hanimlar hepsi 15bin e bırakıyor magazaci.
Büyüyen yataklardan mı canım. Öyle değilse kısa süreli kullanılabileceği için pahalı
evet katılıyorum, büyümüyorsa maks 2-3 sene için değmez.
Baza oluyor
Bana pahalı geldi ya
ikeada karyolasi 3 bin dosegi nevresimi falanda alsan max 5 ,6 bin tutar o kadar para verme bu pahali
Çok kullanissiz. Park yatak öneririm. E bebege bakin
Kullanışsız olduğu için pahalı.
Pahalı bence canım alma park beşik daha kullanışlı onlara baksan daha iyi olur bence
besik icin vok gereksiz. park yatak almak cok daha iyi bence . suslu puslu olacagina park yatak olsun bence. 3 sene anca kullanacak bunu. okadar bile kullanmaz
Ben vermezdim çok pahalı
Hem pahalı hem kullanışsız geldi bana
Sadece cibinlik ve beşik icinmi ?
Yatak nevresim ,cibinlik beşik
Çok fazla en fazla 8 bin eder bu ddklerin
Onemli olan kullanisi ben bu tarz beğenmediğim.icin almadim
Gereksiz fiyat bence bir süre sonra kullanılmayacak bir şeye o fiyat verilmez bence aynilari daha güzelleri 7 8 bin arası fazla geldi bana güzel ama 15 bin edecek kadar değil daha başka yerlerde de bakabilirsiniz burda 20 bine çok güzel bebek odalari var Eltim söylemisti
Anne yanı sanırım ben beyendim ama fiyat fazla sanki
Hem anne yani hem de baza oluyor. Almadik fiyat fazla geldi bizede
Bunların yerine baza alsan daha mantıklı iki bazayi Ağustos ayında isteğe özel leke tutmaz kumaş yaptırdım
Çocuklarıma fiyat ise 18 bin
Yani küçük bu daha büyüğünü alabilirsin
Öncelikle çok tatlıııı yatağı bebişe göre büyüyebiliyor musunuz eğer öyle bir özelliği de varsa harika bir şey kaçırmayın kesinlikle Rabbim sağlıklı uzun güzel bir ömür versin inşallah 🥰🥰
Asla vermem o kadar çok pahalı
Hem çok kullanışsız hem de çok pahalı Bence kesinlikle alma birkaç yere daha bak
İki sene anca yatar belki pahalı bence
1,459,055 soru
23,928,225 cevap
323,878 kullanıcı