+1 oy
93 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (770 puan) tarafından

Kızlar Şimdi bir sorun var Ben kızımın gündüz uykularını uzatmaya çalışıyorum genelde yarım saat uyuyor uyandığı vakit tekrar emzirip uyutmaya çalışıyorum bazen başarılı oluyor bazen başarısız bu düzen oturup gündüz uykuları uzar mı Yoksa her uyanmasında emzirip tekrar mı uykuya geçer ya da vücut alışır Hiç uyanmadan mı ikinci döngüye geçer hiç başına gelen oldu mu

7 aylik kizim 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (17,910 puan) tarafından

Kaç aylık kızın?

önce (770 puan) tarafından

7 aylik canim 

Gündüz iki uyku yapmayı düşünüyorum artık

-Reklam-
+1 oy
önce (2,161 puan) tarafından

Oğlum aynı bu şekilde. Klasik 1 saat - 45 dk sonra uyanıyor. Hemen emzirip yatırınca uyumaya devam ediyor. Kilit nokta sessizlik ve karanlık olması. 

Tamam dir yarin aliyorum o zaman sizin bebis bayada buyuk nasil tasiyorsun hala kanguruda

Valla normal taşıyınca kollarım ağrıyor. Kanguruda olunca en azından ağırlık eşit dağılıyor. Önemli olan dik pozisyonda durmak. Yoksa bel ağrısı kaçınılmaz. Zaten en fazla 1 saat koyuyorum. 

Canım ben kanguruyu aldım ama takmayı beceremedim bebeğin yüzü dışarı dönük yapmaya çalıştım olmadı galiba Bu modelde bir tek bebeğin Yüzü bana mı dönmesi gerekiyor

Yukarıda balina desenli olan kutunun üzerinde hangi pozisyonda kulllabileceğiniz yazıyor.

Yüzü dışa dönük olmuyor maalesef.

Ya yüzü size dönük olacak, ya sırtınızda ya da  yan taraftan.

Ben kendim de yüzü dışa dönük hiç kullanmadım. 

Tamam canim tesekurler 

0 oy
önce (5,032 puan) tarafından

Kac gunduz uykusu yapiyo? Bu ay benim cocuklar iki gunduz uykusu yapardi. Boylece uzun uyurdu. 3 uyku yapiyosa 3 uykudan 2si kesin kestirme yani kisa uyku oluyo.

Aynen canım seninle konuşmuştuk 3 tane uyku yaptırıyordum Şimdi iki uykuya indirdim ama her uyanmasın da yarım saat uykusundan sonra Emzirmek zorunda mı kalacaksın acaba düzene girince düzelecek mi Bazen de başarılı olmuyor Tabii uyutmam

Benimkiler kalkmiyodu acaba tam kayni doymuyo mu? Hep emzirerek uyutuyodum bende. 

Bilmiyom ki canim yatmadan doyurayim mi 

Ama avakado muz yedirdim ustune emzirdim yatirdim yine kalkti 

Emzirmeyi uzun yapmayi dene bi de. Iki memeyi de uyusa da ben emziriyodum

Uyuyunca emmiyor canim 

Bide ben desteksiz uyutttugum zamanda oldu yine hep ayni döngu devam etti

0 oy
önce (1,329 puan) tarafından

3 uyku yapıyorsa ve arası kısaysa yarım saat uyuması normal benimde kızım 7aylik biz iki uyku yapiyoruz

Peki kaç saatte bir uyutuyorsunuz sabah kaçta uyanıyor gece uykusuna kaçta yatıyor biz iki uykuya indirdik

önce (1,329 puan) tarafından

Bu aralar diş sıkıntısından dolayı uykuya çok geç geçiyor öğlen 2yibuluyor uyuması 3 4 saat sonra tekrar uyuyor gece uykusu da geçe kalıyor öyle olunca bı çıkarsak tekrar düzene giricez ama bu aralar saatimiz hiç belli degil

Ayni 6 saat bile uyumadigi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde egeli (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,446,154 soru