36.haftamı doldurdum bugün dip bucak temizlik yapıyorum inşallah doğuma kadar batmaz erken mi acep?
Canım sen yapma riske atma erken doğum olur ablan annen bi yakının gelsin yapsın. Erken değil nolur ne olmaz bence.bnmde annem gelicek haftaya kısmetse 35 haftamdayım
Valla ben dogumdan sonraya biraktim.canim zaten kendi evimde degilim.annemlerin. yanina geldim.dogumu beklemek icin bebegin yari 40i cikana kadar burda durucam insallah eve dondukten bir ikj sonra bi kadin tutup temizletmeyi dusunuorum.zaten dondukten sonra 40 duasi falanda olcak ya onun icin bi temizlik sart olucak hayirlsiyle ozaman halletcez herseyi insallah. Ama sen kendi evindeysen hersey normal ilerliosa 37 38 haftalar temizlik icin uygun bence sonucta artik heran gelebilir bebis ama yorma sen kendini maddi durumun el veriosa birini getirmek en mantiklisi allah yardimcin olsun. Saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah
Bende 35 haftadayım daha erken gibi geliyo zaten temizliği ben yapmıcam görümcemler yapacak bana yaptırmazlat ondan doğjma yakın yapmadı düşünüyolar
Ben hastayim yuksek tansiyon sorunum war o yuzden bulasik yikarken bile yoruluyorum we temizliqimde olduqu qibi duruyor dun taburcu oldum hast esim ewi suprdu sildi ama dip kosem olduqu qibi duruyor we isin kotusu bana yardim eden ne ablam ne annem ne kaynanam war :( yani ailem uzakta aramizda 24 saatlik yol war doqumumada qelmicek annem cunku yatalak hasta we diyalize qiriyor haftanin 3qunu :( kaynanmla ayni binada oturuom ama saqolsun bi bardak su wermez daha benden bekler bu halimle qidim temizliqni yapim bi eltim war oda hamile 15 haftalik onada wicdanim el wermez caqrmaya. O yuzden bn artik dogum yaparim kndimi toprladiktan sora yawas yawas yaparim Allahin izniyle saq salim dqsunda oglum
38 haftada yaptik eltimle beraber canm
Valla ben eşime yaptırdım oyle de güzel yaptı ki dip bucak :) dolapları vs birlikte temizledik yerleştirdim yüksek ve ağır eşyaları eşim halletti 38 haftayız.
Gec kalmisin ben 36 haftamda dogurdum :))) neyse ki ben dogumdayken kaynanam yanimdaydi annemle bi tane temizlikci abla vardi mahalleden temizlediler evi gec degil canim yani yavas yavas yap kendini yormadan . Bende yapayim diyordum bizimkiler erken diyip durdu :)))
Neden siz yapıyorsunuz?bulun birini
1,514,070 soru
24,692,038 cevap
368,386 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın