Şimdi şöyle ben yıllardır böyleyim .
Gece uyurken rüya görürüm sabah kalkınca içeriğini hatırlamıyorum , sadece iyi yada köyü bı his olur içimde
Buraya kadar normal
Sonra ardan aylar yada yıllar gecitor başıma iyi yada köyü bı olay geldiğinde bı anda aklıma o gece gördüğüm rüya geliyor hepsini bı anda hatırlıyorum
Dank ediyor bak ben o zaman bunu rüyamda görmüştüm ama sabah kalktığımda aklıma gelmiyor diye
Nedir bu
Delimiyim neyim ben
Çok araştırdım net bı şey bulamadım devaju falan var ama bu öyle bı şey degil
Banada oluyor ama ben 2 gün sonra filan hatırlıyorum aradan zaman geçincede rüya gerçek oluyor
Offf bı çok koyu tuya girdum ALLAHİM sen uzak eyle ya onlarda gerçekleşirse 😥
Rüyalar habercidir aslında tabi hepsi değil mesaj veren rüyaları dikkate almak gerekir bende çoğu zaman yaşıyorum bu durumu
Off kötü şeyler gördüm resmen ne zaman gerceklsecek diye bekliyorum yüreğim ağzımda geziyirum çok kötüyüm 😥😥 ALLAHİM sen korktuğum seylerir uzak eyle ya RABBİM
Rüyalar tersine çıkar canım güzel düşün
Bence sen dejavu yasiyorsun
Yok canım valla dejavu değil çok değişik gelecekteki şeyleri görüyorum ama olay gerçekleştiğinde geçmişte gördüğümü hatirliuorum
😀 ermiş olabilirsin
😁😁😁😁😁
????????????
Delisin sen 😆
ALLAH razı olsun ya çok güzel moral verdin
Ne demek sendende razı olsun kibirli bşr insanım ben agzımdan ne cıkacagı belli olmaz😜
E odeştik o zaman sen kibirli ben deli 😁
Bende yaşıyorum bunu mesela bazen hiç tanimadigim bi yer gorurum yillar sonra o yere gittigimde ruyamda görmüştüm diyorum. Ama o aralikta unutuyorum eşimi de gormustum yillar once tabi ozamanlar tanimiyorum yillar sonra evlendigimde aklima geldi o ruya boyle olabiliyor ama hepsi olacak diyede bisey yok kızımı da görmüştüm ruyamda
Neden böyle oluyir ya ☹️ ama ben kötü bı kaç tane gördüm canım içeriğini hatırlamıyorum aklıma geldikçe içim çok kötü oluyir huzursuz oluyorum kötü rüya olduğunu anlıyorum☹️ RABBİM uzak eylesin inşallah . Ve resmen gerçekleşeceği günü bekliyorum😥
Hayra yor neye yorarsan öyle olur oturur kotu bisey olacak diye beklersen olmayacaksada olur güzel düşün tersi ciksin insallah her ruya cikacak diye bisey yok seytan karismis belliki
İlk defa duydum cnm
Çok kötü bı durum ya☹️
Bence bı psikiyatri ile görüş bence iyi gelecektir
Beynin sana oyun oynuyor da olabilir. Öyle bir rüya görmedin ama gördüm saniyor olabilirsin. Bir de bir kaç kez başına gelince insanın beyin bunu alışkanlık haline getirebiliyor
Yaa ☹️
Yani olabiliyor böyle şeyler delilikle ne alakası var düşünmeyin böyle şeyler
Ama hep böyle psikoljim bozuldu
1,492,136 soru
24,381,434 cevap
348,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın