Hanımlar Merhabalar 36 gün önce doğum yaptım sezeryan doğumdu doğumdan sonra son iki güne kadar kanamam Kahverengi ve Damla damlaydı dün ve bugündür aşırı derecede kırmızı kan ve pıhtılı kan geliyor kırkım daha bitmedi doktora gittim içerde birikmiş kan var dedi pıltılı ama yumurtan da büyümüş bir ilaç vereyim üç gün kullan eğer az almazsa gel dedi üç gün sonra ama azalma yok doktor geldiğinde anlarız ama bana adet kanaması gibi bi geldi dedi başına böyle bir durum gelen var mı?
Ben iki hamileligimde de 40 ciktigi gunun sabahi normal adet oldum
Bazilari 1 yil falan adet olmaya biliyo bazilarida hemen adet oluyo bence adet olmussunuz
Doktor da emin değilim şuan ama afetsin gibi dedi kırkım da çikmadı daha ama adet olunur mu bilmiyorum
Kırkım çıkmasına 3 4 gün kala bende de aşırı derecede kanama olmuştu öyle böyle değil sanki yeni doğum yapmışım gibi hiç durmuyordu hatta hasta bezi kullanmaya başlamıştım 1 hafta sürdü korktum doktora gittim hiçbir sıkıntı yok rahim toparlanmış temizlenmiş gayet iyi dedi ondan sonraki adetlerim düzenli ve normal olmuştum büyük ihtimalle öyle olmuştur ama rahat edeceksen tekrardan doktora görünebilirsin
Kirkimin çıkmasına 3 gün kala regl oldum 3 gün yoğun sonra azaldı oladabilir
1,452,813 soru
23,849,782 cevap
319,837 kullanıcı