+2 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kocam doğum gününü ailemin burnundan getirdi.simdi kendi ailesini getiriyoruz aynısını bendemi yapayım yoksa ayıp mı olur

8 Cevaplar

+3 oy
(54,464 puan) tarafından

ailesinin suçu yok yaptığı ayibi onlarla paylasabilirsin tabi dinleyecek katakterde insanlarsa

-Reklam-
+3 oy
(2,970 puan) tarafından

Sürat yapdiysa sürat yap herkes bir ailede büyüdü aman benimkine ayıp oldu onlara olmasın gibi düşünce tasimadim benimkiler kaldirdiysa onlarda kaldırabilir belki eşim olacak zatda ne hissesini anlar ben böyle yaparım basda yoruldum  ama şimdi artık herkes nasıl davrancami bildiği için temkinli davranır...hayat adil değil zaten...

+2 oy
(2,350 puan) tarafından

Ne yaptı canm oncelıkle onu sorayım

tarafından

Dedektif gibisiniz kızlar 😁

(8,472 puan) tarafından

O kişinin kim olduğu önemli ama belki eşi haklıdır 😀

(6,535 puan) tarafından

Yani iki tarafli dusunmek gerek. Belki gelmesi gereken biridir yakin akrabaysa esi de gelme diyemez. Ozellikle kardesi falansa

tarafından

Kaynanamın komşusu iki yüzlülük yapiyordu

(8,472 puan) tarafından

Komşu mu ? Diş kapının dış mandalı 

+2 oy
tarafından

Aynısını yap surat ifaden asık olsun 

+2 oy
(977 puan) tarafından

Ailesiniz senin gözündeki durumuna bağlı. Hakedecek gibilerse yap

+2 oy
(25,760 puan) tarafından

Kaynanamlara misafirperver ama mesafeli davranırdım. Daha sonra da tekrardan pasta alıp veya evde kendim yapıp eşimi de almadan gidip ailemle bir daha kutlardım 

+2 oy
(1,230 puan) tarafından

Eşinle aranızdaki iletişimi bilemem şöyle yap böyle yap diyemem ama bana benim aileme eşim böyle davransa onun ailesiyle tüm iletişimimi keserim kaldı ki evimde ağırlıycam. Benim ailem ana baba değil mi empati yapamayana yaptırırım 

+1 oy
(5,615 puan) tarafından

Benim aileme kötü davranan kocanın ailesini eve koymam ben. Bu benim yapacağım şey seni bilemem tabi. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 1,532 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 364 göst.
23 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,064 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,983 soru

24,338,083 cevap

345,929 kullanıcı

...