+3 oy
304 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,213 puan) tarafından

Kızım ağostoz birinde kreşe başlayacak haftanın 5 günü öğlene kadar. Kaç takım yeterli olur evdeki bütün kiyafetleri açık renk ve marka okul için koyu renk daha rahat takımlar tercih etmek istiyorum 

12 Cevaplar

+2 oy
(507 puan) tarafından

Canım anasiniflari kac yastan alıyor 

(4,213 puan) tarafından

Ben yurtdışındayım kızım 3.5 yaşında 

(507 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim.

(1,106 puan) tarafından

@35 canım benimki kasım 2020 doğumlu. Eylül de başlicak anasınıfına

(507 puan) tarafından

Anladım canım sağ ol

-Reklam-
+2 oy
(2,502 puan) tarafından

Benim kızım da eylülde başlayacak. Havalar soğumaya başlayacağı için koyu renk ağırlıklı alacağım büyük ihtimalle. Ama kaç takım gerekli bilemiyorum henüz. 

(4,213 puan) tarafından

Keşke bilenler yazsa bizde faydalandak

(2,502 puan) tarafından

Ben normal evdeykende her gün elbiselrini değiştiriyorum. Okulda da mutlaka kirletecektir. Birde fazla yedeğe de gerek yok çünkü boy ve kilo değişiyor. Bakalım, daha vakit var. 

+2 oy
(3,676 puan) tarafından

Gün ve vakit gelince ihtiyaç duydukça aldım açıkçası fazla üzerine düşmeyin derim, kenara marka yada yeni diye ayırdığımız şeyler sonra küçülüyor ben herşeyi giydirdim 

+2 oy
(1,191 puan) tarafından

Koyi renk olsun. İnan kimse demiyor ki bu çocuk bunu giymiş diye  sonuçta çocuk ve herkes ne kadr inatçı olduklarını  ve tavırlarını biliyor. Sadece temiz olsun yeter 

+2 oy
(4,770 puan) tarafından

Vallahi saymadım canm yenide alışveriş yaptm sanırım 20 takımı vardır 2 tane yanına yedek koyuyırm diğerini döndürüp giyidiriyorm . Pantalon tulum elbise tayt felanda var üstlerine tşortte giydirşyorm . Takım 20 tane pantalon 4 tane tşortleridr vardır 15 tane felam . Ben açık koyu olarakta ayırmadım hangisini beğendiysem alıyorm 

+2 oy
(1,844 puan) tarafından

Benim kizimda krese gidiyor.3 ay sonra 3 olacak. Evde ne giyorsA krese de onu giydiriuorum. Marka olan urunleri de giyor yani hic ayrim yapmadim. Zaten cocuk 7 saat yuvada ve zaman cabuk geciyor. Cabuk buyuyorlar marka falan demedim hep giydirdim. Sonra icinde kalir giydiremedijklerin:) sayida veremicem su an da. Cok takilma ihtiyac duydukca yenilerini alirsin evdekileri giydirmeye devam et bence

(4,213 puan) tarafından

Ben hep batar diye korktum evde kalemlerle oynuyor lekeler çıkmıyor kiyafetlerden onun için ama herkes önlük takıyorlar demiş o zaman fazla batmaz sizde almanyadasınız galiba 

(1,844 puan) tarafından

Evet almanya berlindeyim. Aslinda hic önlük taktiklarini gormedim cnm ya:(  eger cok markaliysa kiyamiyorsan giydirmeye o zaman kik ten zeeman dan al kiyafetleri. Hem uygun hem de kirletikce atarsin. Benim kizim kucuk olmasina ragmen fazla batirmiyor aslinda( yemek lekesi oluyor ama) leke cikariciyla cikiyor cnm. Gallseife dene aldi den bi de sil marka flecken gel cok iyi bunlari kullan

(4,213 puan) tarafından

Zeeman bana yakın yok ama dortmundda varmış denk gelirsem uğrarım teşekkür ederim 

(1,844 puan) tarafından

Sart degil aslinda kik te iyi

+1 oy
(1,106 puan) tarafından

Benimkide Eylül de başlicak. Bizimkiler de hep marka bende tereddütteyim ama nereye kadar koricam ki. Giydirmeyim desem bu defa kızım büyücek hiç giyemicek. Mecburen hepsini giydiririm ben. Boya vs yaparken önlük takıyorlar zaten okulda 

+1 oy
(53,398 puan) tarafından

her güne bir tane düşün o zaman okuldaki duruma gore alirsin daha Ağustos sicak oluyor terler eder

+1 oy
(3,323 puan) tarafından

Oğlum şuan gidiyor rhat picamalar esortman altı giydiriyorm obur türlü tuvalete giderken zorlanıyor bu hafta 3 takım aldım sürekli takım olarak giydirrnem değiştiriyorum kombin yapiyorm gunnluk kiyafetlerini giydirdim hep 

+1 oy
(8,804 puan) tarafından

15 16 tane falan takım olarak var elbise pantolon tayt gibi tekli olarak net bilmiyorum sayısını yetiyor marka yada açık renk olarak ayırmadım bugün beyaz tişört açık pembe salopet giydi mesela yıkanınca zaten çıkıyor sonra giyemeden küçülüyor olan ne varsa giydiriyorum 

(4,213 puan) tarafından

Ben hep lcw den alıyorum %95 dolabı hep lcw evde giydikleride malum fiyatlar son günler evde hep kalemlerle oynuyor ve lekeler çıkmıyor ondan korktum onun için okul için ayrı koyu renk almak istiyordum ama herkes önlük takıyorlar etkinlik için demiş. Icim rahatladı çok fazla alışveriş yapmama gerek yok o zaman 

(8,804 puan) tarafından

Kızımında hepsi LCW yada civilden canım beyaz ağırlıklı alıyorum elim ister istemez onlara gidiyor 😅 boyaları alırken kumaştan çıkan olmasına dikkat ettim evet önlük takıyorlar ama bazen bulaştığı oluyor 

(3,676 puan) tarafından

Bizim okul hiç önlük takmadı aldık ama kullanmadılar, çok da kalıcı kirle hiç gelmedi 

0 oy
(3,356 puan) tarafından

Oğlum 2 senedir anasinifi surekli koyu renkli kıyafet giydirdim koyu renk kurtarici

0 oy
(3,758 puan) tarafından

Bizim okulda renk var ya siyah ya sarı üst olacak diye . Siyah i kışın eklediler ilk açıldığında sadece sariydi . Gittim ucuz ama güzellerinden 6/7 tane sari tişört aldım . Her güne bı tane çünkü sarı koyu renklerle yıkanmaz açık renk de her gün yikanmiyo . Okuldaki yedek hurcunda da 1 şort 1 kisakollu 1 takım uzun kol uzun paça 1 kapüşonlu hırka 1 güneş şapkası atlet baksir corap yedek panduf var 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 347 göst.
+1 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
6 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,840 soru