Kızlar merhaba bir süredir Allah rızası için bi bebeğe yardım etmek istiyordum ama çevremde yardıma muhtaç bebek bulamadım
Bugün kaynanam abisinin gelinin doğum yapacağını bebeğe tek bir atlet bile alamadığını evlerine odun kömür dahi alamadıklarından bahsetti benimde aklıma o bebeler yardım etmek geldi
Kaynanam oğullarımın küçük kıyafetlerini vermemi söyledi ama iki bebeğe giydirdiğim için yıprandı Hemde bebek kız olduğu için göndermek istemedim yeni kıyafetler alıp göndermek istedim
LCW dan güzelce 7 takım aldım hastane çıkışı dahil evden de oğullarımın unisex ceket yelek ve montlarından koydum ikişer tane yani aklınıza gelebilecek bütün ihtiyaçlarını kıyafet anlamında tamamladım kaynanamada sende bez biberon falan alsan çok iyi olur aslında ben bunları aldım diye gösterdim
Kaynanam siparişi iptal et ne gerek var o kadar para harcamaya dedi bende anne zaten ben uzun zamandır bi bebeğe çocuğa yardım etmek istiyordum aldığım şeyler ihtiyaç dedim yok canım hemen iptal et ne gerek var bir tane takım yeter diye konuştu dinlemedim tabi ki ama çok üzüldüm sonra durup durup bana sen bunları almışsın şimdi ben hala olarak 2 takım alsam ayıp olacak senin aldıklarının 3 tanesinin parasını vereyim ben almış gibi olsun dedi güya ben 7 tane aldığım için altta kalmak istemiyor kendisi en ucuz kalitesiz yerden alacağı için LCW dan aldığıma gönlü olmadı altta kalmamak için bende anne hayır için yapılan şeyi konuşmak hoş bişey değil sende almak istediğin kadar al sonuçta kimse el açıp dilenmiyor ben kendim istediğiö için yaptım desem de eşime dert yanmaya başladı ne gerek vardı bu kadara ben altta kalacağım şimdi çok alsam bir dert az alsam bi dert dedi
Sorun şu ki bu akrabalarımız başka şehirde yaşıyor ve bu eşyaları kaynanam götürecek açıkçası benim göndereceğim kıyafeti ben aldım diye göstermesinden şüphe ediyorum
Yani önemli olan Allah rızası kul bilmese de olur ama benim özenerek seçtiğim yaptığım şeye bu kadar karışması beni çok rahatsız etti aldığım kıyafet ve eşyaları bi poşete koyup bir not yazıp adımı yazmayo düşündüm ama sonra saçma geldi sizce ne yapsam kızlar yardımcı olur musunuz
Yardım konusunu buraya yazmak istemezdim ama durum böyle olunca aklım karıştı fikir yürütemedim o yüzden yazmak istedim marka adet belirtme nedenimde anlamanız için lütfen linç etmeyin