+6 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (6,519 puan) tarafından

Benim eski saf sal.ak hallerim azaldi gozumu acmaya başladim cocuk konusunda tecrubesizligimden burdaki bayanlardan akil alarak gecti burdaki her okudugum hayat öyküsü bana ders niteliginde oldu kizlar size ne katti bu uygulama 😇

17 Cevaplar

+7 oy
(25,850 puan) tarafından

Bu uygulama bana hayatı ogretiyor. Mutlusu,mutsuzu,kiskanci,delisi,sahtekari, . Dünyada olan seylerin minik hali sanki uygulama. Ben öyle görüyorum. Her türlü insan var burda. İyi insanlar cok tabiiki. 

Bu uygulamadan sonra ne kadar güzel hayatim oldugunu öğrendim. Hayatimizda şükür etmemiz gereken ne kadar cok şey oldugunu. Ne kadar minik şeyleri kendime dert ettiğimi ogrendim. 

(6,519 puan) tarafından

Evet haklisin insanlarin ne dertleri var halimize bin sükur

-Reklam-
+6 oy
(2,181 puan) tarafından

Buradakileri yazılanları okudukça sinir stres kat sayım artiyor . Tansiyonum çıkıyor şekerim kolesterolüm artıyor 🤣🤣🤣

(6,519 puan) tarafından

Bazi postlara bende cok sinir oluyorum haklisin bu kadar da degildir diyorum

+6 oy
(3,689 puan) tarafından

Çok darbe de yedim burdan çokta güzel dostluklar edindim öncelikle 😁 sonra da işte bazen çok sinir oluyorum bazı postlara birdaha bakmam girmem diyorum ama yine de dayanamıyorum bakıyorum işte 😁 bir de çocuk ve başka genel olarak bazı bilgiler çok işime yarıyor 😇

(6,519 puan) tarafından

Aynen bakmayimca ne paylasmislar diye bende cok merak ediyorum hatta ikinci postu aciyorlar digeri kalkiyor ya aa ben ne kacirdim gene diyorum

(4,841 puan) tarafından

Darbe yediklerine darbe yapam 😂😂

(4,841 puan) tarafından

......... 

(3,689 puan) tarafından

Ayyy o kadar bildirim gelmiş ki hepte artı anam yorumlar da hep araya gitmiş 😁 aman hepsinin canı cehenneme boşver sen uğraşma bacım 😀

(4,841 puan) tarafından

Heeee gördükçe ben çakıyorum artıları sana 🌸

+5 oy
tarafından

Bakma kiz sen buradakiler kaynana gelin arasını bozan insanlar çıkıyor.bazen gaza gelip eşinden bile ayrılan olmuştur ama kanitlayamam :)

(6,519 puan) tarafından

O kadar da degildir ya 😇 var midir ki

+5 oy
(9,557 puan) tarafından

Hiçbişey😅

+4 oy
(913 puan) tarafından

Çok genel bilgiler edindim çocuk bakımı konusunda olsun genel hayatta olsun çok düzgün insanlar da var ki kimseyi tanımayan biri olarak söylüyorum zaten kara delik gibi çıkamıyorum içinden 😂

(6,519 puan) tarafından

Bende ayni sekilde 😇

+3 oy
(609 puan) tarafından

Bu uygulama sayesinde çok şey öğrendim çoğu ksiden fikirler aldım bir konuda kararsız kalınca kızların fikrine önem verip öyle hareket etim en önemlisi de hiç gerçekten iyi insanların hala var olduğuna inandim

+3 oy
(29,801 puan) tarafından

Hayatta bir çok şeye şükretmem gerektiğini gösteren bir uygulama oldu en çok güzel bilgiler edindim zararı değil faydası çok oldu tabi güzel dostluklarda var bir çok şeye bakış açımı değiştirdi. Bir çok site gördüm denk geldim ama burası farklı ☺️☺️☺️

+3 oy
(77 puan) tarafından

Buraya girdikçe heleki bazı postlari okudukça  hayatıma çocuğuma ozelliklede eşim ve kayinvalideme şükür ediyorum 

+3 oy
(3,178 puan) tarafından

Ben de kocamın değerini anladım, bir de doğru düzgün yemek hazırlamaz, buzluğa bişey atmazdım. Buradaki hatunları görünce ben de buzluğa börek falan atmaya başladım. Bir de burda gerçekten çok samimi insanlar var karşılıklı kahve fotoları paylaşmak sanki birlikte içiyormuş gibi huzur veriyor. 

+2 oy
(21,689 puan) tarafından

Tamamen aynı şeyler. Çocuklarımı burdan ogrendiklerimle büyüttüm. Allah razı olsun. Herkes birbirine bildiğini aktarmaya calisiyor. Ben de aynı şekilde. 

+2 oy
(653 puan) tarafından

Her konuda şükretmeyi öğrendim.

Bi konu yada haber olsun ilk sizden alıyorum haberi.( Gündemi sıkı takip ediyorsunuz.)

Bilgi alışverişi çok oluyor bundanda faydalanıyorum.

..☺️

+2 oy
(2,547 puan) tarafından

Bu uygulama insanların sosyal statülerini gözüne sokarak yada onları eleştirip bir koz gibi kullanan  basit insanlarla dolu olduğunu öğretti..bı yandanda... olmadığı gibi görünüp karşıyi eziklemeye çalışan ilkokul çapında insanlar old.ogretti...

+2 oy
(1,942 puan) tarafından

Bu uygulama sayesinde oğlumun  henüz 5 aylık bir bebekken otizm olduğunu anladım...  zor bir süreç ama uygulama sayesinde erken teşhis edildi . Bu uygulama ve bazı arkadaşlara çok şey borçluyum iyiki Bu uygulamayı keşfettim 🤍

+2 oy
(16,733 puan) tarafından

Burası bu atmosfer çok şey öğretir ogrenebilene 

Doğruyu yalanı değer bilmeyi onemsemeyi kendien değer vermeyi eşini ailesini sevmeyi herkese guvenmemeyi herşeyi anlatmamayi kendine özel bir yaşam.tarzinin olmasını kırıcı olmamayı başkasına akıl.vermeden önce bir kez daha düşünmeyi, hava atmadan önce acaba diye kendine sormayı sergilemeden once onda varmıdır diye dusunmeyi........

+1 oy
(170 puan) tarafından

Benim yorumum niye silindi anlamadım 

+1 oy
(197 puan) tarafından

Cok kullanmiyorm ama bazan yararli bazen sarsirtici ve bazende sinir bozucu postlarp

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 267 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 322 göst.
0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asya15 (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler