+2 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından

Belki hatırlayan olur 1.ayda eşim beni dövmüstü darp raporu aldım ama şikayetçi olmadım.ve şuan mahkeme kağıdı geldi .bana dünden beri neler ediyor.sanki dayağı o yemiş gibi hem suçlu hem güçlü ne yapacağımı bilmiyorum çocuklarım küçük bosansam ailem arkamda değil bosanmasam günlerim geçmiyor.surekli yanımda beni tek başıma hiç biryere salmiyor.herye benimli geliyor veya yanıma biri gelse kavga çıkarıyor.herseye karışıyor hayatım zindan gibi ne yapacağımı bilmiyorum anlattagim herkes köy yeri olduğu için sabredeceksin eşimden için iyi biri diyorlar ama keşke dışarıya olduğu gibi evede olsa bana şerefini siktigimin kızı  neden kirildida hastaneye gittin diyor adi

7 Cevaplar

+3 oy
(673 puan) tarafından

Bacım Allah sana sabır eşine de merhamet insaf versin çocuklarını düşün demek zorundayım eğer ailen arkanda olsaydı belki bir umut yap derdim burda suç sende değil lütfen dediklerim canını yakmasın aile her zaman değerlidir ama ne yazık ki ailemde eşinin karşısında durmayı bilmen için onların arkanda durması gerekiyor Rabbim yar ve yardımcın olsun namaz kıl bol bol dua et bize ancak bu iyi gelir bizleri dua kurtarır Rabbim yücedir onun gücü herşeye yeter ol demesi yeter 

(121 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için çıkmazda hissediyorum kendimi beni gerçekten iyi tanıyanların dediği şey başkası asla çekmez ve seni asla haketmiyor diyorlar:(bende farkındayım ama çocuklarım:(

(673 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun bacım ne zaman konuşmak istersen bizler buradayız 

(121 puan) tarafından

Çok sagolun

-Reklam-
+3 oy
(1,659 puan) tarafından

Öncelikle Rabbim yardımcın olsun çok zor bir karar ama kendi ve çocukların için çok iyi bir karar alman lazım eşinede Rabbim hidayet versin 

(121 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim.cikmazdayim evde kalsam öyle kalmasam öyle ne yapacağımı bilmiyorum.bosansam kesin zarar verir ya kendine ya bana yada çocuklara sürekli söylüyor zaten.oyle birşey yaptığında ilk sana sıkarım diye ve kafayı yer öyle birşey yapsam ama bana ne akdar zarar veridiginin farkında bile değil 

+3 oy
(1,574 puan) tarafından

Pişman olsaydı hadi neyse diyecektim de bu pişman değil ve bir daha yaoacak gibi duruyor. B nce çok iyi düşün. 

(121 puan) tarafından

Aynen öyle yapar:(

+3 oy
(542 puan) tarafından

Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan daha fazla kendine işkence çektirme çocuklarını da al git ha yok yapamazsan da mecbur susucaksin çocuklar için Allah eşini de bildiği gibi yapsın 

(542 puan) tarafından

Rabb'im kocaniza merhamet versin vicdan versin inşallah söz konusu çocuk olunca burdan atıp tutamıyorum boşan söyle yap diye  inşallah pişman olur  yaptıklarından Allah yardımcınız olsun 

(121 puan) tarafından

Amin. Teşekkür ederim ince dusunceniz için.cok sağolun 

(86 puan) tarafından

Ya resmen benim yaşadıklarım şiddet var bizdede ve benimde aynen iki çocuğum var bizde köyde yaşıyoruz derler ya dışarının iyisi evin delisi o benim eşim işte bizde daha iki üç gün önce şiddet gördüğüm için karakolluk olduk ben jandarmalari çağırdım ama şikayetçi olmadım eşim deli gibi bir şey zaten bani oldururdu eminim o gece içip içip sarhoş olmuş sürekli içiyo beni dinlemiyo çocuklarımı düşünüyorum bir çok kez babalarına bırakıp gittim çok özledim gel anne diye ağladılar çok küçükler dayanamayip geldim geri goturuncede bakamıyorum bezi vs. Çalışmam da çok zor ikisiyle bir tane olsa her şekilde bakılır büyütülür ama çok zor bizim yapmamiz gereken şeyler dua edicez bekliycez sabir istiycez Allah'tan çocuklar biraz büyüsün ise basliyip csktirmadan birikim yapıp o zaman bosanabiliriz ancak benim ailem beni kabul ediyo ama yanlız bir şekilde çocuklarımı kabul etmiyorlar masraflarıni karsilayamam diyo babam maalesef :( elimizden bir bu gelir

(121 puan) tarafından

Aynen kaderdasmısiz:(bende defalarca kez gittim hep 1 2 ay düzeliyor sonra yine aynı.aileninkide iyi birşey değil çalışırım ben bakarım çocuklara desen kabul etmezler mi yine.benimkiler benide kabul etmiyorlar.

(8,634 puan) tarafından

Çocuklarını içki içen bir adama nasıl bırakıyorsunuz hangi cesaretle yani, yanınızda olsa daha iyi kücükse çocuğunuz. 

+2 oy
(1,252 puan) tarafından

Neden kufuru acik yaziyosun arkadas 

Tovbe yarabbi 

(542 puan) tarafından

İnsanları artık anlamıyorum 😏

(5,251 puan) tarafından
+2

Niye hiç küfür duymadinmi hayatinda bunca eziyetin zulmun arkasında seni etkileyen rahatsız eden sadece küfürmü? 😏

(690 puan) tarafından
+1

Sence sorun bu mu küfür mü yani?

(542 puan) tarafından
+1

Kadına artı verenler de tam kadının kafadan   yazmak için yazmayın Allah aşkına tek konu küfür değil sizin de ilk kez duyduğunuz bir şey değil yormayın parmaklarınızı 

(3,766 puan) tarafından
+3

Yer açın Feriha bayılacak şimdi 

+1 oy
(3,561 puan) tarafından

Tamam canım yasadigin şey çok zor Allah yardımcın olsun ama. Eğer şikayetçi olmayacaksan ne diye darp raporu alıp adamı iyice kendine karşı kışkırttın. Darp raporu aldın diye bu eziyetten vaz mı geçecek sanki. Aksine sana iyice bilenip düşman olacak. 

(121 puan) tarafından

Eninde sonunda bosanicam elimde birşey olsun diye.olsun zaten hep düşman 

+1 oy
(1,410 puan) tarafından

Çocukların var diye dayağa göz yumamazsın yarın öbür gün bu adam çocuklarını da döver 

İlgili sorular

+4 oy
27 cevap 1,997 göst.
0 oy
4 cevap 333 göst.
0 oy
15 cevap 1,409 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,536 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Arme (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler