+1 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,023 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyudumu bebeler gelin çekirdek citleyelim 

Benim bebeler uyudu çok şükür  bugün çok yorulmuştum herşey ayağıma geliyor çok zevkli oluyor Muş 😂😂 3 saat kadar deliksiz uyumuşum oda iyi geldi şimdi keyif zamanı 🥳🥳🥳. 

Bolca kaynana görümce dedikodusu var çıkın çıkın gelin 

Rabbim eşinde evladında hayırlısını versin inşallah 🤲🤲

image

9 Cevaplar

0 oy
(9,627 puan) tarafından

Benim oğlan uyudu kız bi uyo bi uyanıyo anlamadım

(6,023 puan) tarafından

Benim minikte öyle  ya

-Reklam-
0 oy
(4,345 puan) tarafından

Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Çocuklar ateşli uyumuyolar Bi yandan kusuyorlar kolumu kaldırmaya bile halim kalmadı artık 

(6,023 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 

(4,345 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun. Salgın varmış çevremde ki herkes hasta iki gündür de bana bulaştı iki küçük çocukla mahvoldum 

0 oy
(21,682 puan) tarafından

Eşim yolda onu bekliyorum bebeler ayakta uyutmaya çalışıyorum bütün oyuncakları yatağa dizdik 😄😄 okan uyudu sadece oda erken kalkıyo hergün yoruluyor yavrucum

(6,023 puan) tarafından

Allah kavuştursun bacım 

(21,682 puan) tarafından

Sağol bitanem 🥰🥰

0 oy
(667 puan) tarafından

Anamın evindeyim kızım benim değil miş davranıyorum hayat suanlik cokkk güzel yarın kaldığım yerden devamkeeeeee

(6,023 puan) tarafından

Tatil olmuştur size 

0 oy
(5,178 puan) tarafından

Afiyet olsun uyumadı oğlum 12 ye doğru anca zorla uyutuyorum 11 gibide kızım yatıyor çocuklar uyusa  erken yatıcaz bizde çay çekirdek ve dizi keyfi yapıyoruz

(6,023 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

0 oy
(3,748 puan) tarafından

Su uyur düşman uyur çınar uyumaz 

image

(6,023 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 

(5,178 puan) tarafından

Kız bu çınarlar neden uykusuz bugün  iki yaş aşısı oldu uyku yapar dedi hemşire gelince ilk kez iki saat uyudu şimdi de koşup mi duruyor gece de en az 10 kez kalkar 😊😊

(3,748 puan) tarafından

Buda öyle gece zorla 12 1 gibi yatar yatma desem sabaha kadar oturur benle ama Allah'tan sabah10 buçuk 11 gibi kalkar 

(5,178 puan) tarafından

Gece üç kez falan kalksa oh bugün uyudum diyorum geçen bir buçuk saat deliksiz uyudu panikle yataktan kalktım acaba birşeymi oldu diye uyurken bile sürekli kıpır kıpır ne zaman düzene girecek bakalım benim paşam da sarı saçlı boncuk gözlü seninki gibi

(3,748 puan) tarafından

Bu versiyonlarda böyle galiba kimle konuşsam aynısını diyo . Yine az aklı eriyoda sabaha kadar kendi geziyo bı oraya bı buraya

0 oy
(9,492 puan) tarafından

image

izmir bombası yaptım diyetide  patlattım gitti 😅

Bizimkiler bizle cay içiyor daha yatmadılar afiyet olsun❣️yogun tempolu günün sonu diosunnn

(6,023 puan) tarafından

Muhteşem görünüyor afiyet olsun canım 

Ne gündü ama o kadar hastaneye giderim bugün ki gibi olmamıştim hiç 

(9,492 puan) tarafından

Saol canom bol dinlenmeler inşallah🫶

0 oy
(10,950 puan) tarafından

Benimde danada uyusa keşke zorluyoruz yarın okulda sihirbazlık gösterisi olacak erken kalkmasi lazım 

0 oy
(3,197 puan) tarafından

AAleykum selam canim su hulktan bizde de var venim oglan lizgin bakyo diye sevmiyomus oyle diyo bugun dogum gunuydu annemler kaynanamlar geldiler kendi icimizde kutladik biraz biseyler hazirladim onlar gittiler esimde cocukda hasta bitki cayi demledim esim aldi cocugu uyutup evi toplucam daha mutfaga hic girmedim makinam bos Allahtan doldurcam icine 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 780 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zumra rana (4,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
+1 oy
9 cevap 253 göst.
+1 oy
6 cevap 207 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,023 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,662 soru

23,820,578 cevap

318,284 kullanıcı

...