+3 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından

Şimdi şöyle ben yıllardır böyleyim . 

Gece uyurken rüya görürüm sabah kalkınca içeriğini hatırlamıyorum , sadece iyi yada köyü bı his olur içimde

Buraya kadar normal 

Sonra ardan aylar yada yıllar gecitor başıma iyi yada köyü bı olay geldiğinde bı anda aklıma o gece gördüğüm rüya geliyor hepsini bı anda hatırlıyorum 

Dank ediyor bak ben o zaman bunu rüyamda görmüştüm ama sabah kalktığımda aklıma gelmiyor diye 

Nedir bu 

Delimiyim neyim ben 

Çok araştırdım  net bı şey bulamadım devaju falan var ama bu öyle bı şey degil

9 Cevaplar

+2 oy
(1,144 puan) tarafından

Banada oluyor ama ben 2 gün sonra filan hatırlıyorum aradan zaman geçincede rüya gerçek oluyor

(257 puan) tarafından

Offf bı çok koyu tuya girdum ALLAHİM sen uzak eyle ya onlarda gerçekleşirse 😥

-Reklam-
+1 oy
(21,234 puan) tarafından

Rüyalar habercidir aslında tabi hepsi değil mesaj veren rüyaları dikkate almak gerekir bende çoğu zaman yaşıyorum bu durumu 

(257 puan) tarafından

Off kötü şeyler gördüm resmen ne zaman gerceklsecek diye bekliyorum yüreğim ağzımda geziyirum çok kötüyüm 😥😥 ALLAHİM sen korktuğum seylerir uzak eyle ya RABBİM

(21,234 puan) tarafından

Rüyalar tersine çıkar canım güzel düşün

+1 oy
(1,463 puan) tarafından

Bence sen dejavu yasiyorsun

(257 puan) tarafından

Yok canım valla dejavu değil çok değişik gelecekteki şeyleri görüyorum ama olay gerçekleştiğinde geçmişte gördüğümü hatirliuorum

(1,463 puan) tarafından

😀 ermiş olabilirsin 

(257 puan) tarafından

😁😁😁😁😁

+1 oy
(257 puan) tarafından

????????????

0 oy
(9,407 puan) tarafından

Delisin sen 😆

(257 puan) tarafından

ALLAH razı olsun ya çok güzel moral verdin

(9,407 puan) tarafından

Ne demek sendende razı olsun kibirli bşr insanım ben agzımdan ne cıkacagı belli olmaz😜

(257 puan) tarafından

E odeştik o zaman sen kibirli ben deli 😁

0 oy
(1,406 puan) tarafından

Bende yaşıyorum bunu mesela bazen hiç tanimadigim bi yer gorurum yillar sonra o yere gittigimde ruyamda görmüştüm diyorum. Ama o aralikta unutuyorum eşimi de gormustum yillar once tabi ozamanlar tanimiyorum yillar sonra evlendigimde aklima geldi o ruya boyle olabiliyor ama hepsi olacak diyede bisey yok kızımı da görmüştüm ruyamda 

(257 puan) tarafından

Neden böyle oluyir ya ☹️ ama ben kötü bı kaç tane gördüm canım içeriğini hatırlamıyorum aklıma geldikçe içim çok kötü oluyir huzursuz oluyorum kötü rüya olduğunu anlıyorum☹️ RABBİM uzak eylesin inşallah . Ve resmen gerçekleşeceği günü bekliyorum😥

(1,406 puan) tarafından

Hayra yor neye yorarsan öyle olur oturur kotu bisey olacak diye beklersen olmayacaksada olur güzel düşün tersi ciksin insallah her ruya cikacak diye bisey yok seytan karismis belliki

0 oy
(9,392 puan) tarafından

İlk defa duydum cnm

(257 puan) tarafından

Çok kötü bı durum ya☹️

(9,392 puan) tarafından

Bence bı psikiyatri ile görüş bence iyi gelecektir

0 oy
(3,668 puan) tarafından

Beynin sana oyun oynuyor da olabilir. Öyle bir rüya görmedin ama gördüm saniyor olabilirsin. Bir de bir kaç kez başına gelince insanın beyin bunu alışkanlık haline getirebiliyor

(257 puan) tarafından

Yaa ☹️

0 oy
(29,749 puan) tarafından

Yani olabiliyor böyle şeyler delilikle ne alakası var düşünmeyin böyle şeyler 

(257 puan) tarafından

Ama hep böyle psikoljim bozuldu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 542 göst.
26 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Can bebek (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,066 göst.
29 Ekim 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,943 soru

23,783,619 cevap

316,519 kullanıcı

...