Evet Ahmet için çok üzüldüm etkisinde kaldığım bi olay oldu ama Ahmet dışında bu olaylar neredeyse artık günlük yaşanıyor daha bir hafta önceydi sanırım 14 yaşındaki bir kız 14 yaşındaki bir erkek tarafından bıçaklanıp öldürüldü sebep ne eski erkek arkadaş vakası yani ölüm bu kadar kolay mı öldürmek bu kadar kolay mı bir kişiyi bu hayattan koparmak ailesini darmaduman etmek kolay mı sadece bu olaylar değil dediğim gibi artık bu yaşlarda çocukların cinayet intihar gibi haberleri günlük oluyor ya günlük 14 yaş ne 15 yaş ne biz sokakta yakar top oynuyorduk o yaşta şu an bu gençler nasıl bu hale geldi anlayamıyorum
İki tane oğlum var bu tarz haberleri önceden sadece dinlediğimle kalırdım ama şu an dinliyorum aklımdan günlerce çıkmıyor ya benim çocuklarımda böyle vahşi olursa ya da hiç bi suçu yokken bu duruma gelirse diye kendimi düşünmekten alamıyorum
Mesela önceden kız erkek farkı vardı kızlar dizinin dibine sığar derlerdi oğlan gezer tozar gelir derlerdi bana şu an bir de kızın olsun kız önemli kız gerekli diyorlar ama ben herkese bu devir de kız da aynı oğlanda diyorum ki gerçekten öyle artık kızı erkeği kalmadı bu durumun her ikisi de tehlikede de ve tehlikeli
Allah gençlerimize akıl fikir ve güzel gelecek versin inşallah diyecek başka bişey bulamıyorum