oldu ama 2-3 kg verip bozdum. Gecen bi elbise bi pantolon denedim cok kotu oldu moralim bozuldu. Ayna da cok kotu gozuktum bu da beni motive etti. Bayrama kadar o elbise uzerim de guzel duracak :D 6 kg vermeyi hedefliyorum 2 ayda. 63 kg yim hedefim 57 ,55 te olsam muhtesem olur ama olamam heralde.
Doğru diyosun ben daha tahıllı ekmek almadım Allah nasip ederse alcam
Ben sadece süt içiyorum bi kaç saat tok tutuyo beni acıkınca ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 3 günde 1 makarna yiyorum gündüz akşam sadece süt içiyorum biraz zor ya yine bırakcam galiba diyeti
İnşallah sen zayiflayabilirsin canım
Canim senin yaptigin saglikli degil ki bu sekil dayanamazsin.
Sabahalari 2 yumurtta,peynir,yesillik,zeytin,1 tane ceviz,1-2 dilim ekmek ye. Kahvaltiyi 11-12 gibi yap.
Aksam da en son 5 te yemis ol. 5 ten sonra bisey yeme. Salata ve protein agirlikli ye. Makarna hem seni tok tutmaz hem de aciktirir. Ayrica sutte bagirsaklara zararli sindirim acisindan iyi degil. Onun yerine meyveli ,kuruyemisli yogurt oneririm. Hem saglikli hem de uzun sure tok tutucu.
Bu arada aksam yataga girerken ac olmak lazim o acligi hissetmek lazim baska turlu verilmiyo.
Sağol canım inşallah yapabilirim
Bir tanıdığım kilo vermek için kahvaltı da yulaf+yumurta karıştırıp omlet gibi pişirip yiyordu bütün gün tok tuttugunu söylerdi sakız çiğnerdi bide sürekli ağzı boş durmasın diye
Bende sakız çiğniyorum ama şey diyorlar mide ona bişey gonderiyor diye algıladığı için yağ yakimina gecmiuormus
Hayır öyle bir şey yok sakız çok etkili
Hedef kaçtan kaça düşmek
70 olmuşumdur 10 kilo vermeyi düşünüyorum
1,487,475 soru
24,316,537 cevap
345,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın