0 oy
67 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar buzdolabım Profilo markası alt tarafı aşırı derecede soğutuyor bugün baktım ki düğmesi kırılmış rica etsem bulamadım bana düğmenin nasıl durması gerektiğini resmini atar mısınız ama düğme çıkartılıyor oradan atar mısınız üst tarafı benim kırıldı o yüzden tam olarak anlayamadım yassı tarafı mı yoksa düğmenin üstündeki çizgi tarafına mı dikkate alarak derecesini ayarlayacağız anlayamadım servis falan da çağıramam şu anda hafta sonu malum domatessizden tut yumurtaya kadar her şeyi donmus

1 cevap

0 oy
(2,414 puan) tarafından

Canım fotoğraf atar mısın hangi  kısmından bahsettiğini anlayamadım benimde Profilo 

(102 puan) tarafından

Bu düğme kırık aslimda  bnm iç kısmı başka ayeri dış kısmı başka yeri gosteriyo

image

image

(102 puan) tarafından

Bıçakla ceviriyom ama ne tarafa dönecek bilemedim

(2,414 puan) tarafından

Aynı değilmiş, bak şimdi canım al bir tane pense ilk başta en sola döndür. Durunca tekrar sağa döndür ama bir tane kürdan olur herhangi birşey olur kendine işaret belirle , 2. Ayara getir onu

(102 puan) tarafından

Deneyecm inşallah olur ya tüm herşeyim buz tuttu

(2,414 puan) tarafından

Benim dediğimi anladıysan ve yaparsan düzelecek canım ayarını çok açmışsınız muhtemelen de en sonda

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
8 cevap 224 göst.
9 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
9 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,458,600 soru

23,922,715 cevap

323,565 kullanıcı

...