Bu saatte tramisu yapmayan da ne bileyim ❤️ bu şekilde tart kalıbı ile ilk kez deniyorum kızlar ne yazikki bende sizler gibi tadına bakamicam inşallah güzel olmuştur sütün birazını kullanabilmek için yaptım kaynanama göndericem yarın kalanını da sabah sutlaca ceviricem smdi yapamiyorum kap olmadığı için 😇🩷
Seni karşı komşum falan yapamıyor muyum ya çocukları kocaları uyuttuktan sonra tam dedikodu yapacak hatunsun kız 😂 dedikodu yapmam halbu ki ben ama konuşurduk kız ellerine sağlık
Yemek diyince canım direk et sote çekti ya of offfffffff Allah im nasıl bir iştah verdin bana Yarabbim bu iştahı verdin şeker hastalığıni nige verdin nigeee 😂
Şükürler olsun tabi yine 😂
Kız şeker hastasıysan nasıl tatlı yiyorsun Allah korusun yapma
Yok yok yemiyorum merak etme 😂😂😂yesem direk komaya girerim heralde çok yukseliyo çünkü benim en ufak bir yiyim normal yemek 150 yi geciyo
Aman iyi bari kiloda iyi değil ha aman dikkat et gel birlikte diyete başlaya diyeceğim ama hamilesin 😅 şey geldi aklıma neyse sktr et gel bir döner yiyek 😂
Haha 😂 doneride çok severim ya en iyisi kalkıp börek yapayım 🥹
Kolay gelsin bacım.bu ne hamaratliik gece gece
Canım yatınca nefes alamıyorum tikaniyorim geceleri çok fazla o yüzden gece ile gündüz birbirine girdi benim ❤️ hele bu gün hiç uyuyamadım gündüz hastanede geçti eve gel bebelerle uğraş yemek bulaşık telaşı derken sabah işimi halledicem öyle uyicam 😇
Aman kız yanlış hatırlamıyorsam hamileydin uyu kizzzz
Evet canım uyuyamıyorum ki ya 😂 millet uyumaya fırsat bulamaz gece uyuyamaz bende daraliyorum ondan uyuyamiyorum
Ohh eline sağlık afiyet olsun tatlım harika görünüyor 😻 fotoları görmemle karnımın guruldaması başladı valla😹😹 Allah'tan dolapta ıslak kekim var sabahtan yaptıydım 😹
Oo afiyet olsun canım ❤️ seninde Eline sağlık
Hamarat hatunun hali bir başka oluyor ya ben mutfaktan nefret ediyorum bana temizlik desinler mutfak demesinler 😁
Önceden bende çok yapardım temizlik ya hâlâ beyazları elimde yıkıyorum citileyerek daha temiz olduğunu düşünüyorum o şekilde köpüklü köpüklü 😂 benimki kızıyo bana 🫠 ama ev temizliğini yapmıyorum canım
Oh ellerine sağlık canım
Sağol canım benim ❤️
1,452,522 soru
23,845,762 cevap
319,581 kullanıcı