Kocam doğum gününü ailemin burnundan getirdi.simdi kendi ailesini getiriyoruz aynısını bendemi yapayım yoksa ayıp mı olur
ailesinin suçu yok yaptığı ayibi onlarla paylasabilirsin tabi dinleyecek katakterde insanlarsa
Sürat yapdiysa sürat yap herkes bir ailede büyüdü aman benimkine ayıp oldu onlara olmasın gibi düşünce tasimadim benimkiler kaldirdiysa onlarda kaldırabilir belki eşim olacak zatda ne hissesini anlar ben böyle yaparım basda yoruldum ama şimdi artık herkes nasıl davrancami bildiği için temkinli davranır...hayat adil değil zaten...
Ne yaptı canm oncelıkle onu sorayım
Dedektif gibisiniz kızlar 😁
O kişinin kim olduğu önemli ama belki eşi haklıdır 😀
Yani iki tarafli dusunmek gerek. Belki gelmesi gereken biridir yakin akrabaysa esi de gelme diyemez. Ozellikle kardesi falansa
Kaynanamın komşusu iki yüzlülük yapiyordu
Komşu mu ? Diş kapının dış mandalı
Aynısını yap surat ifaden asık olsun
Ailesiniz senin gözündeki durumuna bağlı. Hakedecek gibilerse yap
Kaynanamlara misafirperver ama mesafeli davranırdım. Daha sonra da tekrardan pasta alıp veya evde kendim yapıp eşimi de almadan gidip ailemle bir daha kutlardım
Eşinle aranızdaki iletişimi bilemem şöyle yap böyle yap diyemem ama bana benim aileme eşim böyle davransa onun ailesiyle tüm iletişimimi keserim kaldı ki evimde ağırlıycam. Benim ailem ana baba değil mi empati yapamayana yaptırırım
Benim aileme kötü davranan kocanın ailesini eve koymam ben. Bu benim yapacağım şey seni bilemem tabi.
1,488,983 soru
24,338,083 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın