Kızlar boyum biraz uzun bu aralar stresten dolayı çok zayıfladım kilo almak istiyorum ne yemeli onerirsiniz kilo almak istiyorum hızlı bir şekilde öneriniz varsa bekliyorum 🥰 ben çok hızlı kilo alıp veriyorum
bana da bu dertten nasip et yuce rabbimmm:)
😅😅 boyum 173 kilom 60 ama fiziğini seviyoru🤗🤗m ama
Amin amin kinayayim basima gelsin. Bende kilo vermeye ugrasiyorum iste :(
Bence kesin gayet guzle bir fiziğin vardır abartiyon
Ne yaparsam yapayım kilo alamayan ben
Bende bı alıyorum bı veriyorum anlamadım
Bize gel hemen alırsın :)
Geliyom 😅 adresi at
8 kilo vere bilirim canım
Kargola cane 🥰😅
Keşke bende zayıf olsam bir kaç kilo almak istesem ramazan'da üç kilo verdim hepsini iki haftada geri aldım ne bulursam yiyorum saat fark etmiyor keşke biraz iştahım kapansa tatlı şeyler çok kilo yapıyor sabah ekmeğe kaymak reçel çikolata sür akşamda kek pasta ye hemen kilo alırsın 😂😂
Hamur işleri çok güzel ya bu hayata en sevdim şey yemek yemek ya bence 😌 şu an bahsetin hamur işinden gidip çörek yiyecem otlu peynirle😋
Ooo afiyet olsun 😊😊😊😋😋
Gel beraber olsun derdim ama🥺
Yakın olsak olurdu ben eskişehirdeyim 😊 tşk ederim
Aa bende Van 🥰
Canım eğer vitamin değerlerin düşükse ne yapsamda kilo almassin ben öyleydim ne yesem yaramıyordu kan verdim değerlerim hepsi çok düşüktü bence ya sağlık ocağına git hemogran kan ver yada dahiliyeye ben gecen gittim kansiklik varmış yeme içme hiç birşey canım istemiyordu biraz o ilaçları alınca iştahda oluyor kiloda
Himm degerlerim iyi aslında 🥰
Kız o zmn hapur hupur yemek ye bide stresden uzak dur :))))) ballı süt muz gece uyumadan bir iki saat önce ye iç
Kız öyle abartı bı zayiflikta değilim sadece bir kaç kilo lazım 😅 normalde herkes fiziğime bayılıyor bi iki kilo falan alsam yiter
Anladım canım ne yediğin zmn yarıyor mesela o şekilde yapabilirsin bende almak istiyorum ama iştahsızlık var işte bendede banada üç kilo lazim:)))
Düzenli yesem aslında her öğünü güzel yemeliyim genelde çok uzulunce çok yemek yiyorum 😅 bazen keyfim olmuyor hiç yemek yiyesim gelmiyor bende bı dengesizlik var bı dönem kilo alıyorum bı dönem veriyorum bundan dolayı çok çatlaklarimda oluyor
Ayy o çatlakları söyleme bendede var hamileliği hiç söylemiyorum zaten canım o zmn bir süre dikkat etmeye çalış inşallah alırsın
İnş cane
1,489,143 soru
24,340,145 cevap
346,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın