+3 oy
617 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından

Arkadaslar 24 Ocak 2025 tarihinde Ahmet kardeşimiz daha 15 yasındayken bir sokak pazarında hunharca katledildi.Ben bu olayı aşamıyorum çok etkileniyorum çocuk gul gibi yetistirilmiş cok yetenekli kibar bir cocukmuş o gunden beri 100lerce videosunu izledim.Kendisine sataşan pislik.bir cocuk bilerek carpiyor Ahmette pardon kardeşim diyor geliyor defalarca bicaklior ben senin nerden kardeşin oluyorum diye Yanındaki arkadasi da kafasina tekme atiyor.Bu olay beni cok etkiledi.Emsal karar bekleniyor 24 yildan 8.5 yila dusuyor yoksa cezasi 18 yaşından küçük diye Oglum 5 yasinda inanın boyle haberler yuzunden boyle insanlar yuzunden kimseyle konusturmak dahi istemiorm çocuğumu.Korkuyorum asiri korkuorm.Bu korkularımı nasıl asarım hergun bu sekilde seneryolar dönüyor kafamda.Parka goturuyorm kendinden buyuk cocuklar mesela oyuncağını caldilar sokak cocuklarindan kasla göz arasinda hadi ogluma bisey yapsalardı.Abartiyor muyum ya?

17 Cevaplar

+5 oy
(2,875 puan) tarafından

En İyi Cevap

Eşim tarafından akraba oluyoruz. Lütfen sosyal medyadan aileye yardımcı olun. O pislik canilerin reşit olmadıkları için az ceza almamaları adına. En yüksek cezaya çaptırılırlar umarım ama n yazık ki ülkemizde adalet yok

(156 puan) tarafından

Ah canım başınız sagolsun.Ben sonradan tanıdım Ahmeti vefat edince;(Sosyal.medyada da hem annesi hem teyzesi takip ediyorum surekli begeni atiyorum imza kampanyasina da katildik ailecek.Nolur emsal karar ciksin  her gece dua ediyorum.Pislikler Allah bir gun huzur vermesin onlara.Onlari yetistirenlere.Onlara bir lokma ekmek verenlere;(

(2,875 puan) tarafından

Aminn. Çok zor muhakkak. Biz dışardan böyle üzülüyoruz, aile n yapsın. Bu meleğe mi yanalım, kendi büyüttüklerimize mi ? 

-Reklam-
+5 oy
(225 puan) tarafından

Dünde 4 tane lisesi kiz 1.kizi öldüresiye dövüp tehdit etmişler vs hepsi tutuklandı çok mutlu oldum,  bu bebenin mezarını filan dağıttılar yapılanların bulunmaması çok saçma kesin o çocuğun ailesi ya da arkadaşları yetmez gibi ailesine tehdit ediyorlarmış, Allah cezalarını versin.

(8,150 puan) tarafından

Allah'ın cezaları

(225 puan) tarafından

Gebersin k.opek 

(156 puan) tarafından

Güya herkes gidiyormuş merak etmiş bu serefszde gitmis mezarlikta citlerine takılmış sinirlenmiş mezarı dağıtmış.Yalana bakarmsnz ya.

(225 puan) tarafından

Gavur tohumlari

(8,150 puan) tarafından
+1

Polisler de onu yanlışlıkla dayak manyağı yapsalar keşke

+4 oy
(16,448 puan) tarafından

Umarım emsal karar çikar ve çocuk bile olsa suç işleyen caniler hakettikleri cezayi alirlar. 

(156 puan) tarafından

İnşallahhhh🙏

+4 oy
(4,480 puan) tarafından

Artık sıradan vatandaş değil çocuk bile mafya gibi. Neyden korksun ki öldüren, saldıran, çalan. Ceza mı var hukuk mu var. 

(156 puan) tarafından

Canım bunlar gelecegin mafyasi işte.Bu yaşta suc isliorlar bunlar arasında level atlamak gibi birşey.Yıllar gectikce icerden çıktıklarında işleri bile artiyor mafya cete oluyor.Pislikler.

(4,480 puan) tarafından

Madde kullanıyor çoğu. Cezadan da korkmuyorlar sonra küçük cehennem oluyor ortalık :(

+3 oy
(9,439 puan) tarafından

Hangimiz öyle deilizki kimin kimden ne gelecegini bilemeyiz vadesi dolan gidecek zaten .Bende aynıyım korkuyorum okula nasıl gödercem nilmiyprum hep aklım kalır Allahım inşallah eksik etmesin yavrularımızı 

(156 puan) tarafından

Canım mesele vadenin dolması değil ölüm şekli.Hak etmeyen gül gibi yetistirilmiş bir anne evladının öldürülmesi.

(9,439 puan) tarafından

Evet orası öyle canım 😔

+3 oy
(21,328 puan) tarafından

Sorma bu olay benide çok üzdü çocuk resmen boş yere öldü Rabbim bilirde biz bilemeyiz ama böyle bi ölümüde kabullenemiyor insan ya adaletin olmadığı bi ülkeden başka ne beklenirki keşke ağır cezalar olsada insanları bu kadar kolay katletmeseler 

(156 puan) tarafından
+1

24 yildan 8bucuk yıla dusmesi ne acı.Yani bu katil 25 26 yasinda dışarıda olacak yime birilerini öldürecek yine bir aileyi katledecek.Buyuk insanlar gibi yargilanmali.Suca suruklenmis cocuk nezninde olmamali cinayet tecavuz.

(21,328 puan) tarafından

Allah belalarını versin ya

+2 oy
(1,186 puan) tarafından

Bende çok etkilendim etkisinden çıkamıyorum 

(156 puan) tarafından

Hic sormayin:(Nasil da guzel nasilda melek gibi;(

+2 oy
(2,334 puan) tarafından

Çok üzülmüştüm haberi görünce. Akılları böyle kötülüklere eriyorsa, çocuk demeyip hakkettikleri cezayı da almaları lazım. Tek sorun cezaevinde herkes karışık. Daha makul suçlardan içeride olanlar ile bu şekilde büyük cezası olanlar da yan yana gelmemeli. Rehabilitasyon hizmeti verilmeli. Diğer türlü 10 yıl içeride kuru kuru yatması boş. 

(156 puan) tarafından
+1

Bitane yoruma denk geldim çok düşündüm.Kötü tohum;( Kotu tohumlar asla duzeltilemez.Bu tarz vahsice katleden insanlar ömür boyu cikamasinlar.Baska insanlarada zarar veremesinler.Muebbet verilmeli ki baska gizli psikopatlarda korksun yapamasin.Rabbim yavrularimizi bu tarz pisliklerle hic karsilastirmasin diye dua ediyoruz yasalarimiz o kadar kötü ki sadece dua ediyoruz;(Rabbim bize acısın evlatlarimiza acısın.Onlarin acilarini gostermesin;(

(2,334 puan) tarafından
+1

Kötü tohumlar, ne kadar ağır bir söz. İnsan olan bu sözün altında ezilir. Allah evlatlarımızı korusun. 

(156 puan) tarafından

Ah canım ne ezilmesi.Hala cocugun ailesini tehdit ediyorlar.Mezarini dagittilar.Mezarinin basina kamera taktilar cocugun.Yani ne kadar buyuk bir kötülük ne kadar acimasizlik;(Cok uzuluorm cok

+2 oy
(3,336 puan) tarafından

Benim oglum bu dunya ixin cok saf trmiz niyetli bende korkuyorm

Canim Matia ahmet in o guluslerinu gorunce nasil sokdurdular cok tatli cocukms naisl kiydilar diye videolarinun icinden cikamiyorm

Bide Matia Ahmet in sosyal cevresi,bulundugu konum orta ust sinif ailelerin oldgu o cevrede yasayan cocuk bile bu arizona kertenkeleleriyle karsilasiyorsa normal halk icin daha da tehlike arz edito bunlar hep kafamda donuyo

(156 puan) tarafından

Bizi en cok ne etkiledi biliyormusnz?Tertemiz cocuk yetistirsende kötülük karşısına cikabilirmiş.Dan diyeeee yuzume yüzume carpti bu gerçeği;(

(3,336 puan) tarafından

Sosyal curume her yerde arkadaslarim var kartlara takla attirarak aysonunu getiriyorlar cocuklari guya arizonakertenkeleleriyle karsilamzmasan diye sosyo ekonomik duzeyi yuksek semtlerde oturuyolar, ozel okullara gonderiyorlar kendilerini asacak vaziyette yasiyolar ama bugun gorduk ki buda cozum degil 

Sosyal curume basladiysa toplumda bundan etkilenmeyn hicbir kesim yok cozum yasalarda bu yuzden emsal karar bekliyoruz suclulari korkutan, halka guven veren yasa kanun istiyoruz 

Kadinlari,cocuklari koruyan anayasal duzenlemeleri bekliyoruz.

+2 oy
(2,383 puan) tarafından

İnsan öldürenlere tecavüz edenlere idam şart !!!

(156 puan) tarafından

Ben idama karşıyım bu dünyada sürünsünler ölene kadar ordan çıkamasınlar;(

(2,383 puan) tarafından

İdam idam idam, inan ki idam gelirse bir çoğunluk cinayet işlemeye ve tecavüz etmeye yeltenmez kadınların anaların çocukların masumların canı yanmaz. Artık haber izleyemez oldum :(

+1 oy
(4,951 puan) tarafından

Güvende değiliz ki, yarın başimiza ne geleceği belli değil bu tipler yüzünden. 10 sene yatar çıkar, sonra ürer onun veledide öyle olur. Çevresi gurur duyuyor sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapiyorlarmiş. 

Olan pırıl pırıl geleceği olan bir çocuğa ve ailesine oldu 

(156 puan) tarafından

Guvende degiliz.Sitelerde oturuyoruz belkide ama karşı komşumuz kim bilmiyoruz.Kimseye guvenemiyorz paranoya ettiler bizi;(

(4,951 puan) tarafından

Malesef öyle, selam verdiğin esnaf bir bakiyorsun yasaklı madde satıyor vs vs suçları çıkıyor. Allah yardımcımız olsun

+1 oy
(887 puan) tarafından

Biz el bebek gül bebek buyutelim elin ******** şımarık piçi gelsin bir hiç uğruna canını alsın. Dayanılacak bir acı değil. Allah sabır versın ailesine. Caniler bi de mezarına saldırmış nasıl bir vahşilik ya? Ömür boyu toplum içine çıkmamalı bunlar. B caniliği içinde besleyenler çocuk olamaz

(156 puan) tarafından
+1

Birde suça sürüklenmiş çocuk yasasini getirdiler 2000 li yillarda yani her yattigi gun 2 gun sayılıyor.Bunlar cocuk degil cani bunlar.Bunlar sürüklenmiş falan degil bunlar psikopt.

+1 oy
(2,814 puan) tarafından

Ben anlamiyorum resit olmama durumunda cezanin dusmesini akli basinda o sucu isleyecek kafasi da var caniligi de sirf yasi 18i gecmedi diye yaptiginin bedelini odememesini anlamiyorum hadi kazayla olur nefsi mudafa olur mesela biri birine tecavuz ediyodur mjdahale eder korkutayim diye bicak cikardi birini bicakladi oldurdu bu durumda olur ya da annesini babasi dovuyo korumak icin bi anlik ofkeyle babasina bi kursun sikti diyleyim senaryo yaziyorum bu durmlarda cezasi hafiletilsin tamam ama kendi halinde cocuk kardesiim dedi dice bu sekilde katleden biri bence muebbet almaliydi 3 5 sene yatip cikamamliydi 

(2,814 puan) tarafından

Baska suclar olsa hirsizlik mahalle kavgasi falan tamam cahil zamanlari hafiflestirirlsin suclari da bi can gitti ya ve isteyerek bile bile keyfi yaptilar 

(156 puan) tarafından

Evet geri dönüşü olmayan günahsız biri hemde.Bakın Ahmeti önceden hic tanimiodum bu olaydan sonra cok karsima cikti.Ailesi bildigin nakış nakış işlemiş cocugu.Annesi meslegini birakmis.asiri mutlu bir aile.Cocuk kaykay malzemesi alirken hicbir sebep yokken yakisikli eli yuzu temiz diye kiskandilar buyuk ihtimal çocuğu yapilir mi ya.Benim oglumda beyaz tenli yakisikli.Vallahi korkuyorm inanin keske cirkin olsaydi dikkat cekmeseydi dedigim oluyor.Bunlar bizi paranoya yapti ya;(

(2,814 puan) tarafından

Canim destek almayi dusunur musun ben seni de pek iyi gormedim 

(156 puan) tarafından

Canım benim genel durumum boyle.Bu tarz olaylardan cocuk olumlerinden tecavuzlerinden asiri etkileniyorum sanki benim basima gelmis gibi.Narin olayinda günlerce agladim.Ata Akman kurye olan cocuk öldürüldü onda da çok agladim.Ahmet beni mahvetti zaten kac aydir etkisinden kurtulamadim.Psikolog arkadasim var onunla konuşuyorum sürekli.Normalde boyle biri olmadigimi bildigi icin sen çocuk ölümleri konusunda cok hassassın izlemiceksin bakmicaksin okumicaksin sen kendi çocuğunun basina gelir diye surekli bu korkuyla yasiosun diyor.Ama malesef olmuyor canm.Birde adaletsizlik isin icine girince.Yani yatar çıkar bilinciyle de bende guven duygusu kalmiyor kanunlara.24 yil 30 yıl indirimsiz versinler inan bİr nebze icim soguyacak.Dicem adalet varmış.

(688 puan) tarafından

Destek almakla ne ilgisi var anlayamadım bazı çocuk vardır ilgi çekmez bazı çocuklar albenilidir duruşlarından konusmasindan bile o çocuğun notu verilir Ahmet'i herkes tanıyor mu hayır bak videolari anne Babasnin tavır duruşlarından anlıyoruz kiii benim oğlumda herkes içinde seçilir tipi kosnusmsi hareketleri bir albenisi olan bir çocuk insan korkuyor anne olarakta kadın bunu demek istemiş destek alicak bir durum söz konusu değil yani

+1 oy
(1,448 puan) tarafından

Evet Ahmet için çok üzüldüm etkisinde kaldığım bi olay oldu ama Ahmet dışında bu olaylar neredeyse artık günlük yaşanıyor daha bir hafta önceydi sanırım 14 yaşındaki bir kız 14 yaşındaki bir erkek tarafından bıçaklanıp öldürüldü sebep ne eski erkek arkadaş vakası yani ölüm bu kadar kolay mı öldürmek bu kadar kolay mı bir kişiyi bu hayattan koparmak ailesini darmaduman etmek kolay mı sadece bu olaylar değil dediğim gibi artık bu yaşlarda çocukların cinayet intihar gibi haberleri günlük oluyor ya günlük 14 yaş ne 15 yaş ne biz sokakta yakar top oynuyorduk o yaşta şu an bu gençler nasıl bu hale geldi anlayamıyorum 

İki tane oğlum var bu tarz haberleri önceden sadece dinlediğimle kalırdım ama şu an dinliyorum aklımdan günlerce çıkmıyor ya benim çocuklarımda böyle vahşi olursa ya da hiç bi suçu yokken bu duruma gelirse diye kendimi düşünmekten alamıyorum 

Mesela önceden kız erkek farkı vardı kızlar dizinin dibine sığar derlerdi oğlan gezer tozar gelir derlerdi bana şu an bir de kızın olsun kız önemli kız gerekli diyorlar ama ben herkese bu devir de kız da aynı oğlanda diyorum ki gerçekten öyle artık kızı erkeği kalmadı bu durumun her ikisi de tehlikede de ve tehlikeli 

Allah gençlerimize akıl fikir ve güzel gelecek versin inşallah diyecek başka bişey bulamıyorum 

(156 puan) tarafından

Malesef canm erkek kız farketmiyor artık.Adalet kalmadi ki Allaha dua edebiliyoruz sadece.Yasalarımiz versin bakalım muebbet inanki azalacak bu durumlar.Versin bir indirimsiz muebbet indirimsiz 50 yıl.Ozman bunlar cesaret edebilecekmi bakalım.

(1,448 puan) tarafından

Ben inanmıyorum canım yasa evet belki biraz azaltır bu olayları ama bence bitirmez çünkü insanlar değişti canavarlaştı bu tip insanlar ilerisini gerisini düşünmüyor bilemiyorum Allah yardımcımız olsun şu an hepimizin can güvenliği tehlikede gibi hissediyorum İstanbul’da iki kızı katleden o canavarın olayı çıkınca inan ben kendimden korktum dışarı çıkamadım bir süre evimde otururken birden bire içime korku düşüyordu 

+1 oy
(1,490 puan) tarafından

Of sorma içim yaniyor hiç çıkmıyor çocuk aklımdan. Bugün toybox aldım kızıma. Sakızlı oyuncaktan. İçinden parmak kaykay çıktı vallahi gözlerim doldu çocuğa. Ahh ahh

(156 puan) tarafından

Bende dun migrosta kaykay satılıyordu gördüm içim cız etti;(

+1 oy
(1,861 puan) tarafından

Biz de çocuklarımız da Allah'a emanet yaşıyoruz. Her an her yerden bir cani çıkıp canımızı yakabilir. Canımızı alabilir. Daha geçen bir üst geçitte bir pankart gördüm. Oğlumuza çarpan alkollü sürücü serbest bırakıldı. Adalet istiyoruz dye pankart yapıp asmak zorunda kalmışlar. Ne kadar acı bir durum

(156 puan) tarafından
+1

Malesef bu duruma geldik;(Kendi cocugumuzu ahlaklı guzel egitimli yetistirmenin onemi kalmadı karsidaki pislik gelip buluyor.Napıcaz boyle bilmiorm.Kanunlar yetersiz insanlar merhametsiz.Allah guzel insanlarla karsilastirsin diyorum artik surekli.

0 oy
(512 puan) tarafından

Evet bende etkilendim ve hala etkisinden çıkamıyorum cidden pırıl pırıl çocuğu yetiştirmişler büyütmüşler daha ne hayalleri vardır ya içim içim parçalandı hele o anneyi görünce bende ağlamaktan gözlerim şişti ve gençlere ne oluyor böyle aileler güzel yetiştirelim diyorlar çocuklar dinlenmeden etmeden hayat mahvetecek kadar yapıyorlar 😔😔🥺Ya peki katil çocuk Ailesi ne yapıyor ne durumdalar çok merak ediyorum 😔😔

(156 puan) tarafından

Katil cocugun ailesi zerre umrumda degil.Canavar yetiştirmiştir izlesinler öyle.Babaanne bakiomus baba anne ayrı.O ona suc atiyor o ona suc atiyor.Ortada masum bir can gidiyor.Allah hepsini bildigi gibi yapsın.Butun hayallerimizi yıktılar.Sen istedigin kadar gül gibi yetistir özel okula gönder muhit degistir yok bela geldi mi buluyor işte;(

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 418 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,705 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 292 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ebru3131 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.

Kategoriler

1,448,575 soru

23,793,099 cevap

316,945 kullanıcı

...